Trebao kupit 6131 od clana vkosalec, nov, nekoristen, a donio mi mobitel koji je bio koristen...nemam kaj dalje komentirat
ocjena 0/5
Printable View
Trebao kupit 6131 od clana vkosalec, nov, nekoristen, a donio mi mobitel koji je bio koristen...nemam kaj dalje komentirat
ocjena 0/5
istina, saznao sam naknadno (nakon sto sam otisao od tebe i ozbiljno pitao dobavljaca) da je mobitel koristen (stajao upaljen na stolu i sluzio za primanje poziva, nije nosen van, nema crtice mobitel, ni pikometarske), reko je da nije imao sto koristit pa je njega uzeo a mislio je da se nece skuzit...= Citat =:
Izvorno postao DarioB
posto kad idem po robu uzmem oko 50 tak mobitel, zbilja nemam vremena svakog detaljno pregledat, on je medu 49 novih ubacio taj jedan "rabljeni" da ga se rijesi jer prodaje samo na veliko, a ja to nisam zapazio i zao mi je sto je ovako ispalo. ispricavam se i ako se mogu iskupit, vrlo rado...takoder bi molio za razumjevanje jer svatko tko radi, i grijesi (i izvlaci pouku iz toga) i nece se vise ponovit jer cu sljedeci put pazit sto kupujem.
eto, ne bi htio da itko misli da sam Daria htio prevariti ili slicno...
Trgovao s Bero-m sve 5 :thumbup: poslo mi je mob da ga vidim pa naknadno platim ,svaka čast kralj si :king:
= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
također sve 5
pozdrav
Trgovao sa vkosalecom po stoti put i opet su riječi suvišne...svaka čast care!!! Ocjena - 11/10 kao i svaki put :thumbup:
Što se tiče Nokie 6131, čovjek se ispričao i mislim da ispriku treba prihvatiti. Dečka poznajem dosta dugo i znam da mu nije u cilju nikoga zeznuti i kad god bi trgovali, uvijek je bio pošten i susretljiv. Zato mislim da u ovoj situaciji nije napravio ništa sa ikakvom namjerom da nekome napravi štetu... :)
pa izadi covjeku u susret i daj mu novi mobitel kad ih vec kupujes po 50 komada= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
vec bi to napravio da ih imam, nego to je ostao zadnji komad i nisam mu imao sto donjeti :-/ ...= Citat =:
Izvorno postao 2fast4you2fast
p.s. 50 kom ukupno, ne od svakog modela po tolko...
takoder, super zadovoljan, sve 5, tocnost, sve po dogovoru, 11/10 ocjena..:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Trgovao sa članom bobe, poslao mu u Omiš mp3 player HP Expressom, dogovorili cijenu, on je rekao da će snositi troškove dostave...mp3 mu je stigao nakon 3 dana, meni su pare stigle 4 dana nakon kaj je primio mp3, sve prošlo za 5!!! Preporučam trgovinu s njim!!! Ocjena 11/10 :thumbup:
također:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao El Niño
poslovo s B@re -tom sve uredu, sve 5/5 preporučam:thumbup: :thumbup:
Takodjer s moje strane sve u redu covjek je cak na povjerenje uplatio nofce na racun jer su mi trebale za drugi mob(k750) a ja sam njemu odmah sutradan poslao cuo se s covjekom nekoliko puta s moje strane ocjena 5/5:thumbup:
Troškove je uvijek plaćao kupac= Citat =:
Izvorno postao goran.matic
Bar većinom
Ali ima nas svakakvih
Trgovao sa smogovcem. Predmet kupoprodaje bio je 17' crt monitor. Prodaja se odvila na način da sam se ja uputio do njega, te mi je on iz ulaza dostavio dotični uređaj. Ja sam mu platio novčanicama. Platio sam mu kunskim novčaniacama u apoenima od 100 i 50 kuna. Nakon toga, pospremio sam monitor u gepek, pozdravio sam se sa smogovcem i uputio se prema doma. Kad sam došao doma sve sam isprobao, te je sve radilo. Tako da je trgovina s njim besprijekorna.*
*moram napomenuti da Smogovca poznajem 6 godina i da sam sjedio u srednjoj školi s njim. Tako da kod te kupnje postoji mogućnost subjektivnosti.
