a oce to opet biti u ZG-u????
Printable View
a oce to opet biti u ZG-u????
...naravno, ko i uvijek :turn:...= Citat =:
Izvorno postao prpic
Pa vi možete i svoje regionalne sastanke organizirat, u slavoniji, dalmaciji, zagroju... ;)
nego di se to odvija
ima li kakav obred inicijacije (tipa pojedi 5110 za manje od 30sec :D )
dali su svi pozvani
o cemu se raspravlja :)
Ja bi možda došao ak bi bilo u pitanju npr. Kašina/Sesvete. U centar mi je predaleko ići na neki meeting. :nono: :japan:
jel ko voljan doć u Trogir na pantanu pokazat ću vam zaražene ptice :D slomljena stabla opake komaarce i bodljikave biljke a možemo otić i :fish: ima i kodmene :bat: vidjet ćete i njih
ima, moraš popit više gemišta od Nereda ili manje od WB-a a da se napiješ :)= Citat =:
Izvorno postao Codiac
:lol:
bum se ja zaletil u zege ak mi bu slobodan moj prenapučeni scheduler:p
Cek ke actualy postoji neko ko moze popit vise od Nereda????? ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
njegov susjed Urnebes:notooth:= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Ak "primate" i novo ućlanjene:)bum došao, ak bi to bilo možda ovaj vikend.
Poslije poćinjem radit i već u ponedjeljak moram vozit za švabiju.
kad rokaš sa whiteboyom i neredom onda voziš avion tako da, nemaš problema što se toga tiče ;D= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Pa kaj tak ha?= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Ma sve je to Ok, sam da ne bu bilo kao sa Columbiom chrash"n burn:lmao:
pa nije daleko.... ako se tomo pridruži, onda peru šofer šajbe jogurtima ;D= Citat =:
Izvorno postao ledeni
btw. ako će biti nešto, ja sam za makar i na marsu bilo. nered vozi ;D
Ma vožnja je min.problem.Još uvjek imam "švapsku" vozačku tak da me i "haltaju" sam platim kaznu(već dugo nisam).A ustalom imam VW transportera u koji stane "devetka".Kad bi to nekak uspjeli ovaj petak,:beer:subotu bilo bi idealno:guitar:,jer poslije sam nedostupan:cry:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ja sam za, petak radim do 8 navečer, poslije sam slobodan, subota cijela slobodna....= Citat =:
Izvorno postao ledeni
dakle, da rezimiramo...trebalo bi doc i gledat Vas pijane ko zemlja?
bozemesacuvaj:)
Jana dojdi ti do mene skupit cemo ekipu,a oni nek piju..i tak drugo nist od njih...dobro ..mozda...bar neko bu trezan...:rolleyes: samo neznam ko??:lmao:= Citat =:
Izvorno postao jana
Ma neeeee....
Svi se nađemo, širimo bractvo i jedinstvo, ko nekad. Mlada partizanka i to tako... Boško Buha... ISutjeska... Neretva... partiju pića i čašicu razgovora... I sve 5 bude...
A ako se netko i napije, pa nećemo mu (joj) uzet za zlo. Nismo mi takvi. Mi smo mobilni kafeovfci, mi smo ubercool :thumbup:
ko je tu spominjao opijanje? šta se ne može vozit avion trijezan ;D i prat šajba sa yogurtom? pa to je normalno, šta ne? ;D :ban:
ok...ajm kaming:) get redij::lmao:
Cek, ak se ja ne varam, nije neki bed popit manje od WB-a a ne napit se...po onom sta sam cula (iliti procitlala)...;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
Bdw, ja isto dolazim, ak sredim prijevoz doma, ili sigurno prenociste :D
Ima mjesta u kombiju= Citat =:
Izvorno postao user_name
LOL majstore!= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Al di bumo je poslije bacili? ;D
A čuj nismo mi tak "loši"dečki nešto bumo smislili:angel:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
To,to da vidimo kak su ga sredili:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
A čuj ja mogu ovaj vikend,bilo bi mi idealno Petak al još i Subota prolazi.
