e sad jos to moram trazit... ugl thanks
Printable View
e sad jos to moram trazit... ugl thanks
Najbolje da pročitaš sve u obje teme,putem e-maila se takve stvari rješavaju jer za njih neznaju ni zaposlenici u prodaji (T-centar).
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35465
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=31904
evo ovako... gledo sam mal i vidio za testpoint... neam torx 5 a i mrsko mi je matičnu masakrirat ali bi imao volje o doma napravit.
a vidio sam i za ovaj got_moto to mi vise odgovara... jer ima netko to???
Imam motorolu V360v, koja je kodirana na VIP (vodafone), sada me zanima kako da je odkodiram, pa da može T-mobile?
Skinuo sam sa neta program P2K easy tool, ali kada kliknem na unlock i do selected job, on mi izbaci poruku da mob nije pronađen! Kako da riješim ovaj problem?
moraš odraditi test point
Otiđi u motorola superthread, i tamo imaš test point video tutorial..
Ovako prvo treba raskopat mobitel (a tutorijal ra raskopat je ovdje http://www.filecloud.com/files/file....file_id=271504 ) e sad vi trebate doc samo do matične ploče i izvadit ju iz mobitela. Sada trebate doć do testpointa ( TP ) koji se nalazi na matičnoj ( evo slike gdje je testpoint http://photos1.blogger.com/blogger/4.../1600/V360.jpg ) ! pazite mobitel je okrenut naopačke na slici ( utičnica za USB i slušalice su gore)! na slici gdje je TP spojite s komadom žice TP i masu (npr: ovaj zlatni dio desno od TP {dio koji je na kraju matične ploče(odmah ispod ovog malog prekidača)). Skinut ovaj program http://rapidshare.com/files/1745508/...y_Tool_v39.rar pokrenut ga i odabrat Vaš mobitel u ovom slučaju V360v i odabrat pod REPAIR// FULL REPAIR PDS ZONE (with DSP checksum) e sad uzet USB od mobitela i spojit ga s mobitelom i kompjuterom nema veze koji prvo spojiš !! ali je važno da imaš pravilno instalirane P2K drivere (skinite ih na ovoj stranici ali morate bit registrirani ali reg je free pa izvoli http://www.bluedevil.com.hr/dl.asp?cmd=6&cid=68) !! i sad kako rekoh spojiš TP i masu (prvo) onda spojiš bateriju i drzi 3-4 sec i makni TP ali bateriju moraš dalje držat na programu stisni Do Selected Jobs i program ti treba reći PLEASE REMOVE TESTPOINT (if you did not do this already) znaći da ste dobro spojili sve ( ako niste dobro spojili onda če vam pisat COULD NOT CONNECT) i program odradi svoje. Sad to treba ponovit ali POD OPCIJOM LOCKS// ODABRAT UNLOCK SP i kad završi ponovno napravit FULL REPAIR PDS. I to je to.
reci koji dio ne razumiješ i budemo ja ili danijel13 pomogli odmah
mene muci torx 5.. imam 6 ali ne mogu otvorit kuciste, i sta sa onim lemljenjem i skidanjem tj rastavljanjem maticne od ostatka?
v360?
Torx 6 i ništa drugo!
Vidi tutoriale za rastavljanje u temi "Linkovi"
Tutorial Evo, da ti skratim muke jer sigurno budeš pitao "A di je to" kao i svi ostali, a tema tak blizu da bi vas u nos mogla trknut :D
ma znam gdje su.. sve sam pregledo tutorijale... (da v360)
i imam doma torx 6 i ne ide u nju, ide samo na gornju masku kad sam ju skinio pa oni sarafi za ekraN I TO... a ovi na kucistu su 5. probo sam vec 100 puta...
mislim hvala na tutorijalu ali kazem da sam ga skinio :) (vec prije)
pa imaš mali limić na matičnoj koji ne možeš skinut kao druge pa ga moraš otrgnut ili na neki način skinut da bi došel do TP
Uh ni slucajno trgati limic!!!!!!!!!! Limic se mora odrezati samo sa gornje strane toliko koliko je potrebno za TP inace se moze potrgati maticna a to niko ne bi volio! :thumbdown
Kolega gdje si kupio mob? Jerbo mi sve lici na to da ju je neko otvarao posto ako se ne varam na v360 ide samo torx6 a isto tako na vecinu Motorola!!
