Ma uvijek su svi dobrodošli, jedino je problem što se nikako ne možemo dogovorit...
Printable View
Ma uvijek su svi dobrodošli, jedino je problem što se nikako ne možemo dogovorit...
To je problem...a gle, mislim da bi bilo najbolje lupiti neki termin i vrijeme, pa ko dođe super, a ko ne dođe, bu došao drugi put. Ima toliko ljudi koji bi htjeli doći, a to je zbilja jako teško uskladiti. Zato mislim da bi ti sastanci trebali biti malo češći, pa će se nać termin za svakog :thumbup:
Pa i to isto....
petak 20h :) evo ja lupila vrijeme vi lupite mjesto pa ko dode dode!
Meni u petak navečer odgovara, tako da sam ja za! :thumbup:
Možda u "Zlatnom medi"?
Poželio sam se njihovog domaćeg crnog :licklips:
meni ne paseeeee :) ja dr put
Ja imam ispit u ponedjeljak pa vjerojatno ne budem došao, a ionako imam planove preko vikenda... Svi se dobro zabavite.
Ja moguce naletim poslije posla.. trebat ce zeroa do lisinskog odbacit:D
0 bodova....
možda neki drugi put... ali možda i svratim...
mislim da je nekako slab odaziv za petak.. svi su nesto mozda da mozda ne...
a ja isto onda mozda. slobodna sam, nemam kaj radit ali cu vidit oce mi se dat, mozda odem nekam van nakon 101 godina
kaj je ondak s tim danas? jel dolazi tko?
...ha ja idem sutra na okupljanje...joj bit ce sutra ludi dan...jedva cekam!!lalala:funny: :drink: :p
ja danas ipak idem van s ekipom a sutra putujem tak da... have fun ;)
Pa nekako je slab odaziv. Da ja ipak s ekipom odem na cajke? Bolje da se nađemo nas više neki drugi put nego da nas ovako dođe par...
cini se da ce biti tako.. ja se necu pojavljivat poslje posla.. jer vidim da nebu nis od tog...
ja sam u zagrebu... ak oće neko doć di ja budem s bratom nek javi
Nego, kako su svima ispiti završili, jel tko za ovaj petak negdje oko 20h kod Cibone?
Ja u petak imam usmeni, pa će mo vidjet kako su ispiti završili... ;D
Hm... ovaj vikend... pa vidjet će mo još... ;) ;D
eh..ja se u petak idem okupljati u Rijeku:)
Znači ništa i od ovog petka? ;D