Hm... Jedini problem koji ja imam s mobom je nepravilan rad s Logitech freedom slušalicom... A ne vidim da je novi soft bolji po tom pitanju od starog... Sutra planiram otići u Zagreb, zvao sam servis i rekli su da će mi srediti promjenu soft-a za pola sata, ali sad si mislim da li ima potrebe da bilo što mijenjam dok se ne pojavi neki soft koji se više bavi BT dijelom mobitela? (retoričko pitanje)
Ima li još netko navedenu BT slušalicu u kombinaciji sa SE k750i mobom? Sa ostalim mobitelima slušalica radi savršeno... Sa mojim se poveže i sve radi super, ali se nakon nekog vremena otpoji od mobitela i kad dobijem dolazni poziv ne mogu se javiti na slušalicu, a kad se javim na telefon čujem drugu stranu ali ona ne čuje mene...:-/
I za kraj pitanje: kad mijenjaju soft u servisu da li svi podaci ostanu sačuvani ili ih izbrišu? (znam kad bih isto napravio kod kuće da bi mi podaci ostali sačuvani, ali nikad se ne zna)
I update: planiram si kupiti onaj nastavak za mob koji daje 3,5mm izlaz za slušalicu pa ako ga je neko negdje vidio u Zagrebu da mi javi... Prije je rečeno da ga ima u King Crossu pa ću ga tamo sigurno provjeriti, ali ako ima još koja adresa, više je bolje... Svakako planiram posjetiti EM trgovinu u Amruševoj ulici...:rolleyes:
Pozdrav...:)