hahahah...vidi se odma da netko ide na privatni fax...;D
trgovao sa srnom,sve besprijekorno obavljeno:thumbup:
Pohvale za Wildchild-ZG, izuzetno sam zadovoljan sa trgovanjem :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup: Pohvale članu Futurama stigao mi mob, sve u redu, očuvan....5/5:thumbup:
buraz poslovao s glava_18 i sve proslo u najboljem redu 5/5
poslovao s clanom duggi
sve ok proslo samo me mob razocaro jel je uzasno kompliciran :spin:
preporucam trgovinu s njim
Poslovao sa Berom sve je išlo po dogovoru
preporučavam trgovinu Berom svakako:thumbup:
zamjena mobitela sa Berom ,sve prošlo 5+...
jos pare nisam dobio od lorrya ali nije on kriv vec posta :-/
valjd ce sutra dolijat postar i na moja vrata ;D
inace zadovoljan trgovinom s lorry-em sve 5
pozdrav
Poslovao s clanom Blozer,mob odlicno ocuvan,sve kako je covijek rekao,cak se potrudio da upakira sve u jednu kutiju,i jos mob u posebnu kutiju,i sve je lijepo slozio da se ne osteti,svaka pohvala,preporucujem 5/5:thumbup:
Poslovao sa clanom Tito Puentes . (Opet)
Covjek prodao mi karticu 1 gb jako povoljno , platio poštarinu i to hp expres sljedece jutro do 10 :) . Pobrinuo se da sve štima , čak mi i račun od kartice ubacio :)
ocjena 11/10 :)
posebno preporučujem polovanje s njim. :thumbup:
Thx a112 na pohvali..lol nikak da se nadjemo na msnu stalno mi saljes ofline :=
Sutra ce vjerojatno pasti deal sa vkosalec-om . Predmet je kupovina SE K800 javim dojmove :spin:
eto drago mi je da je sve prošlo kako spada...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Aureus
i ja sam opetovano zadovoljan...:thumbup:
Prije nekog vremena poslovao s sfreakom, tv kartica umrla... On se pobrinuo za prigovor u garancijskom roku te me danas nazvao da je nova kartica stigla...
Vrlo dobro iskustvo... 11/10:thumbup:
I s moje strane je sve 5 za RedkinG-a!= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Trgovao sa boss212 sve 5:thumbup:
hvala na pohvali,ali to je moj smisao zivota (red,rad i Rock 'n' roll):)= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
takodjer sve pohvale tito puentes-u na strpljenju oko isporuke novog uredjaja:thumbup:
jako dobar decko,takodjer 11/10:thumbup:
Daklem , poslovanje sa vkosalec-om je uspjesno zavrseno! Nisam dosao ja po mob vec moj frend . Dogovorili se , nasli se i zakljucen posao. Sa moje strane razloga za zadovoljstvo ima. Topla preporuka svima.
Ocjena 11/10 :thumbup:
Takoder, kako je rekao, tako je sve dogovoreno i obavljeno...takoder i njegovom frendu preporuka :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Jumper
pozdrav
Kupio sam mob od dombe i sve je prošlo u najboljem redu.
Poslao mi je mob uz otkupninu, s time da je sam platio troškove slanja. Vrlo OK od njega ;D
Već smo ranije trgovali, pa je ovo samo nastavak dobre suradnje.
Preporučujem ga kao pouzdanog prodavača. Ocjena: sjedni pet
ja trgovao sa Boss212, sa moje strane sve ok :thumbup:
on ne komentira, pa vjerujem da je zadovoljan :spin: ;D
Opet poslovao sa Smogovcem, sve 5
Poslovao sa Dombom, to nek on komentira, s moje strane sve 5:thumbup:
dario-:thumbup: :thumbup:
poslovao sa moby, uplatio novce kako je rekao, ja mu poslao mob. sve 5 preporucam :thumbup:
Također, poslovao s Imaticem, jučer mi je poslao mob, već jutros je stigao (HP express). Mob kao novi, u kutiji s uputama, jamstvom, dodacima...
