Mogll ste i potraziti... :angry:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=706535
Zaokruzeni dio na slici je BT antena.
Mogll ste i potraziti... :angry:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=706535
Zaokruzeni dio na slici je BT antena.
Jel mi može neko napisat neki bolji camera driver...za w800 da si ubacim, bas sad imam nekih problema s njima, pa a bi mogo neko neki po njegovom misljenju bolji driver stavit?
dali je ikako moguće koristiti font iz db2020 modele na db2010
AFAIK na db2010 se nemože mjenjati font
ja sam isto mislio da se to može...bilo bi fora da se proba to napravit sa fontom...
Svasta bi bilo fora, ali se ipak ne moze.
Vec je bilo govora o tim fontovima.
Može li se nekim patchom ili tako nečim povečati brzina bloototha?
AFAIK, to je hardver, ne može se :)
možeš jedino stavit noviji software od w800i(R1DB001) pa će ti ić brže,probao sam,al nije velika razlika, par sekundi manje nego prije treba da se pjesma pošalje,al svaka sekunda vrijedi
zove se torch potrazi malo davno se to na forumu spominjalo....= Citat =:
btw. jel može neko upload onaj program za k800i da kad se upali to da stalno svijetli ono crveno svjetlo od iza???
da evo dao mi je ovaj link...radi...dobro je
Ljudi.. gdje mogu nac menu ikone.. jer koliko sam god trazio nisam uspio nac.. ali mi trebaju neke ko zelene za matrix themu svu sam je slozio i s gfx ikonama. ali mi jos trebaju neke malo bolje MENU ICONE imam jedne ali mi se nesvidjaju pa bi molio malo pomoci..
www.iprotebe.cz
i google.com
sad imam w800 r1bc002 fs i main. Znaci sad mogu samo staviti main r1db001 i sve ce biti ok? file system ne moram dirati?
I koji je sad na kraju najbolji camera driver? ovaj zuza? koja verzija na sek750.pl?
Pa zapravo nema ni jedan najbolji driver, imaju samo nekima (po iskustvima) bolji i lošiji! Dakle to bi trebo mal potrazit ima preko 100 drivera(starih i novih) nijedan nije najbolji, svi imaju neke prednosti ali i nedostatke! Tako da....isprobaj par pa koji ti je najbolji!
S kojim mi je programom najlakse ubacit patch??Ovaj mi postupak je dosta velik odnosno dugo traje. Imali sto krace kako bi lako mogao ubacit patch u svoj w800i CID49
ja sa farom radim...ako ima kraći način i meni bi bilo drago da ga saznam...dajte recite ako ima