lezbijski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
lezbijski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da jako veseli hahah= Citat =:
Izvorno postao Nyx
ma to smo ja i frendica,
"the man" odlepršaj od mene u troskoku uocpe ti se ne obracam kaj ocs ti od mene???
daj dosta.
Pa ne razazna se baš nešto previše...
buahahaha!!!!!!
oces sliku u punoj rezoluciji ili samo podjee?= Citat =:
Izvorno postao Nyx
ja sam si nasao avatar u skladu s nickom.....
opaaaaaaaa!!! disco dobar avatar!!
Gruntovčan se uvrijedio... šmrc
ajde gruntovcan,ignoriraj ga :)
evo mojeg novog inspiriran pobjedom u davis cupu,dugooooo sam razmišljao da ga stavim ili ne ako se netko uvrijedio pošaljite mi poruku a ne odmah slati negativne bodove hehe
hehe .. ma mogu ja stavit i sliku da svi vide ko je gore , ne sramim se sam sebe.
kak bi mesic reko,ja ne kazem da sam fotogeničan,al nisam ni Škegro
evo sliko pa nyx gledaj kolko te volja
http://img204.exs.cx/img204/8099/pb0700198vp.th.jpg
napominjem da se oboje na slici glupiramo
= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Ma šta, zakon je ;D :thumbup:
hvala,hvala!
Nije da preferiram rat, ali ono... Rat je out! :) Al ideja je iz Paul van Dykovog Global DVD-a (ako je netko gledao morao je skuzit ruznog japanca s war majicom :) )= Citat =:
Izvorno postao Nyx
Onaj prije je bio previse glup, jednostavan i nastao na brzinu pod dojmom da mogu CAK promjeniti avatar...
VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUU al`nisam bijesni
Vuki. guba avatar... koliko boja :) ;D
Windows(colors) + Vuki = BIG NERED ;D ;D
Još samo da počneš pisati normalnim fontom...
Pa dobro majku mu zar ste toliko u bedu da malo zezancije vam ide na k....
http://www.thedevils.com/wolfLogo.jpg
daj smiri se stari.kak bi bilo da svi pisemo nekim žnj fontevima?
http://img26.exs.cx/img26/1535/fighting612jq.gif
ništa novo,to je normalno da se nerajcaju ljudi u sekundi ako se malo posprdaš!i ja sam bio "žrtva" ;D= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Dosta rasprave o ovome, otvorite si novu temu...
gruntovčan,sad je na avataru samo frendica.....a i sliku sam pogledo koju si iznad zaljepio;da ti to ne gledas njoj u sise :nono: ....netšto ti tu muljas ;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
da al ovo je sad druga frendica.
i ne onoj ne gledam u sise.
prostak!
A kaj će ti slike frendica za avatare? ;D
pa necu valjda sebe stavit????
Pa ovak ispada da si zapravo žensko (iako je nick muški)
Kao i khideg,na prvi pogled covjek pomisli da si zensko,a onda registrira ;D
bezveze a kad je bila slika mene i frendice kaj onda?
a i nick mi nije bas zenski
ma svejedno :8
Ja na tvom proslom avataru nisam ni skuzio da je onaj lijevo musko... Dakle ti :)
Al ono svatko ima svoj ukus, ipak je ljepse vidjeti sliku frendice .....
Slažem se! :beer:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
NHF, Gruntovčan, al' stvarno je tako, koliko god ti komad bio ;)
ehehe ma da??
pa zato sam i promjenio zbog vas zednih zena
pa ova cura ti je sve tamnija na slici;D
hehe
ma to je slikano s mobom a buduci da jos nisam bas neki maheer s mobom tak je ispalo..
naime smanjivo sam brajtnes na mobu pa sam jos na kompu smanjio a ona je prirodno tamnoputa i ETO
evo vam sad na novo
fakat si lud s tim curama kad te jedna tuži;D
njam-njam :licklips:
Nije li to često mijenjanje avatara malo kontraproduktivno? Ja prvo zamijetim avatar uz post, pa tek onda username. A ovako pomislim "koji si pak sad ti?".
Ali, okej. Nekog i to veseli.