U Nedjelju popodne bi trebao krenut za švabiju jer u ponedjeljak u 11.00 moram bit gore.Ak se ne bumo dogovorili sad jedino mi ostaje krajem devetog mjeseca.Al ja nemam niš protiv i sad i u devetom:beer:
Meni je svejedno, može i petak i subota. Kak odgovara većini.
Ja bih radje subotu...
Gdi da te pokupim??:kiss:(sam nemoj reć na pješačkom):lmao:= Citat =:
Izvorno postao user_name
Ja bi da nam se i Drug Mile pridruži! Pa da se pjesma zaori! :)
Je Drug Mile ja faca:headbang:,bilo bi dobro kad bi mogao doći:)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ja ovaj put dolazim s ovom drugom grupom kaj je stalno dolazila, znaći bit će vas troje ovaj put ;D
Vidim da se moje ime, pardon, nick spominje i drago mi je da me zovete, ali mislim da me prije 9. mjeseca nema u ZG, takav mi je horoskop.
Inače, kad ste se mislili nać?
Pa i nismo ništa konkretno rekli, koliko mi se čini... Zato su sve ocije otvorene ;)
Ajde dogovrite se vi, pa ću ja vidit jel mogu išta uskladit s tim.
GO Mile :beer:
Ja sam GO od 25.8. pa do 11.9.
Gle Mile, reci ti doma svojoj astrologinji da imaš nešto poslovno za obavit u ZG prek vikenda (čudan klijent, želi se neradnim danom nać).= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
A kad se vratiš doma podrapan, neobrijan, s vinskim mušicama oko glave, reci da je posao sklopljen i da si to proslavio! ;D
meni je sastanak skoro svaki dan. u subotu mi je sastanak pa ak niko ne dojde bil bum sam na sastanku.
Bum ja došel.
Kam i gdje.
Al ajmo negdje bliže centru, di nas više može sjest za stol...
ma zauzmite cijeli Jelacicev trg ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ja sam na "terenu" od 14.8 do 20.9 ,tak da mi i prije i poslije sve paše.Naravno volio bih da nas se više skupi,tu mislim i na Druga Milu;),a bilo bi u redu da dođe i ženski dio Cafe Mobila.:spin:
Ja sam rekla vec da mogu ovaj tj., a ako ne bude ovaj onda tek u 10. mj., a mislim da ce se vecina stududenata slozit samnom....
E svaka čast :beer:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Sve bi to bilo u redu da se ne vratim bez hlača i jedva hodadjući. ;D
Ozbiljno, mogu ja produžit boravak na vikend bez problema, ali nije stvar u tome, nego sam slijedeća 3 a možda i 4 vikenda rasprodan. Dolaze jedni gosti, drugi gosti, jedni rođaci, drugi, treći, sedamnaesti :evil: :evil: :evil: u mp3, a fata ne zna s roštiljem radit, a ja ionako moram suđe oprat poslije, pa dijete uspavat, pa otjerat goste, rođake, tetke, strine, majko mila.........:retard:
Inače nema frke, dogovorite se vi kako vama paše, ako ne dođem ovaj put, dolazim slijedeći, garant.
Pa ispeci sad jedno 50kila mesa na roštilju, fata poslije samo ubaci u mikrovalnu. Suđe sve u kacu od 500L pa opleteš miniwash-em. klince daj susjedovoj baki.
Gosti budu pobjegli kad te vide na povratku :D
nek ubaci suđe u kabrioleta, i nek ode u auto praonicu, ali digne krov, i lijepo sve opere..;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Nebumo se nikad dogovorili ak ovak nastavimo, pa evo:
Nalazimo se u pivnici K pivovari u Ilici 222 ( http://www.kpivovari.com/page.aspx?PageID=21 ). U 20:00 sati u subotu (12.08.2006.).
Ovo je zato jer mi se user_name žalila da mora prek dva i pol grada preč da bi došla do Remya (uobičajenog mjesta sastančevanja), pa da joj iziđemo u susret s obzirom da je vjerojatno jedina forumašica koja će doć na sastanak (moramo bit kavaliri), a iz Samobora je, pa joj je to bliže.
