The Cradle 2: 6/10
Dobra akcija, pa tipičnih akcijskih fora (šala, pošalica, doskočica), i to je to. Malo mi je čudno bilo vidjet da je Jet Lee pozitivac, ali eto... Ono, film za pustit mozak na pašu.
Printable View
The Cradle 2: 6/10
Dobra akcija, pa tipičnih akcijskih fora (šala, pošalica, doskočica), i to je to. Malo mi je čudno bilo vidjet da je Jet Lee pozitivac, ali eto... Ono, film za pustit mozak na pašu.
"Djevojka od milijun dolara" - znam, tek sada pogledao film.
9/10
jao,ja vec dosta dugo nisam pogledao neki film... jednostavno,mrzi me... leto je ;)
"CATCH ME IF U CAN" - 10/10
iznenadio sam se kako je dobar, a jos kad se uzme u obzir da je to istinit dogadjaj...
"RAT SVJETOVA" - 0/10
totalno sranje od filma...
"Sve je cool"
(Be Cool) - svojevrsni nastavak "Drž'te malog". Ocjene su bile prilično slabe, ali pretpostavljam da je to zbog usporedbe na "1. dio". Meni je bio zabavan. I ništa više. I to mi je bilo sasvim dovoljno.
6.5/10
baš sam jučer to gledao... OK filmić... ista ocijena= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Danas gledao, ista ocjena,preporuka
Trenutno na hrtu1:
"Daleko od očiju" (Out Of Sight) - jest da sam ga gledao dok je još na VHS-u izašao, ali sad sam se samo prisjetio. Vjerovatno najbolja uloga u mršavoj Lopezinoj filmskoj karijeri.
7/10
President`s daughter (Predsjednikova kći) - 5.5 zbog slatke Katie Holmes, a ljubitelji romantičnih komedija nek si još dodaju 4.5
After The Sunset (Nakon sumraka) - 8.5/10 zanimljiv akcijsko/humoistični film. salma hayek i pierce brosnan u glavnim ulogama
Eurotrip-6/10
Frajer prelazi pola europe dolazeći iz amerike zbog cure koju je upoznao na internetu...preporuka ako volite komedije...
Meni je to super film... vec vidim Eriku i sebe u glavnim rolama ;)
Večeras na HRT1 u 20:40 je Fahrenheit 9/11. Preporuka!
pogledajte Football Factory (Nogometno ludilo). Odlican film o divljim engleskim navijacima. Pogotovo onima koji to jesu... ili su bili medju njima.... ili su to dozivjeli...
Ja sam gledao,i nije mi nesto,svi kazu da je I.D bolji.Imam ga na hardu,ali nikako mi se neda da ga pogledam
film je super 10/10.:thumbup:mislim na farahajt(votever se piše)
lili hooligan ;)
prije bi rekli buntovnik!!Krivo sam postala ,neznam kaj mi je danas!!Sorry;D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Zar je potrebno komentirati....?= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Slijedi:
Avanture male Chihiro - 9/10 samo zato jer nekako prenaglo završi, inače crtić je prva liga poslije Ice Agea. Jedva čekam ovaj novi od Myazakija "Leteći dvorac" ili kako se već zove... :licklips:
Finding Nemo 7,5/10 zbog premalo humora za takav tip crtića, a inače jako dobra i maštovita radnja.
Interstate 60 9/10 onako, zanimljiva priča...
Nadam se da će "Malu Chihiro" uzet u mojoj videoteci...
...inače, "Hitch" je ispao sasvim okej komedija kojih fali zadnjih godina. Zapravo ima jako puno komedija koje su sve samo ne komedije. 7/10
Je, dobar je hitch...
Mada bih volio jednom vidjeti takvu (romantičnu) komediju u kojoj nema klasičnog happy enda, već nekakav bitter-sweet end. Kao, onda njega ne prihvati natrag, već samo nagovijesti da možda ima neke šanse u budućnosti. I tu da film stane.