Slažem se. Baš zato odolijevam porivima da promijenim avatar čim naletim na neki simpa GIF na netu :retard:
@Gruntovcane bilo bi bolje da je tvoja slika na avataru ;) :D
@BD ma nemoj mijenjat zakon ti je avatar,bas ide uz nick :)
Zato i je takav, baš je rađen s namjerom: prvo nick (pred 100 godina) a onda i avatar ;)
sorry , zvjezdo . j astavim avatar kak me pukne odn. kak mi doe.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
pa necu se valjda ustrucavat mjenjat avatar zato da bi bio prepoznatljiviji,
:-/
đenja
haha, kak bi se svi stiltali kad bi recimo ja promjenio avatar... ;D
ili bilo tko od ovih 'starosjedioca' po pitanju avatara...
Svatko ima svojih zutih minuta, osobno kad me ulovi nesto stosno ili naletim na ideju, napravim slicicu - tako je nastao i ovaj antiwar "imidz" :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Sad imam jos bolju ideju na tu temu, ako mi se svidi i uspijem napraviti nesto zanimljivo, stavit cu to kao avatar..
Priznaj da ti treba bar 30min da se naviknes na novi avatar ;) ....
Moglo se smanjiti bar na 100-njak postica za sopstveni avatar, mislim da je to realno !
:)
ja stavljam čim vidim neki dobar...u ovom slučaju M.Jackson
A ko bi nas onda stalno jeo?! ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Zatvori vise ta usta... ili operi zube! ;D
A da...
Sta pomislite, kada vidite moj avatar...
Mislim ga uskoro mijenjati sa ovim: http://forum.blic.net/images/avatars...1b2395d9a8.jpg
Koji vam je bolji? :)
a da umjeto njega staviš sebe i garnericu;)
...njanjanjanjanjaaaaa...
Evo retuširah se...
Dobar, dmi :thumbup:
Ali i ona bifša nije bila za odbacit. I'm glad I ain't you - ne bih se mogao odlučit...
Ma vid ga! Trept-trept. Cakano... :klap:
lajkam.....
evo ga - ofca se vraća u velikom stilu... ovaj stripoliki avatar je preeezaaakon... dmi -> :beer:
Blue stari ali novi turboCool http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_4_9.gif
Thanx y'all for noticing
:beer:
sto mislite o kradji avatara? vidio sam da je ejdan decko ukrao moj avatar na jednom drugom forumu (vidim da je uzeo bas od mene jer je tocno srezan kao moj, a nemoguce da 'slucajno' isto tako srezao ga)
That is so LAME!!!
Toliko crteža, slika, ideja, stvari postoji, a lik krade. Fakat je lamer.
znam i ja to o krađi avatara,kradu sa onog jednog cyber foruma,maznuli su prvo gogu,pa tebi i sad se nemogu sjetit ješ onog jednog moda što ima avatar što si kao ruku zavlači u gaće
Ja sam bar siguran da moj nece niko ukrast
heheh ona je samo moja
bar trenutno :kiss: :kiss: :kiss:
Ma ne kužim tu ekipu. Pa valjda je veća fora bit unique, prepoznatljiv na neki način (bilo to pozitivno ili negativno). Inače ne staviš nikakav avatar, ili ostaviš defaultni. Cijela ideja toga i je da se malo razlikuješ. Kao i sig.
Ne volim ljude koji kradu. Avatare.
A dobro , sad ...
mislim ja cesto vidim neki avatar koji mi se vida, msili mgif neki , za stationary avatare to ne , ali gifova ima fornih,
zas ga ja nebi stavio , samo az to kaj ga neka druga osoba ima...
pa nije ga ni on , vjerovatrno , izmislio ...
