sjeti se i problema vip-a u pocetku rada pa ce ti biti jasno.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
sjeti se i problema vip-a u pocetku rada pa ce ti biti jasno.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kaj sad spominješ VIP? Podržavam Tele2 i konkurenciju, ali se ne nadam uvođenjem navedenih usluga, jer smo već i prije obećanja dobijali pa su glatko obrisna i prebačena za neki drugi misteriozni termin...
spominjem zato sto je normalno da operater na pocetku ima problema.imao je vip,a ima i tele2.trude se koliko mogu i iako bi i ja volio da im se usluge brze pokrecu,treba ih shvatiti.
Vjerojatno bi im bilo lakše da ne škrtare sa novcima ...
Bolje da skrtare s novcima nego da nam dignu cijene. Osobno, ne treba mi tako hitno niti MMS niti GPRS.
Već su digli cijene, osim naravno starim korisnicima.= Citat =:
Izvorno postao JBT
ali su jos daleko najjeftiniji.
kako si to uspio?= Citat =:
Izvorno postao JBT
meni već duže vrijeme u zagrebu pokazuje da ima signal za GPRS, ali ne mogu ništa slati.
evo malo ih išao gnjaviti pa pročitajte...
= Citat =:
MMS i GPRS usluge bi trebale uskoro biti dostupne našim korisnicima, pa Vas molimo za još malo strpljena i razumijevanja.
Aha... to "uskoro" od njih ima vrlo relativno značenje... I ništa drugo ne vele. Hoće li biti usluge dostupne samo korisnicima koji se spajaju na Tele2 mrežu ili i ostalim koji su u nacionalnom roamingu...
Cuj, jedini razlog sto jos nisu uvedene je to sto ce biti dostupne samo onima na Tele2 mrezi. Sva oprema postoji i sustav radi, jedini problem je pokrivenost tj. cinjenica da jos nisu pokrivena sva gradska naselja.
ne treba uskoro ocekivati mms i gprs.bar ne jos neko vrijeme.
Jel ima kakvih novosti u vezi gprs-a?
Dobro pa jel ima bar kakva sigurna informacija kada ocekivati gprs?
Kolko ja znam nema, jedino kaj sam ja čuo je da bi trebalo biti ove godine.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
kako mi je smiješno vidjeti ovu moju temu sada.... početkom proljeća? ahahahha sad je ljeto hahaahah
kaj je ljeto kad okolo u jakni moram hodati ?
:chatter: nećemo cjepidlačit u ovoj temi ok? ;)= Citat =:
Izvorno postao Router
ako tele2 uskoro ne uvede gprs ja mislim da cu morat uzet (uz tele2) i vip ili t-mobile.. ljeto dolazi... treba mi gprs
istina i ja ću htjeti poslat koji mms s mora nekome... ili otić na net malo...= Citat =:
ma nije meni do mms-a eventualno da ga mogu primit... al za otic na net i msn... il sa laptopom preko moba na net
Ti bi trebao imati para kad bi htio "sa laptopom preko moba na net" (s obzirom na cijene gprs-a)!= Citat =:
Uzmi si onu carnet/vip - EDGE/UMTS karticu i za 100 kn, ako si studen :-) lijepo 512Mb iz cijele Hr gdje god hoces!
Morat ćemo. Ljeto je za tri tjedna. A ovo sa uslugama u rano prioljeće je bilo lagano bacanje pijeska u oči, jer su i sami znali da neće nuditi te usluge dok god ne pokriju teritorij države sa vlastitim signalom. A kako su znali da ga do onda neće ni približno pokriti... mulj, mulj, debeli mulj...= Citat =:
Izvorno postao Compov
To su poslovne strategije, da su rekli da ga neec uvesti prije Nove godine puno ljudi ne bi uzelo Tele2...i tako....uglavnom ja ga uopce ne ocekuje prijem pocetka 2007.
puno tele2 mulja....čak i previše....nista od obecanog ne naprave...jos uvijek neradi dobivanje poruka iz drugih drzava(samo sa ponekomk) a obecavaju brda i doline...
sve to treba shvatiti kao lazi...i prihvatiti ili odbaciti tele2?!
Kakve su to poslovne strategije? Nakon takvih lažnih obećanja sadašnji i budući korisnici neće vjerovati nikakvim najavama, a i mnoge ionako skeptične korisnike bi mogli odbiti... Veliš: Za sada nemamo informacija kada će usluge biti aktivirane...= Citat =:
Izvorno postao JBT