Moguce, ali koristio sam 2, jedan koji sam dobio uz svoj uredjaj i jedan koji sam posudio od prijatelja. Oba su sporo punila.
Printable View
Moguce, ali koristio sam 2, jedan koji sam dobio uz svoj uredjaj i jedan koji sam posudio od prijatelja. Oba su sporo punila.
Dobro ali ima li kakvo riješenje za to. Znači sad ako hoću pričati na Skype više sati i držati mob na punjaču baterija neće ostat napunjena nego će se istrošiti.
Punjač je ovaj koji sam dobio od S3, onaj koji se razdvoji od punjača pa koristi se i kao data kabel.
Mislio sam nabavljati još jedan S3 ali ako je to problem onda ne bi htio ponovo kupiti taj uređaj.
Inače baterija se skroz napuni kroz nekih 2-2.5 sata kad tokom punjenja.
Za skype ne znam, ali mi je bitno i s tim kako bi bilo.
Ono što me zanima da li treba biti, da dok je mobitel na punjaču, a baterija je 100%, te odigram 10-tak minuta igrica da se baterija ne potroši 10-15%.
Imam garanciju pa ako je to neki problem volio bi to riješavati.
Edit: primjetio sam da i kod normalnog korištenja, ali i samo dok je ekran upaljen baterija se prazni, a mobitel je spojen na punjač. Razumijem da se even. nešto sporije puni dok je upaljen i tako to, ali da se prazni to mi nije jasno.
90% da je riječ o kabelu ne punjaču..
skini s Marketa "Galaxy Charging Current Lite" i vidi koliko ti piše da puni...
meni je bilo isto, kupio novi kabel i sad je sve ok..
A evo jučer sam ispraznio bateriju do kraja, s tim da se mob sam ugasio. Izvadio bateriju iz uređaja, ponovno je stavio i priključio na punjač preko utičnice, znači ne preko usb pc.
Nakon nekog vremena upalio mob, baterija bila na 19%, od tog trenutka sam ga koristio maximum igrica jedna bila nonstop upaljena, live wallpaper u pozadini, online radio, internet, nisam ga gasio, sve dok se nije napunio do 100%. Jeste mislim da se malo sporije punio, al je punjenje išlo prema gore, a ne dole.
Punjač sam mislio mijenjati svakako jer ovaj mi je prekratak, a što je bilo mobitelu da se nije htio puniti dok se aktivno koristio nemam pojma.
Evo screenshot od ovog programa, ne znam što bi to trebalo značiti.
Btw gdje mogu kupiti punjač. Jel valjaju ovi s ebaya.
vezano za screenshot, znači da ne puni max koliko bi trebao, tebi puni 600 meni 1000..
original kabel mi je punio na 550 nakon cca mjesec dana..
novi sam kupio na ebay-u i puni kako treba..
evo probao sam ponovno sa istim punjačem i sad je valjda uredu.
možda je 600 najviše jer je baterija bila napunjena.
kad ga spojim na pc onda aplikacija kaže da je maximum mislim 460.
ajd molim te pošalji mi link s ebay od kog si uzeo ili neki drugi, al neki punjač da ima duži kabl. tnx.
Pozdrav, friski sam vlasnik ovog mobitela, trenutno je na službenom 4.1.2, zanima me koja verzija Skype-a radi korektno jer sa ovom zadnjom ne mogu uspostaviti poziv, jednostavno na displeju mi prikazuje da poziv ide, na drugom telefonu prikazuje da sam pozvan ali kad kliknem na odgovor ništa se ne dogadja. Drugi tel je htc one mini i na njemu skype radi ok (isprobano prema kompjuteru i fixnom tel.) Hvala unaprijed!
