imam problem sa dolaznim pozivima, nekad kad netko zove telefon zazvoni 2-3 puta i prekine te ostaje poruka kao propušteni poziv, dok s druge strane se čuje signal kako zvoni! Jel imao netko sličam problem?
Printable View
imam problem sa dolaznim pozivima, nekad kad netko zove telefon zazvoni 2-3 puta i prekine te ostaje poruka kao propušteni poziv, dok s druge strane se čuje signal kako zvoni! Jel imao netko sličam problem?
Imam jedno pitanje zanima me kolko ste Vi koji ste dali zahtjev za raskid cekali da Vas s pretplate prebace na bonove, i vidim da je nekima isto istekel 22.12 ugovor i da su neki raskinuli pa daj je vas neko zval ..... kak se pisalo zakaj prekidamo pretpl...dal neko ima iskustva s tim tj kolko ste cekali da vas iskljuce navodno meni je rekel lik u TELE 2 gde sam raskinul uguvor 48 satia sad blagdani su bumo me hteli uopce iskljucit ???????????
e da kaj sam zaboravil napisat ja sam danas dobil račun za platiti 11 mjesec, ali nisam dobil i za 12 sad mi je čudno to jer ak se ugovor raskida kaj ne đođe oba računa skupa i 11 i 12 znaci 220 kn posto imam Knock out tarifu 100. sad kaj moguce da ja nebum mogel prenjet broj u neku drugu mrežu do sredine 1 mjeseca .e ta telad vec me zivcira.....kak ste vi ostali dobili koji ste raskinul ovih dana????
Danas sam bio u Arena centru i hoću kupiti Tele 2 bon na njihovom prodajnom mjestu sa kreditnom karticom i kaže frajer ne može,samo gotovina!!!wtf!
Odem na Sparov kiosk i kupim bez problema s karticom...
Ako smo mislili da mogu nisko,u zadnje vrijeme pokazuju da mogu i niže...
pa kako bi dobio racun za 12 kada mjesec još nije završio???
Pa znam da nije zavrsil al posto sam raskinul ugovor zar onda ne dobijem zadnji račun s tim takozvanim ostatkom mjeseci koje nisam platil. po meni je trebal doci račun 220 kn + 40 kn za prijelaz na bonove!!! mene jos za sad niko ne zove zakaj sam raskinul ugovor!!!! sutra je Božić do kad bum ja cekal da oni mene iskljuće.Kolko ste vi ostali čekali raskid da su vas prebacili na bonove? i dal su vas uopce zvali zakaj ste prekinuli ja sam 2 god pretplatnik 08-10. dal ima koga jos da ceka raskid ovih dana?? je ko zval SZK?
zahvaljujemo Vam na upitu vezanom za Tele2 usluge.
Ovim putem Vas obavještavamo da je za prijelaz s pretplate na bonove
potrebno poslati vlastoručno potpisan Zahtjev za prijelaz na bonove uz
preslik osobne iskaznice na mail adresu korisnik@tele2.com ili na broj
faksa 095 1000 445. Po primitku navedene dokumentacije bit ćete
kontaktirani od strane nadležnog odjela.
Prijelaz s pretplate na bonove se naplaćuje 40,00 kuna.
Ja im danas poslal za jedan broj kojem je istekao ugovor.
hp compaq
Da znam al ja sam tak raskid potpisal u Tele 2 prodajnom centru gde je doticni prodavac dal mi da potpisem raskid ugovora i kopiral moju osobnu!!!! i originala ostavil da posalje, a meni dal kopiju raskida, gde pise jasno da ja taj i taj oib taj iz ulica...... broj .... želim prekinuti pretplatnicki ugovor s tele 2 mrežeom jer nemam vise potrebe za pretplatom te ŽELIM ISTI broj prenjet na bonove dobil sam karticu s bonovima i rekel mi je da nakon 48 sati dok me iskljuce samo stavim karticu s bonovima i to je to.. sad dal ja trebam jos kaj stal nema pojama!!! 22.12 mi je istekel ugovor do sad 34 sata cirka mene niko ne zove .... neznam zakaj jos me nisu iskljucili....
Probaj zvat ti njih. Iako, teško da će ti netko tamo nešto pametno odgovorit!
Upravo to nebudu mi nist odg pricekal bum jos dan dva ipak su blagdani do pon najkasnije a onda ak nist ne naprave tj ne iskljuce me onda ih bum zval...e dal si ti dobil racun za 11 mjesec ja sam dobil danas samo 110 kn tarifa KO 100,kaj bumo mi morali cekat do 1 mjeseca da mozemo prebacit broj na drugu mrezu ? vidim da si ti dost pisal da si nezadovoljan sad neznam kaj bum napravil i ti i ja i svi ostali ak nam budu srali da nece nas islkjucit... a nisam vise vezan ugovorom...
Račun nisam dobio. Platio sam 210kn, nisam probio to, tako da, ...
TPO sada radi, ali imam tamo nekih 5.9kn izvan paketa, za 12.mjesec što je nemoguće. Izvan paketa mogu imati samo jednu SMS poruku poslanu iz Slovenije pred par dana.
Ne znam. Pod ugovorom sam; ali sve bliže tome da u VIP-u uzmem novi broj, ovaj trošim još par mjeseci koliko moram i plaćati, ugasim ga i da ih više nikad ne čujem ni ne vidim.
