Ja imam e700 i sjebo mi se flat nije se nista vidjelo i odjednom se opet sve vidi sve normalno neznam na koju foru ali super :)
Printable View
Ja imam e700 i sjebo mi se flat nije se nista vidjelo i odjednom se opet sve vidi sve normalno neznam na koju foru ali super :)
Ali mislim da nece dugo. Nadam se da se varam, ali nesto slicno je bilo i mojoj frendici.= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
A cuj nadam se da nece ali logicno je da nije dobro :( a vidjet cemo sta sad= Citat =:
Izvorno postao xianfu
nikad cuo sa takvo sto
a jel se kom sj.. flat na d600 na ovom forumu
meni ne
ali me zanima zasto imas taj provokativan avatar?
da bi ti imo sta pitat
postoji tema za komentiranje avatara
evo danas se kod mog ferenda sje.. flat na d600' sva sreca da ima garanciju
gadno, gadno... koje su posljedice bile... kako je display izgledao??
u kakvom je stanju bio mob?
kako se ponašao prema mobu tvoj frend?
...i daj makni taj avat pobogu
mobitel je maksimalno cuvan ali ga nisam vidjeo zato sto zivi u gradistu ali mob je vec na servisu
eto zvao sam ga danas i kaze da je display bio potpuno crn sa ljubicastom bojom na rubovima
Eto koda nas samsung cuje, i pocinje uklanjati nedostatke koje smo i mi ovdje uocili...
Evo upravo sam dobio d820,
i vjerovali ili ne moze u isto vrijeme i zvoniti i vibrirati....
na d600 mi se jos ne svida ona "traka" koja ide preko ekrana, u kojo stoji sat i datum i koja smeta kad si ocu stavit walpaper preko cijelog ekrana.
pa ne smeta, samo zaklanja, meni nije tako loša koliko je besmislena, mislim, da mi pokazuje kada je mmc unutra a kada nije buahaha koja glupost
nego tomislavrast kaj je jos ispravljeno, kakav je ekran, ne kužim zakaj nema 2 mp?
Pa jer je samsung nije ugradio u mob:)= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
pa toje menikretensko jer nova kruna ponude ima lošiji foto od prošle
i ne zanima me sto donosi neke druge novitete jer normalno je da unes novitete, ispravi pogrešno i zadrži ono što je dobro!"
ovo sa vibrom i melodijom je bila neka banalna stvar i drago mije sto su to ispravili,mnogo ljudi se predomislilo u vezi kupnje kada su culi za to= Citat =:
Izvorno postao tomislavrast
Mislim da će izaći novi softver sa tom opcijom na D600... Tako sam čuo, ali neznam kad...
javi!:thumbup:
meni vise nije bitno kada sam ga prodo ali drago mi je zato sto opet mislim kupit samsunga
Ekran je bolji na D820 nego na D600.
Malo je veci, ali zato osvjetljenje je puno bolje ustimano...
Ne znam zakaj nije kamera od 2 MPX,
valjda zbog ovoga...
DB70
Ovo kada itadje biti ce zvijer!!!
Vec sam se predbiljezio na njega, da se pohvalim odmah!!!
Jos da je malo manji,
ne bi mu bilo nicega ni blizu...
moj sljedeci mob ce bit d870 definitivno
Da vam kažem da postoji i već sam bio napomenuo.....sve ovisi o korisnicima.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Već sam u nekim postovima naveo koji se program može upotrijebit da bi ste origi tonove zamijenili i tako dalje...
ovaj 870 mi nije lijep, a i kaj će vam tak jaka kamera, meni je i ova 2.0 preveć, treba 5sec da copi sliku na 1600x1200, koliko će trebati ovomu na max rezolucijei'???