Da, uvijek zaseru kraj, dođe mi da se zrigam ;D
:spin: idem gledat Joesy Wales....8/10
Fahrenheit 9/11 9/10
definitivno zanimljivo, ali pomalo zamorno....
gledo sam Faranheit , i jos uvjek se dvoumim dali je Moore u pravu ili je jednostavno on neki psajho opsjednut Bushem ..
mislim ono naparvit film tak o nekom .. neznam neznam.
opet, sto se nafte tice je u pravu sigurno .
on napravi film o nečemu što je aktualno i zato jer smatra da treba ljudima otvorit oći, a ne zato što je opsjednut nekim. tako je napravio i bowling for columbine, koji isto treba pogledati.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
:rolleyes: da i "ludi za oružjem!"(ah ti ameri)
moor zarađuje pare i to je to....
Mi nismo anđeli 2 6,5/10
Odličan film ako se pogledaju ostali srpski filmovi...film je stvarno snimljen reko bi da je iz amerike...a još dobra ona mala;)...dao bih bod više al je film imao grozan zvuk iako je sa original dvd-a...stalno moraš pojačavat i stišavat...
bas sam danas cuo za taj film, koliko cujem isto je dokumentarni?= Citat =:
Izvorno postao lili
I kaj sad? Ako je zaradio pare s prvim i postao poznat, te počeo mlatiti pare, trebao bi dignuti ruke od tog posla? Pa, fala bogu da ga je vidjelo mnogo ljudi i svaka čast da je prodao dokumentarac, žanr koji je već dugo na margini filmske umjetnosti. Ili je to opet ona teorija, ako je komercijalno - ne valja?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Trenutno na HRT1: "Dugi oproštaj" (Long Kiss Goodnight) - jedan prilično dobar akcić sa super kombinacijom Gina Davis/Samuel L. Jackson.
7.5/10
Da, trebo bi to radit volonterski.... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Bolesnici su podijeljeni u tri kategorije: traumatizirani, ali u dobrom stanju, oni kojima je bila potrebna pomoć i oni kojima pomoći nema. Svi su eutanazirani.!!!!!
Mislim da će Moor imat puno matrijala za novi film!!!btw ovo je s Iskona,bila je i o Bushevoj mami ali nemrem sad naći,kaj ona trkelja,u stilu:ove ljude kaj su evakuirali negdje na stadion,ona je bubnula i ostala živa-kao nisu ni prije živjeli neznam kak pa im je ovo super smještaj.Ma joj... sorry za offff
Ma, cijelo je to Bush stablo maloumno, ali nemojmo sad opet o Amerima i u ovom topicu.
Izgubljeno bratstvo (Taegukgi) 10/10 - Odličan film o dvojici braće koji silom budu odvedeni u korejski rat, ima dosta potresnih scena (ratnih i emotivnih) + odlična glazba! Prva liga film, isplati ga se pogledati zbog zadnjih 30 min. Uff još se ježim..!
Fat Albert 5/5
Kao frajeri iskoce iz crtica i pomazu nekoj curi dobra komedijica sa ponekim "diječijim dijelom"...i malo ljubavi..."Hej Hej Hej!";D
Preporučam pogledati ako volite takve gluposti
Alo! Pa dajte otvorite zasebni topic! Gdje god se spomene Buš i Amerika, odmah krene rasprava. Dajte, molim vas.
Back on topic:
"Sirena za uzbunu" (Ladder 49) - a ono, klasično pripovjedanje o vatrogasnom pozivu i tragedijama koje idu uz to. Možda previše vuče na limunadu. Vidi se da se išlo ispričati priču o vatrogascima kao herojima, pogotovo nakon 11. rujna, ali moglo se i malo drugačije pristupiti.
5/10
"Na kraju dana" (The Remains of the Day) - film sam pogleda više puta i svaki put mi je jednako dobar i zanimljiv. Emma Thompson i Anthony Hopkins su više nego odlični u ulogama domaćice i butlera.
8.5/10
E to mi je genijalan film. Stvarno genijalan. Najbolja ulogau Anthony Hopkinsa i Emme Thompson u filmu posebne atmosfere. Čista desetka,a film je ljubavni.
