Problem pri Backup-u V360V
Nakon sto sam procitao upute, instalirao drivere P2k v2.9, i program FlashBackup v2.61, odabrao u njemu navedene opcije (nije bas tocno opisano, gdje se nalaze neke opcije), pokrenuo sam Backup. Na ekranu mob. mi se pojavila poruka "RDL SIG ERROR: 39:02", backup je zavrsio, samo neznam da li je to u redu ili nije.
Pozdrav!
v360 problem sa karticom!????...
...prebacio sam svu muziku na transflash preko moto tunesa...i ne radi...pise da je datoteka ostecena...isto mi se dogadja prebacivam li preko p2ktoolsa, p2k commandera moto explorera ili samo preko memory card connection!????...pa me zanima sta da radiM!?????...jer sam karticu formatirao vise puta zbog tog problema???...rijec je o kingstonovoj kartici od 512Mb...jednostavno neznam sto da radim...mislim imam iTunes i sve a ne mogu slusat mjuzu...ajde ako postoji rijesennje zamolio bih!!!...hvala...kupljena je prije mjesec dana...
Trebam pomoć!!!!!!!!!!!!!11
Stavio sam Yuet 1.7 na motorolu i krenuo je preraditi kako meni oodgovara! NO kad sam dosao do seem-a 005b-0001 i riješio tipke iznad zelene i crvene krenuo sam na smart tipku sa lijeve strane. Hoću da mi na toj tipki budu shortcut-i ili ring styles, samo sam zaboravio koje su vrijednosti za te tipke i da li je dovoljno samo seem u offsetu promijeniti!???????????????
Prikaz vlastitog teksta na vanjskom ekranu
Ne treba editirati seemove...
U pk2 tools gore biraš karticu tools -> External LCD
onda pritisneš Read i samo promijeniš text pa Write...i to je to...