Danas krenuo novi, ispravljeni 4.3. update za S3, prvi na redu Britanci...sad se treba malo strpiti :)
Ja sam isprva također skinuo apdejt onaj Irski pa zatim i Britanski (prvi) a posto sam rotao moba pa unrotao pa sam isprobavao i Omegu v51 (custom ROM) a onda sam iznova vratio Oficijalni ali sam neki dan isprobao također Custom Rom "OmegaV12AOPK" pa sam zatim skinuo Kerner "Yank555.lu-CM10.2-v1.6g" a posto sam odabrao i Custom instalaciju Rom-a morao sam jos poskidat neke app od bitne vaznosti kao recimo "Adobe Flash Player" jer bez njega neke stvari ne rade ...i sad sam prezadovoljan i glede programa koje imam gore i koji mi trebaju ,nemam hrpu budaleština kao na orginalnom Romu i sve radi savrseno...
dal ti radi hdmi out?
ako pitaš mene i ako je to onaj dio na mobu di se prikopča usb kabel ili ti kabl za punjenje moba i prijenos ...onda radi ,nema problema ,ako si na to mislio
HDMI je HDMI i nema veze sa drugom funkcionalnošću tog porta.
Ravilov krasno si objasnio čovjeku, mogao si batem napisati sto je hdmi i kak provjeriti dal radi, a ne trolati kao sto radiš na forumu.
Danas sam stavio 4.3 (od 28.11.) i radi dobro.......
Ima li netko iskustava iz PRVE RUKE s feniranjem telefona i zamjenom stakla? Planiram se ovih dana upustiti u tu avanturu pa skupljam hrabrost :)
nemam, ali sretno! :)
cesto citam da je origigi digitizer osjetno kvalitetniji od zamjenskih, tako da ga se, izgleda, zbilja isplati spasiti ako je ikako moguce.
nego, ja imam problema s baterijom vec duze vrijeme. prije kupovine nove baterije, pokusavam biti 100% sigurna da je zaista u bateriji problem.
situacija je sljedeca: vec 2 mjeseca (taman nakon sto je odradila 12 mjeseci sluzbe) baterija mi naglo gubi kapacitet. sve se dulje puni (isprobano s dva razlicita punjaca) i traje nekih 4-5 sati laganog koristenja (browseanje, muzika, tapatalk i slicno mozda nekih 30% od tog vremena), a dok je ekran upaljen, baterija se naocigled trosi. isprobano na stock 4.1.2, 4.3 MK9 i sada 4.3 MK6. MK9 je bio uvjerljivo najgori, ali i dalje stalno moram nositi punjac sa sobom i nekoliko puta dnevno tragati za uticnicama. isprobala sam i razne wakelock detektore i slicno i ne pronalazim nikakvog ocitog krivca medu procesima, sve je manje-vise normalno.
inace, osim minimalnog trajanja jednog punjenja, dogada se u nekih 80% slucajeva i da mi prazna ili gotovo prazna baterija odmah po spajanju na punjenje pokaze nekih 45% baterije i onda tako stoji dok stvarno stanje ne premasi 45% pa tek onda raste dalje. o_O
zbog ovoga sam isprobala i rekalibraciju baterije u dva navrata (pritom mislim na brisanje batterystatsa) i opet ista stvar.
ima li itko jos kakvu ideju/sugestiju ili je vrijeme za novu bateriju? :/
Jutros krenuo novi update za S3 VIP, build date je December I9300XXUGMK6
Meni ovo zvuči kao tipično ponašanje dotrajale baterije. Ne vidim drugo rješenje osim nabaviti novu.
Jel ovaj punjač odgovora za s3. Ne kužim se u struju, tamo piše 5V / 2000mAh dok kod ostalih je 5V / 1000mAh, ako ne može preporuka koji naručiti.
Krenuo 4.3. za Tele2 i VIP unbranded (SEE)
Kabl čekam do dođe, to ću pokušat prvo, ali usput gledam pa možda naručim i punjač.
taj naboj ti jedino govori kolko ce ga brzo napuniti, dakle ovaj od 2000 mAh ce duplo brze napuniti u odnosu na 1000 mAh
Znači odgovara, ne može ništa biti mobitelu. Ovdje na samsung stranici pod compatibility ne vidim s3, pa me to zbunilo, a svugdje drugdje piše da paše za s3, s4 itd...
da, ovo ti kaze da ce dati 2000 mA, odnosno 2 A kroz sat vremena, a onaj slabiji ce ti dati 1 A kroz sat vremena, dakle duplo brze ce napuniti, ja sam siguran 95% da ne moze biti nikaj, al neka jos netko odgovori