kupio sam mob od the no-a mob je novi, očuvan, šarafi netaknuti nije nista dirano. probat cu jos ali ne vjerujem... e da a kad otrgnem taj limić, ne trebam ga vraćat nazad ili moram?
netrebaš samo pazi i polako da ne oštetiš neki dio moba
ja samo odigao odvijacem limic, i lem ti popuca i samo odvines taj limic i na tp si. samo pazi da ne otkrnes dio maticne, samo lijepo pazljivo i rijeseno, groznije zvuci nego sta i je , ja sam cak imao anegdotu da sam otrgao neki cip ali mob jos uvijek radi, a mislim dok sam to radio da sam izgubio litru znoja.
dobro ti je covjek reko, nemoze se bas nis previse desit ako samo lem nadizes, jer je taj var odvojen od ostalih cipova. sretno!
edit: osim ako imas neku mini brusilicu il tak nest, pa mozes odozgo odrezat taj dio. malo improvizacije i problem rijesen!!! :)
Moja otkodiran v360 nakon nekog vrimena je izgubila zvuk! Ne mogu slušat ni mp3 pisme,a kad uštekan sluše na njih ćujen! Zamisli
e jos da kuzim o cem pricate.. vidio sam na slikama neki veliki lim... onako 2x2 cm... samo opet kazem, oni sarafici 100% nisu 6 torx jer guram 6 i ne ide da ga jebes...
wtf kopija... never hrd for it... explain... :confused:
ma zajebava ;D
Tribao bi biti T6.. jedino ako ti misliš još rastavljati jer unutra imaš neke što treba sa T4..
bar se nadam :)
u bemti sekiru... nista... moram jos i to kupovat... ove sam plaio 30 kn (od 6-10 T) sad jos da kupujem a to su najmanji sto sam naso.. .moze netko poslat pa mu vratim...
Motorola V3 dekodiranje moze neki link za postupak
Opisano je več prije tu..
Can you please explaine with more words how you do it with ICQ
I tryed for my first time ICQ and i think i got lost. I am not good with it.
I allready have an account on ICQ , I entered with it and when I try to contact with
333-999-888 , I only get some details for the person and a telephone number.
Am i doing something wrong? do I need to call the number ?
What.....?????
Can you please explain with more word how to do the whole thing ???
If you can not post your answer... please send me a private message (pm)
Thanks in advance
sstsst
Sorry... but your original post -found by google- was also in english...
thanks anyway... I feel like a negro 100 years ago !!:confused:
I know it is on english because it is copy/paste
Now learn Croatian, and get back here :)
ostali oprostite na engleskom :)
moze postupak za MOTOROLU V3
daj ajde bar malo procitaj samo na stranici prije ove je neko trazio
nije napisi mi tocno
Moze pomoc...
Kako otkljucati motorolu L2 da ide na sve mreze, verzija bootloader-a je 08.D5...
Pozdrav svima...
Onda nista... pozdrav svima
v980 moze li card unlok ? ? ?
POZDRAV ! ! !
Može li mi netko napisati mogu li s ovim programom dekodirati Moto L2?
I to na jednostavan način, preko mini USB kabela. I da ne treba kopati po mobitelu tražeći test point i sl.
Što treba podesiti unutar programa? Našao sam verziju 3.7, je l ona OK?
Ima li negdje kakva uputstva, po mogućnosti na hrvatskom? Prilično sam nov u ovome, pa ne zamjerite.
:wave:
sto to znaci da se moto L2 nemre otkodirat? namjeravam ju kupit... i odnjet na unlock.... i kak se radi unlock, preko kabela il ide na otvaranje?
ah tipicno zensko pitanje, u prevelike detalje ne zelim ulazit, zato trazim i jednostavan odgovor. :mega:
malena, ne brigaj, rješit ćemo, kako je i dogovoreno.
jel mi moze netko objasniti kako se moze otključati motorola c 261? inače radi na tele 2 mrezi ,a ja bi htjeo da radi na simpi!? hvala!
može li mi netko reći da li se može motorola l6 otključati kao v3
Pozdrav
Sory možda je pitamnje OT ali nisam dugo bio online
moze se otkljcat TP.
