Drugi put se updejtaj na vrijeme ;)
Čilam...
Printable View
Igram se nokijom e51- ne radi joj kamera (ne znam zašto) i pišem zadaću iz fizike (žuta zbirka ;D)- blaženi internet. ;D
Najbolje kad ona onako ljutito nam da 20 zadataka iz te zbirke, a svi samo govore da da još ;D ;D :banme:
Moram sad u 6 na sastanak igraca i uprave. Pocinje druga polusezona nogača brzo,pa valja pocet s treninzima... Kasnije idem frendu osposobit komp,jer se nesto ne zeli ukljucit,pa cu ostat tamo,jer coek ima plazmu 2 sa 2... :)
Valjda znate sta je u pola 9...
http://slike.hr/slika/franceflag0th.gif
Odo ja... :wave:
eo ja sad krecem u zg u arenu na tekmu....muahahahaha....:hrv::hrv::hrv:
sad me zovu iz iskona , i prića mi ženska o njihovoj ponudi i kako u paketu od 99kn nude 10Gigabitnu brzinu , reko đe te nađu
Meni je iskon dobar- poslali su mi blokiće, kemijske i one vezice za mobitel ;D
A nemam veze s njima :)
Ne, ne....
Nije ti to dobro... ;D
:notooth:
Ja samo provjeravam jel su točno napisali ta rješenja.
Šalim se, uploadam sad.
Malo je starije izdanje knjige- ali samo je malo promijenjen red riječi u zadatku i možda koji broj (1/1000), ali puno pomaže.
A bila je negdje i word verzija (tu ima svugdje)- ali ona ima samo jedno ili dva poglavlja- ova ima sve.
Btw- ja sam je našao bez problema...:comp:
LOL :D Tagovi su hahahaha :D
ahahahahaha, mario, iskreno se nadam da se nisi OPET kladio protiv hrvatske
ahahaha
samo mi je zao sto nije bilo omeyera.. da mu stativa padne na glavu.. uf!
Ovo nije prava Francuska, ovo su rezerve...
Jbš Francusku bez Karabatića i Omeyera.
Tek s njima će biti zanimljivo
momak!
pa karabatic jer igrao prakticki citavo vrijeme!!!
u biti im je falio samo omeyer..
jer je dinar tako povrijedjen da se izgleda uopce vise nece vracati u igru do kraja prvenstva.
Mario, nije to pitanje nacionalnosti, pitanje je 'Koja si ex-yu država'. Isto kao da te recimo pitalo 'koji te lik iz xy serije najbolje opisuje' :p
Odoh sad spavati :)
Logam se na Ubuntu i skužim da nemam title-barove na prozorima ;D (našao fix, ali i dalje je smiješno)
došao doma...
sutra opet u 7 na job... ;)
idemo dalje bez sna... ;) :D
wish me luck... ;)
Čoeče, nisi normalan. Već sad negdje izgledaš kao natripani Jehovin svjedok ;D
Ne želiš čut što sam ja pročitao na prvi pogled :D :notooth:
Pretty please? ;D
aaa odo ja spavat jucer samo 4 sata sna...isse .. nebi mi ni litra monster energy-a pomogla....haha
Odo kod zubara.
LoL. Ma forum bu cenzurirao... :)