Drago mi je da ima ovako poštenih osoba!:thumbup:
Također, preporuka!
poslovao s darkovskym, našli se, on meni 6233, ja njemu novce, sve po dogovoru... 5/5
zamjena 6280 za n70 proshla dobro sa nokmanom .... 5/5 sjajan momak :)
poslovao s clanom : ilordan
predmet : zamjena moba (napokon dummy telefon ;D )
ocjena : sve 5 , preporucam trgovinu s njim
poslovao sa clanom nono01,sve proslo u najboljem redu.Mobitel vise nego odlican,sve najbolje pohvale:thumbup:
ocjena 5/5:thumbup:
evo da i ja pohvalim sfreaka, sve je u najboljem redu prošlo-preporuka
Isto 5/5
pozz
Trgovao sa članom vladobrad, prošlo sve za 5, dečko mi je čak i izašao malo u susret...svakako preporučujem trgovinu s dotičnim članom!!! :thumbup:
Sve preporuke za trgovinu s El Ninom:thumbup:
Dojmovi o trgovini s DarioB vrlo pozitivni:thumbup:
Jučer trgovao sa Srkijem - sve prošlo za 5, preporučam!!! :thumbup:
S moje strane isto= Citat =:
Izvorno postao vladobrad
Ocjena 5.1/5 ;D
:thumbup:
takoder. moram napomenuti da do sad nisam na ovom forumu imao niti jedno neguodnu iskustvo s nikim i stvarno svaka pohvala svima. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao El Niño
trgovao sa MARINOM, Ivom i Vatrogascem, sve 5:thumbup: , svaka cast decki
- poslovao sa MadMatax, sve OK, poslao mi unaprijed M2 karticu da isprobam, kasnije sam mu uplatio na racun. Preporuka :thumbup:
- poslovao sa Stric Dobby, isto sve u redu. takoder preporuka :thumbup:
Trgovao s Nokmanom, sve preporuke:thumbup:
poslovo sa boss212,za mene je sve preslo ok,ne komentira nista nadam se da je zadovoljan.
Sve super sa kolegom "Stric Dobby".
Moja preporuka.
Nadam se da će i kod njega sve dobro proći.
trgovao sa HOC-om takoder zadovoljan, moja preporuka :thumbup:
Imatic,= Citat =:
Izvorno postao imatic
moja zena ti prijeti da ce te ubiti zbog ovih zvucnika,
spojeno na PC, ubija armature na nosivim zidovima, i ubija moju zenu u pojam,
ukratko,
svaka cast majstore, zvucnici su odlicni
Observer,= Citat =:
Izvorno postao observer
sve super, kako sam rekao dobio sam vise nego sam ocekivao ,
Imas moje postovanje
imatica se ne mora ni spominjati:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao imatic
Super ;D rekao sam ti da su odlicni :)= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
OK, thanks :)= Citat =:
Izvorno postao MadMatax
Trgovao s Boss212, po meni i više nego odlično :thumbup:
Tommek potpisujem:thumbup:
Poslovao s Gogs-om i novim članom Cavtat racing sve odlično prošlo preporučujem ih :thumbup:
poslovao s clanom S.Silva,decko je posten i fer tako da proporucujem trgovinu s njim.nadam se da je i on tako zadovoljan:thumbup:
ocjena 5/5:thumbup:
također i sa moje strane sve 5 sa sfreakom,odličan čovijek i pošten!:thumbup:
e da poslovo i sa gogsom također sve 5!:thumbup:
Također, S.Silva: sve po dogovoru... on uplatio lovu, ja isti dan poslao uređaj i to je to. Moja preporuka poslovati sa njime!= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
poslovao sa kowalskijem, ja njemu L7, on meni dogovorenu lovu i sve na vrijeme. On ima moj respekt! MOJA PREPORUKA
Kupio v3x od M A R I N -a, nova zapakirana, sa full opremom. Slao preko HP expressa i još mi je čuvao mobitel dok ne skupim lovu. Ja skupio lovu i odmah uplatio, sve stiglo savršeno! Također respekt! MOJA PREPORUKA
Poslovao sa Frish-KI, uredno poslao karticu, sve 5. preporuka :thumbup:
motorola stigla danas,sve kako je rečeno,trgovina s GoGsom za 5!preporuka naravno.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
imatic
stigao 8210... sve uredno i ljepo zapakirano... + jako jeftino
7.8/7.8 :rolleyes:
takoder sve OK; uplatio novce na racun, cak i ranije nego sto sam ocekivao :) 10/10
Preporuka :thumbup:
Uspjesno poslovao sa madDogg i kresoml,sve kako smo se dogovorili!:thumbup:
U oglasniku je sve više oglasa prodaje uređaja , a nemaju navedenu cijenu. mislim da su pravila i više nego jasna u svezi s tim. ako je licitacija ili što drugo nek se onda otvori licitacija ili što drugo.....itd. :thumbup: sve više liči na trgovinu na jakuševcu s cigićima. kolko daš kolko nudiš kolko tražiš...