hehehe
evo da se i ja ukljucim u ovu temu..... koja je jako siroka pa cu vjerovatno ponoviti sto ste vi VJEROVATNO dosta puta do sad rekli.... GOTOVO SVE I JEDNA MOTOROLA KOJA TRENUTNO IMA NA TRZISTU a (croatie, srbije i okolnih zemalja) a malo je modernija PRILIKOM otkljucavanja se mora otovriti tj. uraditi test point. Onaj ko nije vjest sa sjecenjem limova :licklips: preporucujem mu da to ne radi jer lako moze roknuti telefon da vise nikad ne upali. modeli koji se ne moraju otvarati prilikom unlock-a su motorole c261, w375, w220, c118, c139....... al njih ne mozete ni uraditi sa free programom vec samo sa profesionalnim alatom koji se zove smart clip ili roker dongl.
toliko od mene, pozdrav
ja imam servis i ne zajebavam se sa free programima..... imam smart clip box i snjim radim sve i jednu motorolu bez ikakvih problema, ja i l2, l6, i dosta njih sad mogu raditi bez test pointa STO GOTOVO NIKAD NE RADIM jer se aparat mora flesati a musterija gubi sve sa telefona (to je jedina mana). Sve motorole kod mene u servisu budu otkljucane kroz 15-tak minuta maximalno, tak da musterije pricekaju....... i radim sa test pointom sve osim kad musterija naglasi 2,3 puta da mu podatci koji se trenutno nalaze na telefonu ne trebaju, pozdrav.
ja nemam servis i zajebavam se sa free programima, i nemoj sirit krive informacije koje nisu tocne.
kakve veze imaju tvoje musterije?????
ti si rekao da se mdoernije motorole nemogu unlokat bez tp-a, evo buraz ovdje imas na forumu da se moze pa malo razmisli, i ovo kada jednom napravis ne traje vise od 10 min.
a kaj se tice smartbox-a, jako skupo da bi si sam kupio za sam svoju motorolu, a tih 50 kn kaj ustedis kaj si ga covjek sam unlocka doma, i nije za bacit. a uzitak da si sam napravio nesto za sto kao treba strucna oprema je velik!!!!!!!!!! pozzzz......:wave: :wave: :wave:
a kaj se tice smartbox na forumu najvise ima pet clanova kaj ga imaju.
smart clip se zove, ja ga imam već 3 godine i smatram ga najboljim alatom za motorole, postoje samo neki njegovi bugovi, poput krepavanja clipa pri updateu, koji je nažalost isključivo online itd, ali to nije tema ove teme.
da li se v360 može un-lockat unosom nekog koda, kao na nokiama? iam gore yuet 4
ne, i nije važno koji soft ima..
ne ali imaš moj tutor na unlock v360 bez TP znači bez otvaranja mobitela evo tutor
ovako :
1: napunite bateriju do kraja i flashajte s yuet 2.2.1 MP ( kojeg možete skinuti odavdje http://pickup.mofile.com/2742710934734278 ) i budite sigurni da su vam dobro postavljeni driveri za vašu motorolu TIJEKOM CIJELOG POSTUPKA MORATE IMATI UKLJUČEN RSD LITE 3.5 rsd lite link >>http://rapidshare.com/files/22418329/RSD_LITE_3_5.zip
2: skinite program P2K easy tool 3.9
( link http://rapidshare.com/files/21542369...39_cracked.rar
{ password je: cafe.mobil.hr } ) pokrenite easy tool i odaberite svoj mobitel (u našem slučaju v360) i odaberite " Flash " Flash .SHX i flashajte s fileom "R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.s hx" ( skinite si ga odavdje http://www.4shared.com/file/12254449...nlockMoto.html ) i stisnite Do Selected Jobs . Pričekajte da program završi svoj posao.
3: na istom programu odite pod " Repair " i odaberite Full repair PDS zone i prvo morate izvadit kabel iz mobitela i zatim izvaditi bateriju iz mobitela ostaviti bateriju vani i uštekat natrag kabel u mobitel mora vam se pojavit poruka na monitoru kompjutera "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" ( ne brinite samo stisnete OK ) . Ukoliko vam se poruka nije pojavila niste imali upaljen RSD lite 3.5. Sada stisnite Do Selected Jobs pojavit će vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK, pričekajte da program završi.
4: ne stavljajte bateriju nazad. Sada na istom programu odite pod " Locks " i odaberite " Unlock SP " i opet izvadite kabel iz mobitela i samo ga zaštekajte nazad / bez vračanja baterije nazad \mora vam se pojavit ista poruka kao u koraku 3 "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" kliknite OK i odaberite Do Selected Jobs pojavit će vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK , pričekajte dok program ne napravi svoje.
