izgleda da ti firewal blokira vezu za seus
Printable View
izgleda da ti firewal blokira vezu za seus
Ja imam R1DB001 softwer, i interesuje me da li postoji bilo kakav nacin (gratis) da zamijenim taj software u R1BC002?????
Zelio bih to napraviti jer samo za taj software postoji oni patchevi za zakljucavanje poruka, kontakata i tome slicno!!!!
Naravno da je laksi nacin ako neko zna da li postoje ti patchevi za onaj drugi software, a mozda se to moze napraviti???
Zanima me koliko je to dosta dugo?
Pokrenuo sam update za k800i sljedio upute sve bilo ok updating software došlo do 100 % i sad već više od 1 sata čekam, program radi u task manageru, i u device manageru mi je prisutan Sony Ericsson USB flash, ali već sada stvarno dugo traje!
Hm, sat vremena za sam update nakon sto je skinuo sve potrebno mi se cini malo predugo. :-/
Ja sam svoj updateao vise puta, i uvijek je flash dio (nakon sto skine sto treba) bio gotov za nekih 10-15 min, max.
Jel ti bar ide neki postotak zavrsenosti? Meni je cijelo vrijeme tih 10-15 min normalno tekao, 0%-100%.
Stoji na 100 % od 18:00h, što ako ga diskonektam
Nisam imao više živaca odšteko i upalio i radi!
Hvala!:crazy:
Imam jedno pitanje.
Znam da je tema relativno stara, no s obzirom na to da je u sticky temi ovo preporučen link, mislim da se nitko neće ljutit :)
Imam w800, radim svoj 1. firmware update.
Sa CD-a koji sam dobio s mobom sam instalirao PC Suite, pa onda java enviroment stvar , novi SEUS-software i w800 driver.
Pratio sam sve upute (ono isključi telefon, napuni ga na 100 %, izvadi bat. itd.) te sam držao tipku C do besvijesti. Nakon 2 minute vrati me na početan meni SEUS-a ! Update nije izvršen. Izvadio sam usb kabel iz moba i radi mi normalno.
Moj firmware je R1K001.
U čemu je problem?
pomoc molim...svaki put kad hocu da uradim update...zakacim telefon odaberem model(k800) i nikako nemoze da ga pronadje...kaze kao nesto...
identifikacija nije uspela,pokusajte ponovo...nemam vise ideju sta da radim:dunno:...
znam da je ovo tema o 750, al posto nema druge..
SEUS mi je za W910 izbacio nesto iz ceg nemrem zakljuciti o kojoj se verziji radi.. a ni uz nabolju volju googla..
naime izbaci mi:
Novi softver je dostupan: W910 VFE-LIVE-B CDF1201-6292
kolko sam skuzio,dio naziva govori da je to od vodafona, a cdf da se radi o vodafonu iz hrvatske
http://slike.hr/slika/update0th.jpg
Trenutacno je na mobu:
R1FA030
EROM: 1200-4341
SEMCBOOT R6A013
Camera :1,7
Video call: 3,2
jp-8.2.1
Text revision:BO
Citajuci po netu vidim da postoje R1FA035, R1FA037, e sad jel ijedan od ta 2 za vodafone,pojma nemam..
Uglavnom,jel zna netko jel se isplati napraviti update na taj kaj mi nudi?
I koje su razlike?
edit:izgleda da su R1FA036 i R1FA037 brended verzije R1FA035
036 i 037 su CID 52 (po da vinci team-u)
a cini mi se da w910 dolazi i u cid52 i cid53 verziji:hm:.. a ne znam kako vidjeti koja je moja verzija(pa tako ni, hoce li se upgrade-om promijeniti moj CID). sa >*<<*<* ne nalazim tu informaciju
hm, jesi pratio upute?? Jer tu pise da prvo izaberes mob, a onda ga prikapcas na nacin koji je tamo opisan.
edit: sad vidim da migox dugo nije bio na forumu, pa pretpostavljam da je rijesio problem