Hrvoje Miškec= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Virovska 12
10040 Zagreb
br. mob. 091/160-8554
nemogu se sijetiti nicka
Printable View
Hrvoje Miškec= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Virovska 12
10040 Zagreb
br. mob. 091/160-8554
nemogu se sijetiti nicka
Kupio 8310 od bluedevila i zadovoljan sam, sve je stiglo ;)
danas obavio trgovinu sa BM0021 SVE PROSLO KO IZ RUKAVA nije kasnio ni mrve
stvarno svaka cast
Prije par tjedana kupio V525 za 450 kn + moja poštarina od Kove i dobio ga razbitog vanjskog displeja. On me uvjeravao da to u transportu, iako men nije jasno kak možeš otkinut čošak vanjskog displeja u transportu bez da oštetiš kučište. Kad sam objavio na forumu šta sam dobio, opet tvrdi da transport kriv i da če platiti pol poravka. Popravak me koštao 120 Kn, što sam mu javio i objavio na forumu, al od tad on se nije javio.
Inače, kutija u kojoj je došao mob bila cijela i neoštečena.
Zaključak izvedite sami
Do sad obavljena kupnja s Smogovcem.
Kamera cijena 1800Kn bez ikakvih problema.
evo da se i ja priključim......
poslovanje s XLR8R
predmet: 256MB RS-MMC DV kartica
kupac: ja
prodavač: on
ocjena: 1-10 (11)
svaka čast!
Da, zaboravio sam napisat ja isto zadovoljan s baterijom11, sve 5...
= Citat =:
Izvorno postao TOMOS_Tuner
samo dva linka:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19964
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=295583&postcount=23
hehe... :thumbup: :closed:
Nije da sam ja odustao od tvoga PPCa i kupnje... sve je bilo isplanirano sa namjerom
Neznam dali je ovo mjesto za ovo pitanje ali trebao bih savjet. Dali je moguce ako kupujem nesto postom prije nego sto platim provjeriti sto je u paketu ( da nebih dobio kamencice :). Ako jest na koji nacin? Hvala.
pa jedino ako poznaješ poštara, inače reci prodavaču da napomene da se paket smije otvoriti... i pregledati... pa se dogovoriš , preko HP expresa, ili bilo čega, jednostavno je...
Znaci on kada salje paket napomene da je inspekcija dozvoljena, tako da mogu pogledati sto je u paketu i ubaciti svoj sim u mob da vidim da sve stima?? Koliko to love onda kosta otprilike??? Hvala.
jesi ti 100% siguran za ovo ?= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
evo da i ja pohvalim Druga Milu..
trgovali smo oko PPC-a, sve je bilo savršeno..
odmah idući dan je poslao, čak platio i poštarinu..
vidim da je to pošteni čovjek..
i još forumaš abd, i s njim je sve OK prošlo..
kod mene zasada nije bilo problema...kupio V3 , D500 i karticu od 256.....
@zerobravo: Meni još draže da si ti zadovoljan s karticom.. Također sve 5 i s moje strane!
Evo ja danas uzeo 6230i od Davida RI poslo mi je u rijeku preko city ek. sve ok oduševljen sam mobom čak sam dobio handsfree,cd,i uputstva i karticu od 64mb. :thumbup:
Ja sam poslovao sa *markok12345* sve kako smo dogovorili.
Oduševljen sam.
Evo sve proslo u redu sa gjuro76! Gjuro76 tnx! ;)
Samo da kazem, kropmirku da je sve jednostavno mozda u osijeku ali u splitu nema sanse. Paket dosao ali pregled iako je napomenuto nema sanse, nedaju, s argumentom " nije ovo oducan". Ma kako mogu biti tako drski. Nemogu ni vidjeti jeli ostecen pri transportu. Neka se gone u *?"#=$?".
Cekaj malo... ja ne razumijem ovaj post... jel se to nesta na mene odnosi??
LOL, ovo totalno neshvacam..?!
Dodatak:
Ah , shvacam... Oces reci da ti nisu dali da pogledas kakav je paket unatoc tome sto je napomenuto?
Pa ajde mi reci preko koga si slao?
Mislim da govori o tome kako želi pregledati paket je li sve kak spada unutra prije nego ga preuzme...
Samo sam htio reci da nije tako jednostavno izvesti tocno to o cemu BmwMPower prića iako je stavljena napomena. A slano je preko :rifle: HPa= Citat =:
Krompirko: pa jedino ako poznaješ poštara, inače reci prodavaču da napomene da se paket smije otvoriti... i pregledati... pa se dogovoriš , preko HP expresa, ili bilo čega, jednostavno je...
Poslovao danas s mmarko. Kupio Nokiu 1600, dostava njegova za sat vremena, sve 5.
Poslovao sa KONJ-em. Slao preko HP-a u Split, Nokiu 6630.
Čovjek uzeo, pare stigle - SVAKA ČAST.
Jedino HP zeza jer nisu dali da pregleda paket iako sam to napomenuo.
Tko zna zašto nisu, neka javi. Ako tko daje, a da ne komplicira, neka posta tu.
Pozdrav :comp:
Poslovao s Fabijem i s Afromanom. Ja sam zadovoljan, a oni se, ako hoće, neka izjasne.