Bio sam u kinu. That movie was rather creepy :)
Ako se ikad budem ženio, to neće biti u crkvi :notooth:
Tehno na svadbi! Luna http://www.forum.hr/images/smilies/Hail.gif
Printable View
Bio sam u kinu. That movie was rather creepy :)
Ako se ikad budem ženio, to neće biti u crkvi :notooth:
Tehno na svadbi! Luna http://www.forum.hr/images/smilies/Hail.gif
pa nego ;D bez adađa nema nis ;D
mislim, tko se udaje, ja ili moja rodbina?! zakaj bi citavo vrijeme trestale te neke pjesme koje nit volim nit znam? mislim, bit ce i toga, al bome ce bit i onoga sto dragi i ja slusamo. dakle metal i tehno ;D
a sad stvarno idem, 'noc
Laku noć! :)
Good morning. Luna je zakooooon frendicaaaaaa!!!
došo zvana f šusu, sgazili se, naskakali, zletili f grabu, ščupali auta van z grabe, svi u blatu cerekali se ko idioti - volim ovakve izlaske :D
Jutro :wave:
Vertigo- koje ti pustolovie doživljavaš ;D
Glavno je da ste ostali pozitivni :D
Visim po svakakvim forumima, tražeći neke dobre programe za mob :crazy:
Istovremeno, nadograđujem softver (na mobu je trenutni tvornički iz 2007 g.) :D
Današnja mladež...
OT: probudio se, nema nikog doma, osjećam se ko Pale sam na svijetu...
georgy: ček ček, kakve su to kombinacije s Lunom u vezi mojeg izbacivanja? Pa nismo u Big Braderu...
:D
Ma, zanemari to ;D
Očajnički potezi :)
mornin' guys
vert, a lol. grabe su zapravo okej stvar. ako brzina nije velika, obicno autacima nije nis, eventualno popucaju neke plastikice.
te ket, a buci bu ;D znam kak je to zavrsiti u dugom selu s vlakom ;D a i sve ostalo znam ;D
Hehe, vidim nije samo Vert imao zanimacije, nego i T-Maca (a time ocigledno i Luna) :D
Da, nije lako u bijelo svijetu, pa ni u Dugom selu. :D
OT: opet na poslu, odradjujem zaradjeno. :rolleyes:
Idem kod frenda u vikendicu. 10 metara od mora a 10km od civilizacije. Akomulator i telka na 12V je spemna. Jedino me strah da ne uvatim erteel odatle... S obzirom gdje je to,bit ce lakse uvatit neki ugarski tv program nego nas... ;D :hrv:
Haha :) Nije Luna bila sa mnom. Bio sam sa drugom ekipom...
A ovo ja njoj tepam :)
Prvo Soba, pa smo se smucali do Thalije :)
Laptop? Jel se to jede?? :dunno:
Ima,al nema neta... :cry:
Telka ima malu antenicu ko oni stari tranzistori. Neznam sad da li da ponesem sobnu antenu jer ima i ona na 12V,samo neznam koliko ce akomulator podnijet... A i malo mi je nezgodno to nosat jer pada kisa a ima 10 minuta hoda niz jednu strminu,pa da ne skrsim i sebe i aparaturu...
pa kolko skuzih, nejdes sam.
neka ti netko pomogne nosit aparaturu ;D ponesi ti tu antenu, ponesi i jos raznorazne sipke i tome slicno te powertape (ducktape) da to sve mos skeljit jedno za drugo poa za antenu.
;D
gud lak
(vidim da ce ti trebati)
Ima željezna ograda pred kućom,pa ce posluzit ko antena,a kabal i izolir traka su spremni... :) Telka ima ekran ko kutija ipo cigareta... :)
mmmkay..
smao se nadam da tamo neces otic gledat finale :jehon:
morning :coffee: i pljuga
Baci na projektor, Smuchac ;D
Evo ja gledam Njemačka - Srbija. Srbija vodi 12-8 :spin:
Daju li tu utakmicu na RTL-u? (ne vjerujem :p)
edit: 14-8!