..i ja sam ga gledala par puta.Slažem se s vama!oooooofffffcorse:spin:= Citat =:
Izvorno postao niten
"Doba nevinosti" (The Age of Innocence) - još jedna kostimirana drama s početka prošloga stoljeća sa Daniel Day Lewisom, Michelle Pfeiffer i Winonom Raider u režiji Martina Scorsesea. Ne znam zašto, ali takav žanr mi se ful sviđa. Ta ondašnja društvena hijerarhija, ti besmisleni, ali nevjerovatno elokventni razgovori, to spletkarenje dokonih bogataša koji nisu imali pametnijeg posla već se baviti drugima...
9/10 (bez obzira što se u nekoliko kadrova actually vidi mikrofon)
sorry kaj upadam, a Razum i osjećaji ?(mislim da je i tu Ema Thomson,Kate Winsley(votever)znate na kaj mislim!?To mi je isto dobro:spin:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Grunt, si malo fulao temu? A? ;)
..ma on mi je tak dobar..on je u svom filmu:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Btw-pak ću dobit code red!!!!zzzzzzz;D :spin:
Je, definitivno. ;) Uskoro u kina dolazi film, čini mi se od iste spisateljice, "Pride & Predjudice".= Citat =:
Izvorno postao lili
Nitko Ni Spomenuo Ratovi Svijetova Ocjena 10/10
ispravka spomenuli su,,nisam skuzio da ima 30 stranica,,a novi sam tu,kaj sad ne??
meni je film mrak!!
rat svijetova...spomenut je puno puta...
vera drake7/10,par malo probavnih scena i odlična gluma glavne glumice
najbolji tim-neću ocijenjivati-500x viđeno,nemojte gledati....(američki nogomet)
Hrabro srce(DVD izdanje:))11/10;);)
privedite osumnjičene-bio na telki,5x ga gledam...8/10
@frish-KI: sorry, malo euforije i... Al nema veze, vidim obrisali ste me :D
Konačni pad - gledao sam ga sinoć i nije me uspio zadržat na stolici.. Nakon 40min filma sam skužio da me uopće nije zaiteresirao, a očekivao sam tako dobar film. Neću mu dati ocjenu jer ga nisam cijelog pogledao..
Ipak mislim da sam još pod dojmom "Izgubljenog bratstva", pogledao sam film još jednom i potvrđujem ocjenu :D :thumbup: 10/10
brijem da je ful dobar,baš ću ga pogledati+dal je netko gledao stražari noći?onaj ruski novi,kao zakon film
moram pogledat:Hitch,Alfie i sajam taštine:-/
Planiram otići u Zagreb idući tjedan i ako ću ići u kino, definitivno ću pogledati "Stražare noći". Vidio sam foršpan prije par mjeseci i nisam tada ni znao da je ruski, s obzirom koliko je svježe i dobro izgledao.
"Krug 2" (Ring 2) - original mi je čak i za nijansu bio bolji od japanske verzije, ali ovaj nastavak je čisto iscrpljivanje teme. Mali je jedino dobar. I opet, par nekoliko scary frozen-twisted-face scene, ali opet jednako djeluju (čitaj: sve dlake u zraku).
5/10
hitch -baš ok film,obavezno pogledati,8.5/10
U ponedjeljak moja ocjena.....;D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Hotel Rwanda 9/10, nije film za pustit mozak na pašu ;D
Jel gledao netko Manđurijskog kandidata da mi kaže valja li? Zanima me jel se isplati to gledat uopće ,ne bi se volio "iznenaditi" kao kod Konačnog pada :rolleyes:
Pa meni je ok film, ništa posebno, ali gledljivo...
točno tak,niš posebno,ali ok film...
Neki sam dan počeo gledati "Blade 3", ali su me prekinuli nakon cca 45 minuta. Kasnije mi se više nije dalo gledati. Toliko me je zaintigrirao. ;D Neću ga ocjenjivati.
na A kanalu Ice age 8/10
na 1. Istinite laži 71/2/10
Došao sam u napast uzeti ga, al kad se samo sjetim prva dva dijela.. uff :nono:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Prvi mi je dio dobar (7/10), a drugi slab (5/10).
Drugi je teška banana, nije im trebao onaj faca na kraju kad pukne, malo previše.. A blade stoji 5m od njega i zakloni facu rukom - nije ga ni kap krvi pogodila..
