i kakav je v30f jel bolji od v30b
Printable View
mora raditi, ja sam sve radio na win10..
ako baš nikako ne uspiješ flashat KK, rješenje bi bilo rootati telefon s KingRoot4.5.6.apk, zatim s AutoRecMMD855.apk flashati twrp recovery, zatim pratiti standardnu proceduru da zadržiš root (HacerPermisivo.zip i SuperSU-v2.52.zip) i onda možeš flashati bumped romove do mile volje..
ako se ne snalaziš, reci pa ti dam linkove..
LG-D855 on Tapatalk
---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:41 ----------
samo security pathchevi, nema nikakve razlike vizualno niti u radu.. jedino od c verzije skače obavijest o sd kartici na svakom rebootu ako je umetnuta, niš posebno..
prekjučer flashnuo bumped v30a (global), vizualno samo keyboard drugačiji (layout, symbols, emoticons), ali je battery drain bio enorman, barem meni.. nakon dan i pol se vratio na v30c i eto vratilo se u normalu..
LG-D855 on Tapatalk
Killuminati, vidi kralju..preko flash toola kad ide s/w upgrade kdz-a, kitkat ili lollipop isto, dodje do 4% i onda connection error i nema sanse, a preko lgup-a, kad stisnem zuto ready, neki download error pise crveno :(
idi onda zaobilaznim putem, root - recovery pa sve ostalo, ovako može biti bilo što, kabel, port, driveri..
LG-D855 on Tapatalk
Dal se moze preko lgup-a flashat iz 30f na 30c?
Na 30f mi zderre jako baterry,mislim da je v30c bio bolji s baterijom
Kova
Evo ga, vratio se iz Agrama. Izmjenili mi matičnu ploču i kućište koje je napuklo kod IR diode (sve je bilo pod garancijom). Sad imam novi mobitel
Super.Tako sam i ja. Usput bi preporucio svima koji imaju napuklo gore i/ili dolje kuciste da to obavezno zamjene doj je mob pod garancijom.Priznaju garanciju i ne prigovaraju.....
Kova
Ne moguuuuuu vratit stari softwareeeeeee!!! Razbit cu mob ! Neda mi se u Agram servis, neki dan mi bas 1 G3 nisu mogli popravit, dobio sam pravo na novce, a ovaj svoj ako odnesem bzvz sam bez mobitela mj danaaaa, nesposobni su !
pročitaj opet post #1952 ..
osim ako baš ne želiš root, onda probaj na drugom kompu kod frenda il nekaj..
LG-D855 on Tapatalk
Može li se pomoću Flash toola 2014 flesati mob (mislim na MM samo sa jedne na drugu verziju npr sa b na C, ili F i td)
meni je 30b verziju updejtao automatski lg mobile support tool na 30c,ja koristim stock verziju
@Tane G3 -
Nemoj ici na 30f,baterija je strasno losa...ja sam bio pa se vratio na v30c,kolko tolko bolja je od f....fleshas pomocu alata koji se zove LGUP...jednostavno je..pogledaj na you tube kako se radi...isto ttebas imat kdz fajl za verziju MM kojeg stavljas
Kova
Ljudi, najbolja verzija softa je... koja?
I kako maknuti onu obavijest da mi je ekran slomljen i da mogu koristiti volume tipku... a nije slomljen, tj. zamijenjen je novim ekranom...
Baterija je jako, jako loša... čak u avio modu ždere po desetke postotaka.
Zar nije LGUP za vracanje sa verziju unazad (recimo sa MM na LP a Flastoll 2014 za verziju sa niže na veću i verzije u okviru iste opcije (recimo u okviru MM).
Gde ima detaljno uputsvo za rad sa LGUP (mislim da tamo nešto treba menjati ime fajlu). Naravno milsim na orig verzije softwera bez roota i ili bilo šta drugo.
Lgup je za dizanje i spustanje verzije.jer ja sam uradio jedno i drugo i sve proslo u redu...
...imas na you tubu sve....nikakvo mjenjanje ime datoteka i sl.skines kdz rom kojeg zelis i deri,jednostavno je
Kova
Da li jos netko ima problema sa pokretanjem kamere preko Volume Down tipke sa lockscreen-a.
Prvo je bio problem sa stock androidom (ja msm 30b verzija), u vecini slucajeva ne zeli odma da pokrene kameru, vec je potrebno dva puta ponoviti proces, ili upaliti display i kada otkljucam onda se pali kamera.
Nakon toga, flasham Fulmics ROM, i bilo je sve OK do skora, opet se poceo javljati isti problem.
Meni radi normalno (s ugašenim ekranom).
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ae69364ca9.jpg
Pozdrav
Evo danas natrag dobivam G3 u ruke...uspio nagovorit curu da se zamjenimo :evilgrin:
Nisam pratio temu otakad sam svoj morao prodati.
Ovaj put je verzija 3/32.
Ono kaj me zanima je koja je zadnja službena verzija firmware-a dostupna i koja Vam najbolje radi...?
Poslije kad dobijem uređaj ću napisati koju ja imam...
Edit:
Evo ga... 5.0 V21a
Jel pametno na tome ostati ili raditi update?
Gdje skinuti kdz file V30b za verziju 3/32? Da li je ista i za 2/16 model?
Da li je ovo ok,pod brojem 169 VIP/VIP?
http://i1228.photobucket.com/albums/.../Capture_1.png
Moze taj, da. I ja uzeo g3 ponovno :)
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Kako to da si na g3 opet, a g4 nemas
Bude kaj za g4
I ja sam prodao svoj dvije i pol godine star G3 i opet kupio novi G3 (samo duplo jeftijiji nego onaj prvi) jer sam njime jednostavno zadovoljan.