Navratite u UU i napredujte sa nama (mali klanovi) tako i onako nadrapaju jako brzo - tj nema ih ni smisla osnovat !
Pozdrav
Printable View
Navratite u UU i napredujte sa nama (mali klanovi) tako i onako nadrapaju jako brzo - tj nema ih ni smisla osnovat !
Pozdrav
Koliko igrac treba bit inaktivan da ga ukinu?
pitam zato jer ima toliko inaktivnih igraca pa ne mogu nista vise kolonizirat u blizini!
za brisanje inaktivnog igrača potrebno je 4 tjedna
ja sam malo glup , jel mi moze neko u kratkim crtama objasnit kak da zapocnem , prijavi osam se , sad sam zgradil rudnik metala , i neznam kaj bi bilo pametno az dalje?
turtorial je na svapskom ;) koji kuzim ,al ipak je rjecnik malo prekonkretan da bi sve svatio ... pisu nekakve gluposti .
imas turtorial na engleskom klikni englesku zastavu
u kojem si uni-u i koji ti je nick
mene pitas?
hrvoje_xyz sam ja al neznam sta da radim
napravio sam par rudnika...neznam dale
Red alert 2 sam skuzio u roku 5 minuta .. to je bolje.
moras solarne elektrane prvo sagradit da imas energije za rudnike
hm ko mi moze objasnit sta je ress save???
@vandal nisi se morao tolko potrudit oko mojeg bana.hehe
inace ja spilam u uni2
kolko vi imate koji igrate u uni2 kolonija ja evo sad drugu napravio i ima 78 polja a prva 96 polja
radite kolonije brzo, samo im filajte rudnike (za resurse koji se stalno žicaju :P), i brodogradilište za flotu...
kak da napravim kolonije?...
@Vandal- u kojem si savezu? (btw likova ima samo 14 lol)
@muras- istraži i sagradi kolonijalne brodove. 10k metala 20k kristala i 10k deuta košta svaki
EDIT: sad sam vidio da si u mobil savezu... Mislim da je odmazda in order :)
a loooool
moras istrazit konolijalni.....
pa ga onda napravit..
odaberes si mjesto
posaljes brod
i napravi koloniju...
a loooool ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao n-gage
kad ides spavati,ili off...
utrpaš si sve resurse..
na transportere
i pošalješ ih smanjenom brzinom
na svoj drugi planet npr...
Ress save? Fleet save??
Ne mogu vjerovat na uni2 mi obrisali sve sto sam radio prije 3h na faksu! Jednu koloniju mi izbrisali, nemam ni kolonizacijskog broda, ugl sve mi vratili na jutrasnje pozicije!
A na uni1 sam isto radio i sve mi je ostalo sta sam radio!
Da radio se backup sistema:
= Citat =:
Draga djeco,
veceras ce se vrsiti backup.. znaci vraca se sve na situaciju koja je bila jutros, 24-11-2005 u 8.30 h.
Prije nego sto se bunite i placete: Imamo gresku na Drive-u tako da je ne izbjegavajuce da se to desi.
Iz tog razloga nece biti moguce vrsiti napade do sutra 12.00 h podne.
Zasto? Zato sto neki nisu online i treba im se dati vremena da skontaju situaciju. Spiuniranje, stacioniranje i ostalo je moguce, medjutim napadi nisu.
Sve jasno??
kad sagradim silos za rakete, kak da onda pošaljem te rakete na nekoga
trebaš prvo izgradit silos za rakete 4. stupanj (ako hoćeš interplanetarne), pa napravit rakete, a onda kad klikneš na galaksiju i kraj svakog nicka, tam di su gumbići imaš nacrtanu malu sličicu s raketama, na to stisneš i onda odabreš koliko hoćeš raketa upotrijebit i kaj sve oćeš da ti gađa....
lol..
to mi se ne isplati gradit..
previse ressa ode samo za 1lvl a kamoli za 4.....
Isplati se isplati ... vec bi ja nadrapao da nemam stalno 10-15 anti-balistickih u silosu !!!!
@cook: evo ti malo informacija
http://www.gamer.hr/phpBB/viewtopic....er=asc&start=0
boebeni brod?
hm...
ja jos ne...
nije me bilo 24 sata na Ogameu..
sad lijepo s kolonije prebacio lijepo sve resurse(s 4 velika transa) i sad sam stavio istrazivat hyperspace pogon...
gradio sam krstarice...
inace imam hladan planet pa sam dosta skupio deuta...po danu oko 7-8 kila...
i da recikler sam nabavio..sad cistim galaxiju...ako negdje vidite ostatke javite.hehe
inace neidem ja po ostatke koji nisu iznad 10kila...
Ljudi u kojem ste savezu u uni 2 moj je u k... ne pruzaju mi nikakvu zastitu, a stalno me napadaju!