Objasni što točno znači "obrišu se"? :confused:
Printable View
Objasni što točno znači "obrišu se"? :confused:
Obrišu se, nema ih nakon nekog vremena.
Ne znam kako da objasnim.
Nestanu zato što otvoris mail na kompjuteru. Bar se tako meni desava. Imam mail od bneta. Kad primim mail dok sam vani, imam ga u mobitelu, ali kad upalim doma laptop i otvorim mail, u mobitelu ih više nema. I mene zanima kako sačuvati mailove u mobitelu.
Po ovome što ste rekli rekao bi da na računalu (programu za email) imate postavku da nakon skidanja sa servera obriše poruku (na serveru), a na mobitelu samo gleda poruke koje su na serveru. Mislim da su to i default postavke. Znači dok su na serveru ti je uredno vidiš, čim se logiraš sa računala, raćunalo je skine i pobriše na serveru te je više ne vidiš na mobitelu. A poruke mora neko brisati se servera inače se prepuni inbox na serveru.
možda misli da ih više tamo nema za ponovno pregledavanje.
Npr, meni dođe mail na mob pročitam ga, sve OK, kad otvorim s kompom outlook, ti isti mailovi koje sam već pročitao na mobitelu mi opet dolaze na komp i nestaju iz mail kljenta na mobitelu.
Meni se to isto događa i na S4. Pročitam mail na mobitelu i nakon što ga otvorim na kompjuteru nestane sa mobitela. Mislim da postoji opcija u postavkama maila na kompu da ne briše mailove nego da ih ostavlja na serveru . Prije godinu dana mi se tako napunio inbox jer su mailovi ostajali na serveru pa sam morao podesiti na kompjuteru u e mailu da ih briše. Sada mi mailovi ostanu samo na kompu, treba vidjeti da li postoji mogućnost da ostanu i na mobitelu.
Bas cudno..ja koristim gmail od samog pocetka i na njemu imam mailove godinama, sync mob, pc i tablet...uvijek sve dostupno svagdje i nista ne nestaje...
Da, to je do postavki glavnog maila, potrebno je podesiti da cuva na serveru, takva postavka ima i u gmail, onda nebi trebao brisati bez obzira s kojim programom otvoris
Gmail je webmail, sve poruke su cijelo vrijeme na googlovim serverima i poruke se ne spremaju lokalno. Sa kojeg got uređaja se spojili, vidite sve poruke. Takav je i yahoo mail, net mail,... T-com mail nije web mail, drugačiji je princip rada. To su mailovi koje skidate nekom mail aplikacijom (outlook, thunderbird) i defaultna postavka tih aplikacija je da se poruka nakon skidanja sa pop servera briše. Inače se prepuni inbox na pop serveru (inboxi pop servera su puno manji nego recimo inbox gmaila). Kada bi stavili da mobitel briše poruke, onda ih nebi imali na računalu.
Jedno od riješenja je mogućnost postavke gmail aplikacije da skida i pop mailove (t-comove), i onda su vam mailovi uvijek na google računu. Pronjuškajte malo kako se u gmail dodaje pop račun.
Potpuno pogrešno. Ne širi dezinformacije. Gmailu i sličnima se po defaultu pristupa preko web sučelja, ali to ni izbliza nije jedini način pristupa. Ako omogućiš te zatim koristiš IMAP pristup, ponaša se kao i svaki drugi mail account, uključujući T-Com.
Pukla mi je leća iza na kameri pa bih naručio novi dio putem eBaya.
Jel to taj cjeli komplet:
http://www.ebay.com/itm/111114569021...%3AMEBIDX%3AIT
?
Možda glupo pitanje, ali da li gore navedeni proizvod uz taj okvir sadrži i samu leću? Pitam iz razloga jer u pojedinim proizvodima prodavači su naveli u opisu "frame+glass", a ovdje je samo cover. Ako je sve uključeno, htio bih upravo taj proizvod jer dolazi iz Amerike pa da bi brže stigne iako je skuplje.
Hvala.
Pozdrav ljudstvo....imam pitanje, bio sam na CM rom-u, ali sad moram slati tel na garanciju pa sam stavio stock rom, ponistio counter unrootao ga i sve je po ps-u...osim buni me jedna stvar CSC code....
recimo skinio sa sammobile-a I9300XXUGMK6_I9300VFGGMK4_VIP ovaj rom, ali CSC je VD2...isto tako sam bio stavio jos neki official za hr koji bi trebao biti TRA, ali mi je onda CSC bio ALB ?!
A nekako si kontam da bi mi zbog toga mogli odbiti garanciju....Ima netko ideju? Najlakse bi mi bilo upucati novi rom....ili cu morat opet rootat, pa csc changer pa opet unroot?
vjerojatno je najbolja ova zadnja opcija ako si bas paranoican sto se toga tice. makar, meni su u europatradeu stavili vd2, po tome ispada da bi ja zbog njih trebala gubiti garanciju. lol.
Pozdrav,
Krepao mi jack za slusalice, tj olabavio se kontakt neki pa sad svira samo lijevi kanal umjesto oba. Samo kad nekako cudno pritisnem u stranu onu bananu od slusalica onda se tek cuje na obje. E sad ono što me zanima, budući da mi je mobitel još pod garancijom htio bi promjeniti taj dio tako što bi ga dao pod garanciju nakon što sve ikad vratim na tvorničke postavke.
Problem je što je kupljen u ljubljani u si.Mobilu kao otključan i na tom garancijskom listu piše: "Ta garancija velja na območju republike Slovenije"
E budući da smo u EU, znači li to da mogu u RH odradit servis pod garancijom ili baš moram u ljubljanu?
Jer ako baš moram onda bi radije naručio cijeli taj dio sa eBaya i sam zamjenio (koliko sam shvatio to je ovo: http://www.ebay.com/itm/Samsung-Gala...455b3#shpCntId)
Prije nekih dva mjeseca sam pisala o svojim mukama s brzim praznjenjem baterije pa da napravim update :)
Prije mjesec dana zamijenjena baterija i otad nikakvih problema, do navecer mi ostane i po 30-40% bez ikakvih problema. Dakle, bila je u pitanju dotrajala baterija. Ono što mi je zanimljivo je da je sa starom baterijom android pokazivao kao glavnog potrošača ekran - na njega je odlazilo 50% baterije, a nekad i više, dok je sad s novom baterijom ta stavka na nekih 30%.
Evo ga u E-kupi za 1900 kuna
http://www.ekupi.hr/MOB-Samsung-Gala...ter_2014_03_28
Dobra cijena nema šta, pogtovo s obzirom da nije jos toliko zastario. :)
da vas pitam... kako i cime mogu napravit da mi kamera otvara blendu po mjestu gdje fokusiram? Npr scena je pol mracna pol jako svjetla, ako mi je fokus na tamni dio hocu da mi se vise otvori blenda a ako je na svjetlom za se vise zatvori. Ono sto se sad događa je da mob sam odredi svjetlinu prema cijeloj sceni. Mislim 80poto mobova tako funkcionira ali samsung naravno ne... bas me to smeta... a da ne pricam da bi bilo super da mogu imat 2fokua tocke 1 za fokus 2 za svjetlinu!
ima kao nekih apps kaj tako rade ali nisam nista pametno nasao...
@hakiaj - pokušaj se igrati s opcijama meteringa, nije ono što tražiš ali možda pomogne da slike ispadnu bolje.
Jutros je došao update za VIP/Tmobile...provjerite si... :)