OK thx !!a sta se tice flasha !Pa pitaj nekog tko je napravio full backup da ti posalje mozda pomogne!!
OK thx !!a sta se tice flasha !Pa pitaj nekog tko je napravio full backup da ti posalje mozda pomogne!!
Moze i meni na mail ak nije problem. Za sada nema potrebe, ali zlu netrebalo...= Citat =:
Izvorno postao Mateo
go5565@gmail.com
Hvala puno, postavio sam da bude prozirno. To sam radio na tvom Moto 3 skinu jer njega sam odlucio koristit. Trebali bi mi jos obrijani camera, my files i record video ikone jer se sada vuku ikone iz vodafone skina kojeg sam mjenjao po uputstvima sa prvog posta. Ak' ih imas mejlaj mi ih pliz. Ovima je animacija duza pa mi to malo smeta :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao zrino
= Citat =:
Izvorno postao spade
Skini Moto skin koji je tu negdje na početku ovoga threada. Tu ti je zipano sve zajedno sa malim tutorijalom, ikonama koje tražiš i putanje, mma i sl.
Ako si htio kraći i brži skin, onda si trebao uzeti one koje sam ja sredio a ne standardni.= Citat =:
Izvorno postao spade
Imam tvoj "Moto 3" i sve osim ikona za "my files", "camera", "record video" i "extras" su brze. Ove tri su nesto sporije sto me i ne smeta bas toliko...= Citat =:
Izvorno postao Pila
i drivere sam instalirao sve, i USB stavio na data/fax ali nista= Citat =:
Izvorno postao Pila
Nije isti komplet drivera za MPT i ostale programe koje ovdje koristimo. Je li ti instlirao jedno 4-5-6 drivera?= Citat =:
Izvorno postao žuućo
Ako ne želi raditi jedino što ti može pomožći (a da ja to znam) jest da deinstliraš USB drivere za Motorolu i nanovo ih instliraš.
Prvo možeš probati obrisati Motorola modeme, pa ponovno priključiti telefon pa mu podmetnuti RUČNO pravu mapu gdje su v2,9 driveri. Ni slućajno mu reći Automatski da ih instalira.
Ako ne pomogne, slijedi ubijanje drivera Motorole u kompletu. Registry Editor, kod mene je to
Motorola USB Vid_22b8&Pid_4901
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\USB
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet003\Enum\USB
Uglavnom, moraš ubiti sve Vid_22b8&Pid_4901. Sarchaj za v360v. Ali, ovo samo ako se snalaziš s Registryem i jasno ti je što radiš. Nije opasno ni teško, ali... Ako se neki keyevi ne daju obrisati, promijeni im svakome ponaosob Permission da daju All Delete rights.
Napravio sam full backup s orig. vodafone v360v od frenda onako kako piše na forumu i sve je ok ispalo. Ali sad dok pokusam naprafiti flash na moju, idem na "flash backup-u" restore backup from another phone sa backup pds s mojeg, stisnem restore, krene i onda napiše "Restoring backup..." i tu stoji a na mobu pise: RDL SIG ERROR: 39:02:= Citat =:
Izvorno postao Pila
Onda pokušam sa Flasher opcijom, tu krene, završi, napiše da je sve ok, na mobu ne javlja grešku, ali dok restartam mob, sve je isto. Probao sam nakon toga napraviti reset, master clear i opet je sve isto.
Ima ko kakvu idejicu po ovom pitanju?