Pa kad je on... The Oštrica. ;D
"Rođenje" (The Birth) - nezavisna, indie drama o "reinkarnaciji" na malo iščašeniji način. Gledao sa starcima, pa mi možda zbog njihovih komentara nije najbolje sjela. SToga:
6/10
OK mi je ovaj film kaj je večeras bio na RTL-u. Ljubavna drama, al baš dobar film. Ne znam kak se točno zove.
BTW kad smo kod RTL-a MRZIM kad onako naprasno prekinu film, tj. smjeste ga u onaj manji prozor i pokraj samo nabrzaka napišu slova i udri po reklamama. Totalno ti unište doživljaj filma!
...Kraj ljubavne priče-slažem se s tobom!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Sasvim te razumijem... Što je najtragičnije i Nova je počela tako :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ili kad im se poremete titlovi, pa odjednom čitaš titlove od neke humoristične serije.
...Hitch 7/10
...Alfie 7/10 (možda sam malo pristrana zbog Jude-a)
...Sajam taštine dobar ,ali duuuugggoooooo traje 8/10(zbog scenografije i kostima)
...Loš odgoj od Almodovara (9/10)to sam gledala još po zimi u kinu,ali sad sam vidla foršpane pa sam se sjetila.
Winslow Park 9/10 - film je OK. Počne nekak bezveze, dosadno. U prvih pol sata se progovori sveukupno valjda 10 rečenica. A onda... ma pogledat! ;D
EDIT: PArdon, film se zove Wicker Park... mali tipfeller ;D
NIGHTWATCH 8/10 Dobar ruski film iako mu je radnja malo biježi tokom filma ali sve u svemu super film
"Maria milosti puna" (Maria Full Of Grace) - kolumbijska drama u "mazgama". Znat ćete kad pogledate.
8/10
Zadnja tri filma:
Hitler-konacni pad 9/10
Crna macka beli macor 10/10
Ladder 49 8/10
"Dick" :) - upravo završio na RTL-u. Gledao ga još prije nekih 5-6 godina. Simpatično. I namjerno prizmeno, mada će se nekima činiti kao debilno.
6/10
Čokoladni Čarli iliti Charlie and the Chocolate factory - predobar film, užasno zabavan sa dobrim forama, smijanje do suza
10/10
Čitao sam tu knjigu ko klinac i odlična mi je bila... moram sad i film pogledat, ali ne idem u kino bez hrpe čokoladica, jer znam da sam samo htio klopati čokoladu kad sam čitao knjigu... :)
@WB a da vidiš koliko je tek čokolade u filmu mmmmmmmmm....njam:)
Pa znam, zato i velim, ziher se otvara apetit za čokoladom kad ga gledaš, jelda? ;)
Da i to užasno a ja sam čak i dobio neke čokoladice na ulazu. E sada neznam jeli je to svaki dan ili je bilo samo jučer
"Roboti" - gledao sam originalnu verziju sa titlovima i dobro da jesam, jer sam glas Robina Williamsa diže cijeli crtić. Dobar.
7/10
"Zaruke su dugo trajale" (A Very Long Engagement) - još jedna poslastica od tvorca "Amelie". Za preporuku, uz napomenu da se film gleda od prve do zadnje minute uz potpunu pažnju, zbog puno detalja i likova.