Slažem se:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
Danas izvršena dogovorena zamjena memorijskih kartica sa korisnicom NIJALA. Nekoliko PM-ova, par SMS-ova i sastanak u točno dogovoreno vrijeme. Sve po dogovoru, simpa djevojka, vrlo korektna transakcija - PALAC GORE i PREPORUKA!!
trgovao sa marinom sve prošlo ok:thumbup:
Hvala! Također, sve pohvale forumašu dcepek! Sve je prošlo korektno i po dogovoru.= Citat =:
Izvorno postao dcepek
Moja preporuka!:thumbup:
uspjesno "poslovao" s Takaharom;D
Ja mu poslao paketic sa otkupninom, proslo od tad cca 2 tjedna,nit novaca nit povrat paketa.Nakon sto sam ga kontaktirao,ovlas je napomenuo da on s tim nema veze jer da je to ovaj put za njegovog oca i da mozda otac nije kontrolirao postu i da ce me nazvati otac.Nakon par dana covjek me nazvao,tvrdi da nikakve poruke u sanducicu nema i da paket nije stigao!?!? Ja bez svog paketa i novaca sa vec placenom postarinom i bacenim novcima...Od toga proslo tjedan i pol i dodje meni paket natrag jucer sa napomenom da ga NITKO NIJE PODIGNUO!!!!!! Jos sam morao platiti 12,5 kuna sto mi se vratio i da ne spominjem postarinu koju sam na pocetku platio badava.Lijepo poslovanje :thumbdown
obavio zamjenu sa Krompirkom Mirkom;D sve 5, dosao na vrijeme gdje smo se dogovorili, sve je bilo kako je čovjek rekao, i zamislite ovo: posto moj mob imao god dana garancije, rekao mi je da i on toliko garantira za svoj, i ako bude bilo problema s njim, da ce vratit meni moj mob... stvarno korektno...
PREPORUČAM trgovinu s dotičnim:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sve prošlo super... samo kaj je mpx200 malo zakazala u najgorim trenutcima pa se nije htjela upalit kad sam ja to htio... i ko mrtva... hehehe... al čujte, mob ipak ima garanciju i nema tu trta mrtva, i a znam da se to događalo prije na mojoj MPX100 i mpx200 dok sam imao...
u svakom slučaju, totalno ispravno sve... sve valja... mobitel u super stanju... onako kako je i opisan... Također preporučujem trgovinu sa danyx...
najvise mi zao zbog broja one cure sto sam zagubio... uf... odsad ucim na greskama ... hehe;D
Poslovao s vladobrad -om
sve 5, svaka pohvala i preporučam:thumbup: :thumbup: :thumbup:
onda i nije neka cura ,kad broj ne znaš napamet...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
trgovao sa BM0021 sve prešlo ok,zadovoljan,moja preporuka
Ja sam negdam davno trgovo s nekakvim Konanom i sve bilo OK!:thumbup:
Jedino što sam moro ić u ZG...
Usput,pozdrav tom čovjeku,mob je bio ok!
= Citat =:
Izvorno postao Hoc
S moje strane takoder preporuka za trgovanje:thumbup:
Drago mi je.Ako se ne varam, motorola V3.= Citat =:
Izvorno postao drug
Poslovao s XLR8R, DELTA S4, Mrkva i sve prošlo ok.
U pravu si! Trenutno s nekim poslujem i stalno se dogovaramo ali...= Citat =:
Izvorno postao konan1
Šta ćeš zima je, nema zelenih grana...
konan1: sve ok i u rekordnom roku, još samo da prođu ovi blagdani i poštar pokuca :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao konan1
obavio s Tot-om uspjesan posao.Preporucam ga vam.:thumbup:
Poslovao s RedkinG-om, poslao mu xbox, on meni novce.
Sve preporuke:thumbup:
Posluje ntrenutno sa felippe pa,nadam se da bu mu došo i da sve bude ok,javi felippe kako je prošlo
trgovao jos jednom sa clanom nono1 i sve proslo u najboljem redu.
ocjena 5/5 svaka cast:thumbup:
prodao 6280 novom članu Aleksandar Šoh. primo predaja u ruke. sve 5.
moja preporuka:thumbup:
Trgovo s bossom :thumbup:
trgovao opet sam MARINOM, care svaka cast i nadam se da cemo opet trgovat :) :thumbup:
trgovao sam clanom M4rk0,i sve proslo za 5:thumbup:
svaka cast decku,i slobodno trgujte s njim:thumbup:
trgovao sa Router-om,sve prešlo 5,jako zadovoljan,čovjek od svoje rijeći,moja preporuka