5: sada opet odite pod " Repair " i kliknite na Full repair PDS zone i opet izvadite kabel i vratite nazad u mobitel ( bez vraćanja baterije ) poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK . Do Selected Jobs poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " klikni OK pričekaj dok program ne završi.
6: skinite program flash i backup 3 ( >>link http://www.esnips.com/doc/97e76f2f-4...51/fb3installl ) pokrenite program i pri vrhu prozora vidite Active Phone Profile odaberite: R4513_v360_08.A0
odite na " Write data " i odaberite ( gumb Select file ) i uzmite onaj prvi flash fajl Yuet2.2.1 e sada kvačice ostavite samo na CG3, CG7, CG18 { SADA IZVADITE KABEL IZ MOBITELA I VRATITE BATERIJU NAZAD I VRATITE KABEL NAZAD U MOBITEL } poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK te kliknite na gumb " Write data " kada program završi mobitel je unlockan na sve mreže te ima na sebi Yuet 2.2.1 monster pack , ako vam se ne sviđa taj software koji imate potražite na forumu druge MP-ove te jednostavno flashajte s RSD Lite 3.5 ili Flash i backup 3 ( ako nekog zanima imam za Flash i Backup 3 ispravan serial key )
unlock by night_whisper without TP
Pokušavam otključati V3 sa p2k tools v37.Verzija moba je 8.023 i piše da ne treba testpoint za to...
Sve prođe ok,ali kad trebam isključiti usb kabel,pa upaliti mob i kad se upali uštekati ponovo usb,pc ga ne vidi?!
Može pomoć?!
Hvala....
Imam motorolu v 3 i trazi mi neki sub-nesto kod,kaj je to i kak da ga odkodiram?
probaj šest nula ukucat
subsidy kod je 8 znamenaka i nemoguće je da je riječ o 6 nula
subsidy kod ti je kod napravljen od mreze kakop bi zalockali mobitel. ili ga dekodiraj po homemade postupku ili nosi lokalnom unlockeru.
ma na krivi kod sam mislio ja sam mislil na onaj sigurnosni
nema veze. a nemogu vjerovat kak ima cudnih ljudi, ako je ovo forum za mobitele i jos k tome motorole , pa daj prolistaj malo po forumu i sigurno je netko pitao tako opcenito pitanje kao sto je kak dekodirat v3, a ne , oni odma novi post ili jos gore, thread, ka to napravit. ljudi pa kak ste tak lijeni kvragu. ovdje jos i morate cekat novi odgovor , a negdje vas ceka. ak nema na ovom forumu, pa odite na motox, howards malo improvizacije i snalazenja u prostoru i vremenu.
Vec nekih 3-4 sata trazin po netu nekakvu sifru za frenda za motorolu v235 da mu treba za dekodiranje moba pomoci imei broja,znan da je to moguce izvesti programom poput WorldUnlock Calculator ca se nalazi na ovon linku http://www.gsmevolution.com/freecalc..._v44_Setup.zip (svidja mi se programcic iako nema ni 200kb) ali program ne podrzava unlock za motorolu i sonyericsson modele moba pa me zanima di se more naci kod koji se unosi preko tipkovnice da se mob resetira bez kablova i dodatne zezancije, zahvaljujen unaprid...
taj ti se kod moze nac kod unlockera ak mu das neke novce. :)
Upravo sam kupio novi UBL "ULTIMABOX LIGHT" za 100 eura...
Jeli to dobra cijena?!
jest, ali ovisno iz kojeg kuta gledaš. UBL je kopija ultima boxa i onda znaš što možeš i očekivati.
da nešto pitam..jel moguće softwerski dekodirat V300i?
Pozdrav svima :)
Prije par dana kupio sam Motorolu W375 u Tele 2 paketu, pa bi ju trebao otključati, ima li koji program (free) da se to napravi? Probao sam sa P2K, al nema ovog modela... :(
Neki drugi savjet kako to napraviti?
osim obići lokalnog unlockera, trenutno nema boljeg savjeta
Cijena je Ok, a kakav ti je uređaj? I kakav će ti bit support za pola godine do godinu dana? DOBRO se propitaj na Netu o onim osobama koje su ovaj box napravile?
Tek toliko!!!
Pozdrav!
Sa free alatima koliko je meni poznato NEMOGUĆE ( za sada)!!!
Kažeš probao si P2k...... e pa W375 nije P2k model, već spada u tzv. ODM modele Motorolinih mobitela!!!
Kao što kolega Inovator reče. skokni do lokalnog unlockera i riješio si stvar!