8/10
Dodatak:
"Krletka" (The Birdcage) - američka verzija, koja mi je čak bolja od originalne francuske, vjerojatno zbog plejade glumaca. Svaki puta vrišim od smijeha kad ga gledam. http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/rotfl.gif
8/10
lud film, pisarija!:spin:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
"Ong Bak" - nikad čuo za film, sad ga dobio i pogledao - tajlandski(ili tam negde de sunce ide van), priča tak-tak ali izvrsno napravljene šore, svaka čast vidjeti tak neke a da nije iz holivuda!!:bunny:
8/10
..sad su nam dali na kabelskoj malo HbO- Dr.Huff nije mi nešto
Pa, tek su azijci majstori u borilačkim filmovima, a ne američani. Amerikanci izvedu specijalne efekte, jer za njih imaju pare.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
...slažem se s tobom.Oni imaju pare ,ali nemaju duše(ykwim):spin:
u ong-baku nema ni jednom spec.efekta,čista šora...svi zaljubljenici u borilačke sportove su ga već proglasili naj borilačkim filmom ikada,u svijetu je zaradio 35 mil,je abnormalan upjeh za jedan tajlandski film
zemlja živih mrtvaca 6/10 (horror, "komedija") ko je gledo zoru živih mrtvaca zna o ćem se radi. ovo je nastvak tog horrora. film ni u jednom trenutku nije dosadan samo je bed kaj kratko traje i priča je bila nedovršena (valjda ce snimit i treci dio). tu i tam se prestrasite kad freak uleti onak u kadar iznenada, ovak se mozete nasmijat jer ima stvarno smjesnih scena *ako nemate pametnijeg posla topla preporuka
jedina zamjerka "filmu o zombijima" je kaj su u svakom nastavku zombiji sve više "ne-zombijasti" lol. Gledo sam sve Romerove mrtvace i najbolji su mi oni iz 80ih d0 90ih. To su baš horori. Neznam, ali jednostavno mi ne paše zombi(hrpa mrtvog mesa i malo mozga) koji trči ko na olimpijadi :P. Ovo danas su sve više dvije tri cimalice u 2 sata filma.
Ako mi se horor zasniva na "BU!" scenama, popraćen vizualnim i audio pomagalima, onda mi to nije horor, već bijedan pokušaj mlaćenja para na kino blagajnama. Rijetki su oni koji imaju jezivu atmosferu, a kao primjer bih naveo "Uljeze" sa Nicole Kidman.
potpisujem,opaki film....
Ili The Omen serijal...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Meni su pravi i jezoviti horori "Krug 1 & 2" i "Zlo" (to je japanski horor, ali je bolestan)...
Zadnje sam gledao na RTL-u u petak "Ukleti ljenčina" - 8/10 - film spada u neku horor komediju i možda je malo morbidan, ali je zato prilično zabavan...nije neko remek dijelo, ali mi je bio baš fora...
krug 1&2 horori??ma daj,možda u kinu ili doma ako imaš prehebeno kućno kino,pa te preplaši neka bu scena...meni je naj istjerivač đavola,u kinu sam ga gledao i film mi je u to vrijem bio predobar
"Krug" serijal nije klasični horor i tamo nećeš vidjet kak neki lik sa prišivenom glavom pili drugom nogu dok krv frca na sve strane...kroz cijeli "Krug" se proteže jezovita i sumorna atmosfera uz nekoliko scary scena...ali film te stalno drži napetim...
upravo to! meni horor nije explicitno prikazivanje crijeva i mozga, to nije "strašno" nek je gadljivo (npr. zanimljivo je jesti tjesteninu dok gledaš takav film;D ). nasuprot to je čak i smiješno. Krug je ok, makar bi ga svrstao pod psiho triler, ali Zlo je baš "ZLO", napetost, konstantna atmosfera za dizanje dlaka. Izvrstan film s obzirom na današnju poplavu bezvezarja.= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Psihološki i atmosferični "horori" su zakon (kad ti usred filma padne daljinac pod kauč, pa sad ga ti digni lol)...
"Krug" je okej, ali je nastavak prilično lame, a japanski film "Zlo" mi je također dobar horor sa scary atmosferom, po kojem je snimljen "Dark Water" koji je trenutno u kinima, za koji suamnjam da je dovoljno dobar.
"Nacija Prozaca" (Prozac Nation) - čitao sam nedavno neku kritiku da je izforsiran, ali meni se nije tako činio. Jedina klasika mi je to da su glavnu ulogu dali Christini Ricci, koja uvijek mora glumiti likove s društvene margine.
7/10
zadnje sam gledao:
Lemony Snicket-bajkovita komedija sa Jim Carey 6/10
Sick and Hide-psiholoski triler 7/10
Million Dollar Baby-boksacka prica sa clint eastwoodom, tmuran film 7/10
Super Size Me-doku o mcdonaldsu i debljanju 6/10
Man on Fire-odlican akcijski 9/10
Kad Porastem bicu Kengur-odlicna srpska komedija, svaka cast 9/10
Rating, killa, rating.
"Klub prvih supruga" - light komedija sa odličnim trolistom Midler/Keaton/Hawn. Svaki put me nasmiju. http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/rotfl.gif ...ah...
8/10