Ne seri :notooth:
Printable View
Hehehe...eto...čovjek se kuži sa mnom - mob na WC-u :D
...to baš i nije dobro ako si rastresen pa po završetku obaviš određenu radnju krivom rukom... :P
Emmm, jutro?
Opet su sranja krenula...
Joj joj... :D
...pa po tvom avataru vidim da si ti ekspert u tome... :D
LOL...ccc...meni je obicaj nosit mob na WC :D:D, upravo zujim u Ilici i trazim onakve Lacostice..:P Nikako da ih nadjem...
Ja radije pročitam dnevnu štampu u WC-u, zabavnije je od telefona.
...da to je efektnije od laskativa - ako te ništa ne prodjera - dnevna štampa definitivno hoće...
Sad sam se liječio serijom Jubito filmića o Porscheima...
Dao Bog da jednog dana nabavio jednoga...
...čega - filmića???
Došo s bala vampira :-) vadio krv u petrovoj na posel,
a postoji jedan problem!
NEDA MI SE RADIT!!!!!!!!!!
:)
...to je zbog kompleksa manje vrijednosti - prave muškarčine voze Yugo i imaju pun gepek alata... :P
Ne znam zasto, ali nekako se taman pronalazim u ovome. :D
(Imao Renault 18 iz '82, u toolboxu sve od spenadle i ljepila, preko sarafcigera, gedora i raznih zarulja, do lemilice i onih plasticnih traka za povezivanje.)
...evo muškarčine - još kad ponudu kompletiraš sa dvije rezervne gume - tada znaš da si dostigao nirvanu... ;D
Eh sad...
Imao sam jednu ali celavu... Jel se to racuna? :D
Jos mi falio sarafciger zabijen u radio (da radi), i drugi u prozor (da ne pada), i daska na podu (jer je inace rupa), i sajla od kvacila povezana s vratima (nije sala, jedan lik je i to imao!)... :spin:
...dobro to možeš modificirati u iduće dvije godine - najvažnije je da se to napravi iz potrebe a ne zbog šminke...
kupio ih zato jer mi se sviđaju i udobne su, ne zato jer su marka i jer ih svi nose... ;)
not that kind of guy... ;)
ja sam ih uzeo u ulici koja ima izlaz na ilicu, ne znam kak se zove, tamo di je od armanija dućan...
u voodoo dućanu...
jako mali dućan, trebaš se malo potruditi da ga nađeš... ;)
a, sad došao s kave...
pojeo doma pizzu (homemade ;) ), sad idem opet na kavu... :notooth:
prelijep je dan da se potrati doma... ;)
see ya... :wave:
Pozdrav svima...
lagano učim, a vani lijepo vrijeme... :(
razmišljam si koji miš kupiti...
MX620 ili LX8
ima tko kakav prijedlog?
imam ja, Ico
;D