Nadam se da tu smijem pitati - jel moguće, ako da, i kako otključati ovu novu "umirovljeničku" motorolu motofone F3? Hvala.
unlocking v360v without TP!
pozz svima!
night_whisper majstore svaka cast na ovome post-u!! uspjesno otljucana motorola V360v vip vodafone..
ovu poruku "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" ja uopce nisam dobil.. al bitno da sve radi! koristil sam rsd_lite 2.5 jer mi s 3.5 nekaj nije stimalo, stalno mi je pisalo phone not connected..
svi koji trebaju otkljucati v360 slijedite ovaj tutorial :)
[QUOTE=merlin10;555976]Cijena je Ok, a kakav ti je uređaj? I kakav će ti bit support za pola godine do godinu dana? DOBRO se propitaj na Netu o onim osobama koje su ovaj box napravile?
Tek toliko!!!
Pozdrav!
Poznato ime iz UBL teama je RASKAL koji je i u JAF timu(koji radi dobro)...Šta misliš jeli to dovoljna preporuka?!Tu je još i Manole,Zulea i Dani...
ja imam motorolu v3i, pa me zanima kako da je otkljucam (ako moze softverski bez testpointa) ?
nije RAF, već JAF, on nije tmao u teamu, već je glavni resseler.
manole, zulea i dani su Rumunji o kojima rijetko tko ima što lijepo reći unazad 3-4 godine. i to s razlogom, ali to nije tema ove teme. uglavnom, ne živciraj se, što si uzeo, uzeo se, radi i to je to!
e ovako... ja sam vidio hrpu postova o tome kako otkljucati motorolu razr v3 (pink)... Sutra dobivam jednu, ide samo na t-mobile, pa me zanima kako ju otkljucati (debrandirati - ako se tako kaze) da ide na sve mreze... posto sam pocetnik u radu s motorolama (radio sam sa onima starima motorolama (v150 i c450) preko p2k tools-a (prebacivao glazbu i slike)) molio bi nekoga tko stvarno zna da mi objasni korak po korak kako lijepo otkljucati v3... stvarno bi mu bio zahvalan, moram staroj napraviti mob da radi kako spada i da ga moze koristiti, a neda mi se davati sad nekom unlockeru 50-100kn, a tu sam stalno na forumu koji je tematski poprilicno vezan uz mobitele...
hvala svima...
www.hackthev3.com
postoji i google osim ovog foruma za pretrazivanje
Ajd hvala... trazio sam u googlu prije nego sam postao ovdje i nasao sam hrpu razlicitih stvari, al nije bas da su mi od pomoci...
unlocking v360v without TP!
Postoji li ovako nesto za motorolu L6 ?
I recite da li netko zna, da li se moze bootloader (meni je na L6, 08.D0.) smanjiti na 08.A0. pa onda unlockat sa P2K easy tool 3.9. bez TP ?
da s p2k easy tools bi moral flashat s bootloaderom 08.A0 bilo bi najbolje da ti netko pošalje svoj backup
Ima li netko backup?
Imam v360v i isao sam je otkljucati i pazite sad ovo otkljucana je ali od sad prima 098 kartice a 091 ne prima.ima tko kakvu ideju?inace koristio sam pk2 tools
jel si koristil moj tutor ili preko TP
sigurno nisi poslije unlocka napravio ponovno repair PDS zone
zdravo imam motorola razr v3 jer se to moze odkodirati hvala
naravno, konkretno za taj model imaš upute na početku ove teme.
Ey ljudi bok ja sam Marko imam 14 godina pa se ne bih znao bas flashati o to.jucer sam uspio otkljucati v3 sa p2k easy tools v3.9 a mi mozete objasniti sto jednostavnije kak otkljucati V360v ???molim vas da mi sto vise pojasnite:hrv:
ma bravo!
a sad iako imaš 14 god, možeš koristiti i search, da si to napravio našao bi ovo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38555
e puno hvala!!!
ludi flashao sam mob sa YuetMod_v2.2.1_V360_yuetblog.blogspot.com.sbf i onda sam ga opet flashao sa R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.shx i vise ne radi pa ako mi netko moze dat back up ili nesto skemijat da opet radi molim vas jer nemam bas previse iskustva.:hrv:
to s čim si flashao zadnje bbbmarko ti je samo za otključavanje motorole v360 a ne samostalni flash tako da nije ni čudo da ne radi mob
A Koji Sw Moram Stavt Gore I Ako Je Moguće Da Mi Das Link