@Sniper, meni je pokazuje, ali nemam kompatibilan mob...
Zašto misliš da ne podržava? Jesi podesio sync kalendara i Facebooka? Jesi u Agendi uključio prikaz svih kalendara?
Printable View
Zato što je uopće nemogu naći na Marketu.
Kada odem preko kompa na Market, i ako odaberem da prikazuje aplikacije za sve mobitele (još uvjek mi prikazuje SGS, Desire i Legend, neznam kako to maknut) pokazuje mi normalno Agendu za instalirat, a kada odaberem samo aplikacije za SGS2 nema Agende nigdje.
Potražiš alternativne izvore onda na stranicama iz prvog posta: Agenda Widget Plus 1.6.17
Za brisanje mobitela s računa na marketu na kompu odeš u My Market account(kotačić ikona u desnom kutu pokraj maila)-settings i briši i dodavaj
Sad idem malo u offtopic al nemogu uklonit uređaje s Android web Marketa.
Mogu samo sakriti uređaje, tj. uređaj, više od jednog nemogu sakriti. Ovako to izgleda:
http://img59.imageshack.us/img59/2474/67071132.th.jpg
Edit-hidden in menus
= Citat =:
This will remove the option to send apps to that phone, and will remove apps that were downloaded to that phone from showing up.
Koristi netko od vas viber i poweramp player? Jeste primjetili distorzije kod sviranja muzike kada saljete poruke preko vibera? Kao da u trenutku slanja mob zasteka i zvuk se zblesira. Naravno, koliko god opteretio mob drugim radnjama to se ne dogadja. Moze netko ovo provjerit jer sam htio kupiti aplikaciju?
Na Google music playeru to nisam primjetio, a koristim ga malo duze. Posto mi je dosta spor, evo stavio PowerAmp i odmah naletim na ovo. Jos pokusavam skuziti kako to rijesit
Nisam još vidio da Viber na nekom mobitelu radi kako treba, svuda neki bugovi, štekanja itd. tako da je vjerojatno do njega. Kod mene na SGS-u i MIUI ROM-u također šteka, ne dozvoljava mobitelu da ode u sleep, stalno drži WLAN konekciju i pojede mi ohoho RAM-a.
Haha, ista stvar i sa PlayerPro. Crko u bolovima :)
Edit: ha! Sredio sam ga voda ga odnijela. U plejeru povecajte buffer, a u slucaju PowerAmpa podignite audio priority na +1. Leti! :D
Sve vam to vjerujem jer taj Viber je još u nekakvoj beti da se mene pita... Eto iz prve ruke mogu reći da meni nije radio nikakve veće probleme, pogotovo po trajanju baterije jer bi ga već maknuo. Isprobano i još uvijek se koristi na Desireu, LG P350 i SE X8. Ova zadnja dva su slabi Androidi.
A da ima sitnih bugova, naravno da ima.
Kakav je to overclockan rom?
Ovisi o kernelu kako je xlr rekao već
ps. bilo bi korisno da proučiš što znači pojam "overclockan" da ga možeš pravilno koristit
Kyrillos OC ROM jest overclockirani ROM jer u sebi već sadrži OC kernel (fugumod).
Uspio sam ju skinuti nakon što sam preko Market Enablera stavio na njemački Tmobile. Ni tada mi ju nije prikazivao nakon searcha na Marketu nego sam morao googlat aplikaciju i onda preko toga ući u Market i tek tako sam uspio skinuti.
Iako mi uopće nije jasno kako s američkim Tmobileom nije išlo, a s njemačkim je, budući da je ta aplikacija većinom napravljena za Amere.
Eto ako nekom zatreba, iako nisam primjetio baš previše okorjelih košarkaša ovdje :D
Jel zna netko kako osposobiti Pandora aplikaciju na mobitelu?
Svi spominju neke VPN servere u Americi, al se ja ne kuzim bas najbolje u to..
Trebam neku aplikaciju za sonic da mi mob vibrira kad se uspostavi poziv, callvibrate ne radi....
Rade li kome pozivi/videopozivi iz Google Talka? Imam Desire HD koji nema prednju kameru, međutim mislio sam da ću moći koristiti barem audio pozive prema svojim gtalk frendovima, ali nigdje ne nalazim tu opciju. Budući da mi na kompu sve uredno radi ne vjerujem da je ovo US only, ali mi nije jasno u čemu je problem? :-/
ROM je CM 7.1 (Android 2.3.7), verzija Talka je 1.3.
Meni normalno radi. Jesi li kliknuo na Allow video and voice chats (klikni na svoj user name, gdje inače mijenjaš status)?
Kad kliknem na username ili sličicu nemam te opcije, mogu jedino promijeniti status. Čitam sad po cyanogenovom forumu i čini mi se da je problem do njega :-/
Trebam preporuku aplikacije za uređivanje slika, koja je po vama najbolja? Znam da nemogu očekivati čuda kao na kompjuteru, ali da ima neke efekte.
Ja ću vama preporučiti igru Mortal Combat 3, igrate Multiplayer, tko je igrao COD na kompu zna o čemu pričam :D
Koja je najbolja aplikacija za sinkronizaciju u oblak...