Evo mog prvog posta, ponosni sam vlasnik Motorole V360V - uskoro V360 :D, bas radim backup, jebote al je spor, tek je 4 mb prebacio... Imam za vas novi izazov a to je da se SMS poruke ne posalju pritiskom na zelenu tipku za zvanje, sada imama bradirani software gore, neznam jel tako i sa softom od v360... E da jel ste probali ubacivati motomixer, tek tako iz fore nisam citao sve postove, ima ih gro... Pozdrav... :spin:
Rekosmo dvoje glede backupa. Da nismo verificirali da ga se može vratiti na ovaj telefon. Drugo: koliko znam, backup s jednog telefona se ne može vratiti na vlastiti osim ako imaš PDS backup vlastitog telefona. Ja o ovome ne mogu ništa tvrditi jer nisam probao nijednol, ali tako sam propitao na mnogo mjesta. Dakle, da bi vratio tuđi backup moraš imati i vlastiti PDS backup.= Citat =:
Izvorno postao eqinox
Nadalje, projveri da nije u neskladu komprimranje backupa. Znači da je snimljen i da ga se vraća bez kompresije (ili oboje s kompresijom), načelno, ja preporučujem bez kompresije jer se tada može raditi po backupima promjene i provjere.
Osiguraj da rabiš dobar LOADER, točno ime pogledaj u mojem postu broj #25 ako se ne varam. Ovo je vjerojatni krivac.
Navodno i da neke verzije bootloadera onemogućavaju povratak backupa, te da u tom slućaju pomaže downgrade bootloadera, također nisam probao pa ne mogu ništa tvrditi sa sigurnošću, ali ih ima koji jesu.
Sasvim odvojeno od ovoga je stavljanje novog firmwarea na telefon. Ono bi moralo raditi bez problema, potraži ga, nađi PST (mislim da je 7.1.1 zadnji) i obavezno Patch za PST, i onda jednim od njegovih modula 8ne sjećam se, flash ili tako nešto, ne ogvaj glavni program uglavnom) to šibneš na telefon. Potenicjalno gubiš Hr jezik. Ima i FlashBackup program za flashanje, ali ga nisam probao. Kada bi radio, bio bi genijaan jer u njemu možeš npr izabrati da ti flasha samo flash (a ne i flex, language) pa telefon ostane kakav je bio ali sa novim softom.
Evo i mene...
Moja v360v izdrzala citava dva dana sa vodafone plasilicom zahvajujuci vama, no sad da vam bacim bubicu (za blue devila ;) )... ako je princip modanja v360 jednak modanju v3 onda se da rijesiti i onaj gubitak funkcije tipki iznad slusalica poslije flashiranja, netko ovdje spomenuo da je flashirao, no da su mu tipke iznad slusalica umjesto imenik i popis poziva dobile nesto drugo...nabasao sam na tutorijal nekog tipa sasvim slucajno trazeci skinove, pa nek iskusni decki prouce...
Postupak mi se cini dosta jednostavan, no jos mi se neda isprobavati neke nove flasheve i flexove (premalo pokusnih kunica do sada)
no da ne duljim:
http://www.mark-world.tv/motorola/page2.html
Pozdrav svima,
Naime,probao sam nekoliko puta namjestit SMS delivery report na yes, ali po ovim upustvima sta sam naso ovdje uvjek ostane na no. Zna li ko kako namjesti report na yes kad pisem novu poruku za stalno, a da ne moram svaki put odlazit u opcije poruke...
Kad probam instalirat neku igru javlja mi gresku: - No Installed MIDlet Suites- ako idem instalirat u phone, a ako ide na karticu Application error. Zasto?
Koristim pk2tools i xvi32.
babalu :afro
P.S. Ponavljam pitanje...
SMS report se na svim Motorolama mora manualno uključivat kod svakog slanja, nažalost. jedan od debelih bugova= Citat =:
Izvorno postao babalu
1. Delivery report moraš namještat svaki put nanovo. Mada, kada bi netko išao tražiti, uvjeren sam da je negdje zapisano inicijalno Ne stanje i da ga se može promijeniti.= Citat =:
Izvorno postao babalu
Osobno nisam nikad uspio shvatit tu fascinaciju s delivery reportom. Čovjek će sigurno (osim Božića, NG i Usrksa) dobit poruku, ako želi, reagirat će na nju. Vrlo su rijetke sitacije kad je fakat bitno znati da ju je dobio prije nekog roka.