A i red je da se malo promjeni lokacija i natjera nereda da upali auto da mu motor ne zahrđa. :)
Ispred se ima di za sparkat, na pločnik ili u dvorište pivnice, tramvaji staju jako blizu (brojevi 11 i 6), stolovi su veliki da se više ljudi može sjest, radi do 11, 12 (ko i Remy), može se samo cugat, ali može se i poklopat neš ak se hoće. Ajd mi sad napišite svi koji ćete doć, da ih opet nazovem i rezerviram stol ak nas bude više.
Nakon fajrunta ćemo se već dogovoriti gdje je after-party. :)
A datum?
Danas? Petak? Subota?
Subota, moj bed, mislio sam da se podrazumijeva od prije... :)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Evo sad ću editirati gore.
jel teba ponest rakije, meni će trebat, za vas ne znam....= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Onda ja velim: tentactively accept.
Imam šljaku u subotu, neke daske na ponton šerafit i tako to, pa sad ovisi ako bude vrijeme OK onda sam tamo dok to ne završi pa onda mogu doći. Ako vrijeme bude b4n4n4 onda bih došao.
Sad te nisam shvatio? Došao buš u oba slučaja, kaj ne?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Pazi da te ja ne prišerafim za ponton! ;D
Evo karte. X marks the spot.
http://img90.imageshack.us/img90/247...variyi0.th.jpg
Znači, blizu je črnomerca, stanica za silazak iz tramvaja kod križanja s Mandalićinom.
eto, nažalost neke su se stvari izjalovile, tako da ja ipak najvjerojatnije neću biti u mogučnosti navratit..... no, nadam se da će biti još koje u skoro vrijeme :)
Eto, tada ću i ja doći. Ovaj put, nažalost ne mogu.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Ma daj ajde, fino ti to zajalovi, pa dođi... nemoj sad kenjat!= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
@Mile: računaj negdje 10-ti mjesec... :)
2 su problema, jedan je poslovni, jedan je privatni, obadva rješavam u petak, jedan ujutro, jedan navečer. ovaj ujutro nadam se da ću dredit(poslovni) i da će bit sve ok, no ovaj navečer(privatni) sumnjam da će tako lako proć dobro, tako da ništa ne obečavam. no ako nekim slučajem sve prodje dobro, vučem kazan od utrina do te pivovare i pečem rakiju ispred birca ako treba, a ispred ćemo stavit tablu "svježe, domaće, upravo ispečeno" ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
I'll be there:thumbup:
Hebemu, pa nalazimo se u subotu, ne u petak...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
gog, dakle; velike su mogučnosti da popušim otkaz na poslu(ujutro) i velike su mogučnosti da ispizdim do navečer i sjebem još neke stvari koje sam obečao napravit(navečer); ako ne vjeruješ, mogu ti forwardat prijeteči mail :)= Citat =:
Izvorno postao gog
dakle, sve ovisi o crnom petku i mojim živcima :)
no, ja bi volio doć, no, kako bog da.... čitajt crnu kroniku ujutro, pa ćeš znat oću doć navečer :)
Naslov bi mogao bit "Tragedija u ___________"........ M.Č(22) ubio dum-dum metkom X.X(XX) te nakon toga presudio sebi protuzapaljivim pancir metkom u potiljak.....
Zero bez brige, ako i bu 'crni petak', najbolje ti je nać se s nama i sve buš zaboravil... ;)
Ajmo ljudi, sutra zovem i rezerviravam stol, pa se stoga javit ovdje.
Vjerujem da bu još i tomo došao, nered, gog, ja, u_n, vertigo, BD (ak sam dobro shvatio), zero, javit ću još i zappanu, vjerojatno ledeni...
nadam se da će nam se i Bimbi pridružit ovog puta...