Jedino šta ih može spasiti je kakav dobar popust na mobitel za ovaj broj što sam danas slao zahtjev za prebacivanje na prepaid. Ako mi daju neš konkretno, da ostanem na pretplati, razmislit ću da prihvatim. Uz, naravno, opet dobru kalkulaciju da li se isplati!
Jedino me strah da mi niše ne ponude, nego prebace na prepaid, pa budem bez tog broja deset dana. Čujem da se je i to događalo. Pretplatu ti isključe, a prepaid ne uključe tako brzo. Što me uopće ne čudi, kad znam da sam pri zamjeni SIM kartice čekao oko 5 dana, da mi novu aktiviraju!
Ja sam raskinula ugovor o pretplati na ovlaštenom mjestu i za dva dana dobila novu karticu koja je proradila sutradan i onda za tjedan dobila račun i još jednu karticu..obe na isti broj i obe su radile...e sad bi li radile i dalje ne znam jer sam odustala od tele 2
Pa to je odlično. Ti si dobila 2 kartice sa istim brojem i obje su radile.
Meni su kod potpisivanja ugovora (srećom bez obveze) dodjelili broj koji već 2 godine koristi neki gospodin iz Zagreba, ali kartica nije radila. Rekao je da su već 4-5 puta dali njegov broj novom pretplatniku.
Drugi dan sam odmah išao raskinuti ugovor. Toliko o Tele2 što se mene tiče :)
Taj TELE 2 me vec zivcira kao sto sam vec i napisal gore ja sam potpisal raskid ugovora 22.12 prosli tjedan na dan kad mi je i pretplata istekla i sad ja cekam da oni mene zovu i pitajiu zakaj prekidam ..... prode 5 dana niko ne zove i ja danas nazovem SZK nakon cekanja 10 min da mi se neko udostoji javit sad je javi nekaj zenska ja velim zakaj me nije niko zval ona meni veli pa vas su zvali 24.12 u 12.30 sati ja velim molim pa mene nije niko zval kaj je istina ,ona meni veli ne meni pise da su vas zvali i da vas ukupno pokusavaju dok raskidate dopit 3 puta kad je moguce da njoj pise da su me zvali ako NISU i sad ja pitam kad me budu zvali veli valjda do kraja tjedan...tak da se meni cini da i ak kaj ponude nema sanse da ostanem na njihov mrezi a pogotovo pretplati!!vidim da su neki uspjeli prenjet broj meni jos nisu ni prenjeli a ni zvali ...... ma nek se j... oni ja bum lepo sa 1.1 2011 iskljucil mob i svako tolko ukljucil da pogledam dal su me prebacili i sam nek mi proba doci racun ra 1 mjesec jer ja im ne mislim platiti 11,12 to moram i vise nist stavrno me razocaral tak TELE 2
zval sam SZK i vele da to je tako... da računam da imam duplo... velim ali nemrem pratiti potrošnju na taj način ako imam potrošen iznos unutar paketa (a manji od duplo)....ah ne možemo ništa, to je sustav kriv, napišite prigovor na korisnik@tele2.hr
hehe.. i ja sam zvao, isti odgovor...
ajde, srećom ima za moj Hero nekoliko aplikacija kojima mogu pratiti promet, ali mi ipak nije bilo svejedno
Meni danas dodje poruka od vipa na tele2 broj da kao obnovim racun nekom nepoznatom broju na vipu kupnjom bona itd. Neznam jel to spam ili sta vise ali jako cudna poruka lol
Evo moje poruke
Number: 779
Content:
Na zahtjev korisnika +38591xxxxxxx saljemo zamolbu da mu obnovite Vipme racun. Obnoviti tudji racun mozete tako da kupite Vipme bon i nazovete 0917700.Vip
xxxxx sam stavio da nestavljam broj od tog mob.
p.s na drugim mrezama mi nikada nisu stizale poruke i li reklame od "konkurentnih" operatera pa mi nije zato jasno nista bilo
To je VIP-ova usluga vipovih korisnika, nema veze sa Tele2 ili reklamama
VIPme "obnovi me"
"Mogućnosti slanja besplatne SMS poruke u kojoj molite prijatelja da vam obnovi Vipme račun.
Usluga "Obnovi me" namijenjena je svim Vipme korisnicima.
Kako koristiti uslugu?
Upišite u SMS poruku broj mobilnog telefona osobe koju želite zamoliti da vam obnovi Vipme račun i pošaljite je na besplatni broj 779.
Tada će osoba primiti SMS poruku koja je obavještava da ste zatražili da vam obnovi račun te joj daje instrukcije kako to može učiniti, a vi ćete dobiti SMS poruku koja vas informira o isporuci.
Ako poruku ne uspijemo isporučiti na broj koji ste upisali u roku od 10 minuta, obavijestit ćemo vas i o tome.
"Obnovi me" poruku možete poslati korisnicima svih mreža unutar Hrvatske.
Kada koristiti uslugu?
"Obnovi me" poruku možete poslati kad:
na svom Vipme računu nemate dovoljno novca za slanje SMS poruke i/ili uspostavljanje poziva
imate još "Obnovi me" poruka na raspolaganju.
Nakon svake obnove računa bonom, u bilo kojem iznosu, omogućeno vam je slanje maksimalno 5 "Obnovi me" poruka. U slučaju da niste iskoristili sve "Obnovi me" poruke, nakon obnove računa maksimalan broj poruka ponovno je 5 jer se one ne mogu zbrajati ili akumulirati."