2. Stavi jar s Windows Explorerom na memorijsku karticu u mapu kJava pa ga instaliraj odande. Ali, nitko ne kaže da će svaka igra raditi, čest je problem s tipkama jer v360 ima više tipki od v525 pa kodovi tipki ne odgovaraju. Nijedan od dva spomenuta programa ti ne treba za instliranje Java programa. Ako fakat ne radi ništa (probaj Safe koji možeš naći u ovom threadu, meni radi uredno). Ako ne radi ni Safe, onda si nešto obrisao što nisi trebao. Probaj resetirati telefon
Ovo nikako da proradi po tvom uputstvu. Dobijem izbornik settings -> initial setup -> time and date -> Autoupdate kome je vrijednost stavljena na OFF te je ne mogu promjeniti na ON (poruka "network time not available").= Citat =:
Izvorno postao Pila
Jesi li uspio to namjestanje ponoviti vise puta ili si samo jednom isprobavao?
Ovako daj mi svoj mail pa ču ti dat stotinjak igri koje rade na v360v jer sam ih osobno isprobo pa tada probaj instalirat kako ti je pila reko= Citat =:
Izvorno postao babalu
Ajmo se kladit da nisi napravio ono što ti tamo piše:= Citat =:
Izvorno postao spade
- prvo treba uključiti 55b2,
- resetirati telefon,
- pa tek onda 00b0
ako pod resetirati mislis restartati (upaliti i ugasiti) onda sam napravio sve kako pise. :P= Citat =:
Izvorno postao Pila
Imam dosta igara, hvala na ponudi ali dogadja mi se da kad obrisem sve igre mogu instalirat samo jednu i to na karticu. Ostale nece ni na karticu i ni u telefon..probat cu preko windows explorera kako su mi gore objasnili. Hvala Vam svima..= Citat =:
Izvorno postao dogerkill
babalu :afro:
ispalija san.pokusa san stavit piline skinove (moto 3 i moto 4) s p2k tools i ne ide,s p2k commander i opet ne ide.
sta da radim?
kako se stavlja firmware od v 360?
Pozdrav svima !
prečitao sam sve post-e ovdje, ali nisam vidi da bi netko pokušao remap-at vanjske tipke.
Uglavnom, ja imam jednu želju, pa ako ko zna odgovor, bio bi jako zahvalan.
Dali se može sprogramirat za bočne tipke (vanjske), da kad me netko nazove, da mogu prekinut vezu, dok mi zvoni telefon.
Sad imam pasivni poklopac, tako da mogu otvorit telefon i prekinut vezu sa crvenom tipkom. A ja bi htio imat aktivni pokopac, ali bi još uvijek htio imat mogučnost da prekinem poziv kad me neko zove.
Pozdrav
aktivni poklopac namjestiš u podešenja/postavke odgovora/opcije odgovora i stisneš uljuči na otvori za odgovor
Hello, I'm sorry for posting in english but I realy have no option as I come from Greece :) and I've fount your forum from a user link.
I need your help to change the vodafone logo from the external screen , I've done all the seem editing and the logo is gone but it will not load any cl.gif I put in a/mobile/system. Also all the gif's I can find are not 96x80x2 and I can't convert them .
Can someone send a cl.git to this size or explain me how I can change it ( a guy in work with photoshop couldn't figure it out !!)
Yes, moja je skoro pa u Motoroli :)) Rezervirao sam ju prije pola sata, sutra stiže. U navali veselja nakon dvomjesečnog traženja po dućanima nisam siguran za cijenu, čini mi se da je samo 360 kn!
Ako nekoga zanima, dućan je Arhiteh u Dubravi, 299 1646, preporučujem da se telefonom raspitate što prije jer upravo im stižu u ovom trenu i sumnjam da će ih biti mnogo.