CSC changer i dalje postoji i radi na 4.3, provjereno.
Printable View
CSC changer i dalje postoji i radi na 4.3, provjereno.
Sad sam probao (doduše na S4-na njemu ne radi) i kaže u opisu aplikacije da S3 mora biti rootan?Baš ću probat na curinom navečer..
Da, mora biti root. Ja sam ga baš nedavno koristila da se prebacim na BTU, trebao mi je OTA MK6 bugfix update za 4.3 :)
Radi bez problema, samo prethodno treba napraviti backup jer izmjena CSC-a podrazumijeva i factory reset.
op op eto doso sluzbeni i za t-mobile....bar prema http://www.sammobile.com/firmwares/1...e=CRO#firmware
Stavio sam stock 4.3 i primjetio sam neko ko titranje ekrana pri dnu, samo u menu-i, znači tamo gdje su aplikacije poredane, na onak svjetlijim wallpaperima pri full brightnessu.
Googlo sam to je nešto tipa screen flickering, nema puno, transparentno je skroz mora se baš zagledati da bi primjetio pri dnu, malo je izraženije kad se nešto skida s interneta u pozadini.
No ima fora kad se u developer options označi Disable hardware overlays sve bude ok, s tim da je taj opcija po defaultu odznačena.
Sad ne kužim jel to softverski ili hardverski problem.
Napravio sam reset androida sve isto bude.
Ako netko ima kakav savjet unaprijed hvala.
Meni se nije dalo cekat update pa sam preko odina stavio neki njemacki i sve proslo dobro...moze neko stavit neku listu programa i procesa koje mogu iskljucit?dakle nesto sto 90% ljudi ne koristi.neke sam iskljucio ali svaki savjet je dobrodosao.hvala
Kako je bolje raditi up date sa Kies prog ili preko wi fi ??
wifi. kiesom nikad, kies je zbilja smeće.
Koliko vidim,jutros je krenuo update za Tele2 S3 (TWO)...
Da trebalo im je mjesec dana , nije mi jasna ta politika i u ćemu je caka . Up date ok sad samo da se vidi ima li koristi od njega.
Jedino mi nije jasno -Telemreža i t-com dostupne a vip kaže zabranjena ???? a za TWO tvrde da su slobodni uređaji ,ili je potrebno uvaliti Vip karticu da bi
proradila mreža.
Doslo mi je da postavim sktualizaciju softvera.To ne zelim jer necu iati obicnu tipkovnicu na novom.Ali ne mogu da odbijem da i ne stoji obavjest s lijeve strane.Sta daradim da to ukinem
kako to mislis, neces imati obicnu tipkovnicu?
@ZdenkoS - stavi u mobitel nečiju drugu karticu s druge mreže i odmah ćeš saznati
Mislim na standardnu tipkovnicu 3 u 1 a ne ove sada kao kompjuterske
Mislim da nemaš Samsungovu tipkovnicu. Koliko znam ona nema mogućnost prikaza 3u1 (kako si ga ti nazvala) izgleda. Znači imaš neku aplikaciju za tipkovnicu, a to ti se neće maknuti ažuriranjem. Stavljanjem nove verzije Androida, tipkovnica će ti ostati ista. Ne znam odkud ti da se izgled tipkovnice mijenja, nije točno.
Tako mi je bilo na htc i jos mi je neko ko ima Samsung rekao isto
Daklem, priča ide ovako:
na mom Galaxy S3 je otišao HOME button, tj. ne čuje se više onaj "klik" već se ne zna da li je pritisnuta tipka ili ne (poznati problem kod Galaxy S3 uređaja). Uređaj mi je i dalje pod garancijom te ga dajem u Mobis servis da mi zamjene dotični gumb pod garancijom. Dobivam informaciju iz servisa da mi je kućište oštećeno, a to nema veze s dotičnim gumbom te da Samsung ima nalog da promijeni ili sve ili ništa, tj. nema djelomičnih popravaka. Drugim riječima, ja bih trebao platiti dodatnih 1.000,00kn za zamjenu kućišta jer to garancija ne pokriva da bi mi zamijenili neispravni HOME button u garanciji.
Daklem, tko je tu lopov? Samsung ili Mobis? Kako uopće popraviti HOME button pod garancijom ako imaš malu udubinu u kućištu na sasvim suprotnoj strani uređaja? Nije li to lopovluk te nemogućnost da iskoristim garanciju na valjani način, pogotovo za ovako skup uređaj?
Svaki savjet je dobrodošao.
Ne mogu ti dati neki pametan savjet,samo da se klonis Mobisa.
Koji je servis za Samsung najmanje zlo, ako se već mora ići nekamo?
Tesko da ce ti netko zamijeniti home button. Treba odlijepiti LCD od srednjeg nosaca da bi se izvadio flat od home buttona a to ti nece nitko raditi jer se ekran mora jako grijati da bi se odlijepio i velika je mogucnost da crkne. Zato su ti ponudili zamjenu ekrana jer oni ne mogu odlijepiti ekran bez rizika.
OK, ali ako je Samsung tako složio uređaj da se mora mijenjati kompletan ekran radi HOME buttona koji je "riknuo" unutar garancijskog roka, neka onda sve promijene što trebaju pod garancijom. A ne da ja moram nešto plaćati unutar garantnog roka.
Pozdrav, pročitala sam skoro cijelu temu, ali nije mi pomoglo. Večinu riječi i skračenica ne razumijem. Imam novi S3 i najbitniji su mi mailovi. Gmail mi radi normalno ali na poslovni mail mi dodju mailovi ali ni jedan se ne sačuva. Sve sam instalirala i K9, i aquamail, maildroid, i na svima dodju ali se obrisu. na i phonu nisam imala tj problem. Ima li načina da se mailovi zadrže??
Hvala puno