A vidiš i fly nan bi mogli probat nagovorit, ona je iz ZG-a i nema isprika... :D
Ali, na svu srecu, u zadnji tren je naletio wb i spasio ga...iako ga metak nije ubio, presudile su prevelike količine alkohola u subotu, 12.08. nije se mgao dici sa stola K pivovare u Zagrebu...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
e ak dolazi tomo, dolazim i ja makar popušio otkaz i ubio sebe i nekog, tj. ako ne dodjem ja, doći će moj gospodin duh..... on isto voli pit, tako ga se nemojte pribojavat, slobodno mu dajte nešto da si popije....= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
fly nan u subotu nije u zagrebu.... :kitty: cori bojz= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ideš do friškog? :) Pa nek friški koji put dođe do ZG-a, pa zajedno na sastanak... ;)= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
pusti ljude nek budu sami, private party ;D ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
to je dobra ideja... definitivno ćemo razmisliti o tome. tnx na pozivu :)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
nije friški u igri ovaj vikend ;)
šteta..... :)= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Počelo mi se štucat, pa reko da provjerim prvo mjesto na kojem bi me mogli, kao, spominjat... Ne znam ja za ta okupljanja... Ja bih tamo stršao kao... ona stvar u sladoledu, jel... Znajući sebe, svi bi naručili od pive na dalje, a ja bih cupkao sa kolom... Jezivo... :notooth: Ali, nan bi se ufurala, brijem...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ma snašo bi se ti, vjerujem... ;)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nitko ti ne bi zamjeril... ;D Samo se treba BD-a čuvat, on kad si popije zna bit malo napastan, ono, tači-filings, pusice i slično... ;D
he he, ovo nisam znao ;D sad se predomišljam..... ;D da ne bi bilo "nisam znao...." ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ajde, nisi ni ti ništa bolji... ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
nemoj da ljudi nešto krivo shvate tako ti boga ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Bu ti BD dal jedan touchy-feely preko nosa. Kišobranom v rit ;D ;D ;D
Uostalom, frish, ni BD ne lupa po pivi, već neko vrijeme. Tako da gemovi ili GinTonic čisto lijepo idu :rolleyes:
Nego, dottore, jel' Gog dolazi? Jel' živ uopće?
I ja inače pijuckam gazirano piće kad idem u grad, ako ti je to ohrabrenje Friški :)
He's alive :)
Alive and wanking ;D
Dolaziš?
Niti ja ne pijem nista sto sadrzava alkohol...ali ovaj puta me nema. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Zadnji put kad sam ga vidio je disao, doduše bio je nepokretan, i virilo mu je 100 kn iz riti... ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
BTW, glede gemova & ginova (zvuči ko board igra ;D), i ja upravo to preferiram u zadnje vrijeme... ;)
:lol: LOOOOOL ;D ;D ;D Sto kuna ;D ;D ;D
A morali bi patentirat tu igru ;)
Nisu moje, majke mi!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
;D
LMAO...sumnjiv si odma' friški :)
Kad bude sastanak uslikajte koju sliku za nas koje nemozemo doc :D
Hm, pogodi tko još dolazi mlatit po gembatronima :drink:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
CheLeX!!!
Long time no see :)
Dobro, dobro, bit će sehr gut! Moram se i ja dovuć pod mus...
Sve mi se čini da bi ovo okupljanje možda moglo i poneki rekord srušiti... što se tiče broja pristiglih forumaša, litara potrošenog alkohola... :)
Jaoo, mene vec pocinje paranoja hvatat...
čemu tuga, čemu bol, kad postoji alkohol.....? e da, ja isto ne pijem više.... :)= Citat =:
Izvorno postao user_name
Al ni manje... :)= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
pa nisi to ti sad morao svima reć da znaju ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
I treba ako ti je ovo prvo okupljanje :drink: :drink: :drink:= Citat =:
Izvorno postao user_name
svakakve prljavštine će tu isplivati :rolleyes: rado čitam ovaj thread... :)
A jesi me utjesio....;D= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Ma navise se bojim da mi se nece doma dat....:jump:
da nebi bilo da nas na kraju sve pobacaš pod šank lol
Kome doma? ;D= Citat =:
Izvorno postao user_name
Hehe, kog si izaberem ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Pažljivo biraj! Sigurno ćeš pogriješiti! ;D= Citat =:
Izvorno postao user_name
Nego, ne bi ja s tim forumašima doma (i sebi se pribojavam doć), nikad ne znaš gdje ćeš se probuditi i s koliko love v riti! ;D
kolko si zadnji put uspel zaradit?= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
U minusu sam... :(= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Kao što je WB jučer saznao kad je mojoj Fati rekao dobro čuvanu tajnu da bi ja išao van s dečkima (a tako sam dobru priču smislio!), ispada da neću moći doći :(
Ima neki hepening na kojem moram biti, yebat ga :( :( :(