Ja volim bit originalan. A i ti, vidim. Sigurno ti ne bi bilo OK da ti netko popali ovaj avatar, ne? Pa statičan ili animiran, nema razlike. I moj je do danas bio statičan, pa sam dodao malu animacijicu, al mi isto tako ne bi bilo drago da mi ga netko mazne....
ima puno stranica na kojima se mogu pronaći razno razni avatar, tamo škvadra često i traži avatare pa nije nemoguće da neki ljudi na različitim forumima imaju iste avatare... recimo čisto sumnjam da je netko baš gogu 'ukrao' avatar...
preporučam ti da makneš bijelu pozadinu, tj. ostaviš je transparent, ko što je moj recimo, bolje bu zgledalo... ;)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
BTW ja sam svog daaavno našao kao screensaver za SE T68i, pa ga prilagodio... ;D
Baš sam htjeo bd-u reći da je ovo bijelo katastrofa, baš gledam danas i razmišljam si jel to tako oduvijek bilo ili ne ;D
BTW; trust mi, ako netko ima isti avatar kao ja onda ga je mogao samo od mene maznuti ;D
bar nisi prepotentan ;D ;D
Volim biti u središtu pozornosti, ali ne moramo baš ići offtopic, stoga... ;D
ja sam tvoj avatar vidio na nekoj američanskoj "puno .gif-ova imamo" stranici.= Citat =:
Izvorno postao gog
To su ima forum harvester botovi pokupili sa cafe-mobila ;D
Dad, sad i ja vidim bijelo. Hell! Nekad nije bilo, oččit kad sam animaciju dodavao sam i BG sj*bao. A ništa, do utorka će biti tako...
gog pa sigurno si i ti od nekud uzeo taj avatar, nisi ga sam napravio, tak da.... :rolleyes:
Mozes na properties vidjeti :) Ovako,na cyber forumu su Killi,Gogu i WB-u drpili koliko sam vidla...Ja bi tu stavila moje oko za avatar ali je pre velika slicica pa cu ostaviti cucka :-/= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
A Gogov sam ja davno vidla na www.zedge.no na animacijama za mobove...
Damn, a ja svoj nisam vidio na ni jednom forumu ni u animacijama za mobove, nego na jednom khmmm... sajtu ;D
da znam na kojem;);D
Sad je na meti wb i killa(cyber i @lan na cyber-forumu)
Gle stvarno, vidi lejmera: http://error.5gigs.com/forum/viewtopic.php?t=141
Baš lame.
Ah well... some people just never learn... :dunno:
Sad im nešt šteka forum,prije je bio i nimda na meti
loooooooooooooooooooool= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
strgo sam se kad sam vidio "wb-a"
onak gledam..ap sta wb postavlja takav trid tam ?
nisam mogo vjerovat..
onda pogledam nick ,... hahhha koji lejmeri nemrem vjerovat
BAS JADNO! :retard: :-/ :-/ :-/ :retard: :retard: :retard: :retard: :retard: :retard: :retard: :retard:
da, a vidiš cyber niš ne želi komentirati... ni ovdje ni tamo... meni bi bilo neugodno... :retard: :rolleyes:
baš....i mogao je bar naći bolji avatar;D
Baš me zanima tko je napisao ma predivan :):)
Evo i Killa promijenio avatar... A svašta... :(
jesam, taj avatar me zivcira, onak nekak dosta provokantno izgleda pa i ljudi mi sude prema njemu ma zasitio sam ga se.
ovo sta sad imam je moja pila, ali obradjen u photoshopu (skinuta prednja maska i registracija) :)
cyb avatar je awsome!
Mislim da je to tako glupo, ipak i da je glup moze povuci 5 crta i napraviti nesto unique. To bar nije tesko! Ili na netu naci nesto, mislim ono, tragicno!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
btw kolko vidim (a nevidim puno :) ) dobra makina!
evo mojeg novog
evo i mojeg novog jel dobar?
Damgol, you're my hero! ;D
I avatar i userTitle :D
e sad mi je lakše već sam mislio da ćeš me popljuvat;D
Takav ti je i na info-mob forumu ako se nevaram?
Takav mu je i tu bio pred neko vrijeme
ah kakva memorija....
Evo stavila sam si novi avatar... :)
cije je to oko? ;D
Moje...ZASTO??? :mad: :sheriff: :angry: :rifle: :fried: ;D
pa..... oko.... smjesno je.. mislim ne tvoje oko.. zapravo da...... :smart:
A jeli?Smijesno ti je?Ces vidit sta je smijesno kad ti spucam negativne... ;D
hahahha
ja nekak mrzim smeđe oci :D
sorry samo sam iskren
al nekazem da je samo tvoje ruzno, dont take it personal
svjetlo plavo rulz!