Zanima me dal postoji program za remote control PC-a?
Naravno, ako ga ima molio bi link od istog.
Printable View
Zanima me dal postoji program za remote control PC-a?
Naravno, ako ga ima molio bi link od istog.
@matt750:
Preko BT-a možeš kontrolirati programe na PC-u sa:
http://blueshareware.com/bluetooth_remote_control.asp
@dolac88:
Link na Handy Taskman se nalazi par postova iznad, ta aplikacija mi već 6mj radi na mobu i sigurno nije trial (podrazumijeva se da je aplikacija uredno potpisana ili instalirana na hakirani mob).
Thx na ovom programu, al me zanima malo dalja veza :)
Znači konekcija na net preko e66 i kontrola pc-a preko neta.
Nešto kao Teamviewer za pc to pc.
Možeš na PC instalirati neki VNC program i onda na mobitel SymVNC ili neki drugi klijent za VNC
Njih ćeš moći koristiti preko lokalne mreže i interneta
Onaj Task mngr je bio samo trial verzija!! :S Jel ima netko crackanu verziju pls?? :cry:
vjerujem već po bezbroj puta HandyTaskman
Ima li kakav programček za brisanje instaliranih tema na nokiji 6120 c, koje se ne vide u upravitelju programa?
neznam za program ali teme se brišu iz Tema, odnosno Menu - Tools - Themes - i brešeš izabranu temu.
treba mi programi bluetooth chat i bluetooth hack (info). trebala bi mi verzija u kojoj ne pita drugi mobitel da li se smijen spojiti sa njim (znači skriveno da mogu ući i svrakat po tuđen mobitelu, to mi je ima frend na SE-u)
Sto se tica bluetooth hack aplikacije, to se nekad moglo, ali bojim se da to vise neces naci...
Prouci si ovu temu: "Provaljivanje u drugi mobitel"
a onda pročitaj ovo, koristeči se točkom br.5
I meni bi bio potreban program Psiloc IRremote za Nokiu E51. Naravno neka besplatna verzija (da ne istekne za 10 dana). Unapred hvala.
dal neko ima worms world party 3d igru, verziju za n95 8gb, i crash bandicot nitro cart 3d takodjer za n95 8gb. hvala
e da li ko zna kako se dodaju videa u divix program???????????????
da li ko ima neki program pomoću kojeg mogu staviti šifre za ulazak u poruke
gdje mogu naci divx player za nokiju 6110...
hvala
@martantoni: Malo pretrazivanja nebi bilo na odmet :)
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=434309&postcount=54
gdje mogu naci divx player za nokiju 6110...
hvala
@martantoni: Malo pretrazivanja nebi bilo na odmet
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=434309&postcount=54
skinuo sam divx player S60 3rd edition i instalirao na mobitel.
Probaj jedan divx file koji sam copirao na karticu mobitela ali ju ne vrti. Divx file je napravljen sa xilisoft dvd riper verzija 5, napravio sam divx file ali ga ne vrti .... u mobitelu... u cemu je caka?
Ljudi, zna li netko pouzdan link za skinuti krekiranu verziju QuickOfficea verzija 5.nešto?
Vidim da se ekipa po stranim forumima dosta potrudila pa za razliku od prije 4 mjeseca kada nije bilo ničega, sada se može naći podosta linkova s krekom za ovaj QO. Samo, ne bih volio da moram restartavati mobitel ili stavljati novi SW ako stavim nevaljalu verziju.
Može i na PM, zahvalan.
Inače, model je N82.
ja bi htio neki dobar program za MSN na nokia n95 8gb...hvala...:comp:
@Moby: Može OfficeSuite?
@Bokyz: Fring nije loš, a i besplatan je.
ja ti toplo preporučan ebuddy.
besplatan je, nije trial verzija i ne moze biti lakse ga skinit.
sa mobitelom ides na internet i upises na google ebuddy i uđes u njihovu stranicu i odma će ti pisati na prvoj stranici download msn to your mobile phone i onda izaberes svoj model moba i on ti ga skine i automatski instalira. ps mozes jos se registrirati na facebook, yahoo itd.
meni bi triba program pomoću kojeg bi moga vidit sat dok san npr u galeriji. znači da bude ono malen i da stoji kraj baterije onako kako ima SE.
ako ima uopće takav program