žena iz vode-odlićna orginalna bajka nighta....
Printable View
žena iz vode-odlićna orginalna bajka nighta....
superman returns 7.5/10 da ovaj film nema tradiciju i respekt kakav ima, mislim da bi prosao samo sa podsmjehom kod publike. inace nije los film i ljubitelji istoga ce sigurno uzivati
The Prestige - 8/10
Odlican film! Odlicna glumacka postava. Obozavam Michaela Cainea. Odlican reziser.
poseidon 7/10 film katastrofe, remake originalnog poseidon adventure iz '72. nisam gledao original pa nemogu usporedjivati, no kako citam losiji je, samo sto ovdje ima puno vise specijalnih efekata, naravno. uglavnom, sve vec vidjeno. film pati od manjka price no na to necete obracat vecu pozornost jer ako volite filmove katastrofe, pa cak i ovako neoriginalne, prepustit cete se filmu.
Sjecas li se dolly bell - klasika 10/10:)
"Sjećaš li se Dolly Bell" - slabo sam gledao ex-jugoslovensku kinematografiju, ali i to ću s vremenom ispraviti... Light Kusturica... Još jedan dokaz da naturšci mogu nositi cijeli film...
9/10
a walk to remember- drama iz 2002 godine..rating 6.7/10 :)
just like heaven 8/10 ugodna romanticna fantasy komedija sa happy endom. fora.
jel gledo ko Karaulu
terminal-9/10 ok filmic
Tjelesna straža/Denzel Washington 9/10
House of 9(za ljubitelje saw-a i kocke) 6/10
Deja.Vu = odličan filmič 9/10
The.Pursuit.Of.Happyness = will smith u neobičnoj ulozi 8/10
Apocalypto = zanimljiv film 8/10
ima i house of 9 :fried:
http://www.imdb.com/title/tt0395585/
house of 9 6.5/10 big brother: kill each other. film ima dobru ideju ali nema dosta dobru pricu i realizaciju. na trenutke je zbilja dosadan. fali dramatike i jaci psiholoski utjecaj kod glumaca.
pa nisam ni rekao da ga necu pogledat? :fried: ;)
Kill Bill vol.1 9/10 prvi put sam gledao ovaj film, neznam kako mi prije nikad nije zapeo za oko unatoc tarantinu volim njegov lik i djelo. posto je film u 2 djela mozda nije uredu jos suditi no prvi dio mi se svidio, sama prica mozda nije originalna ali mozda nacin na koji je prikazano je. mozda ima previse krvi ali to daje poseban car. a sa ovim lijepim glumicama se nemoze fulati.
Open season=dobar film 8/10
Povratak u Budućnost 1,2,3- već ga gladam po peti put i nikada dosadno....najbolji film svih vremena 10/10
prestiž-jako dobar film,ali jedn. mi nešta fali, da bi mu dao veću ocjenu od 7.5/10
evo sinoć nas je HTV počastio odličnim filmom Vučje bratstvo. Film sam gledala nekoliko puta i stvarno je odličan. Baziran je na istinitim događajima, vizualno je vrlo impresivan, glumi Monica Bellucci :licklips: ako niste pogledali, svakako razmislite o tome....
ocjena: čista 10-ka :thumbup:
pazi ti nju,umjest da napiše,glumi fenomenalni marc dacascos,ona mi lutkicu napiše...svakakvih ljudi...
ali inače da, odličan film 7.5/10
Deja Vu 6/10
Apocalypto 8/10
Blood Diamonds 7/10
evo opet uzeo u videoteci malo neozbiljne akcije :
Taxi - 8/10
Od ovog filma se ne očekuju neki duboki psihološki zapleti,već samo luda jurnjava svim prijevoznim sredstvima. Film u tome uspijeva,sve izgleda prilično realno. Likovi su simpatični,lajavi Francuz protiv bande zločestih Švaba. Uglavnom,odlično za malo pustiti mozak na pašu.
Final Cut - 9/10
Ovo je već malo teži film. Neugodna atmosfera i dojmljiv glavni lik su stvarno ostavili dojam na mene. Zamislite da radite takav posao... Neću sad kvariti ekipi koja nije gledala :) Dosta realni likovi i futuristička radnja su dobre strane filma. Majstorov alat nalikuje na drvenu izvedbu MacBooka sa 2 touchpada, pre***eno (makar je to čisti marketing,al stvarno bi volio imati takvo nešto). Uglavnom,jako dobro,zašto to nisam prije gledao?
Eto upravo došao sa kina i bio na premijeri filma Krvavi dijamant.
ocjena 7/10.
Film je o krijumčarenju dijamanata u africi,o borbi pobunjenika protiv vlade itd...
Ima jako puno pucnjave...malo je film naporan al na kraju je sve bolji.