uz frishkog mi drugi netrebamo ni pisat dojmove o filmu i ocjene, a ni gledat filmove :D
the cars 9.5/10 ma najbolji animirani koji sam gledao. super odlicno.
Printable View
uz frishkog mi drugi netrebamo ni pisat dojmove o filmu i ocjene, a ni gledat filmove :D
the cars 9.5/10 ma najbolji animirani koji sam gledao. super odlicno.
Pardoniram se, ali nekako je ova tema zbog toga i otvorena... ;) Svatko ostavi svoje mišljenje i ocjenu za film... Samo neka se suzdrže od spoilera, ili ako već se mora napisati nešto od radnje iz filma, da se to naznači...
happy feet -ples malog. super crtic. malo tuzan na pocetku ali na kraju je super,radi se o pingvinu...dalje necu,obavezno pogledati. 9/10:thumbup:
Balkanski špijun - početak ne obećava bas , ali sve u svemu vrlo zanimljiv filmić . glavni lik Ilija predstavlja tipičnog Jugoslavena - komunista , koji svugdje i uvijek vidi zavjeru protiv drzave . Ima elemenata komedije .
dao bih 7/10
preko vikenda sam stigo pogledat apocalypto a kako sam vidio jedino trailer koji se vrtio u kinu nisam mogao znat što da očekujem i prilično sam se iznenadio,pozitivno.Sviđa mi se realnost cjelog filma,situacija i autentičan jezik...
The Pursuit of Happyness 8/10 dirljiva prica o surovom zivotu jednog covijeka (will smith) te njegovoj snalazljivosti i borbi za egzistenciju.
jedini minus, mozda ipak malo previse pehova..
na nagovor frendice-praznik-6.5/10
Sting: Return of an icon 6/10
Neznam jel tko od vas gledao ono WCW ili RAW (kečeri) Sting je bio onaj tip koji izgleda kao onaj na filmu Vrana. Film govori o njegvom povratku u RAW nakon 4 godine i prikazuje njegove nove borbe
The Holiday (Praznik): 7.5/10 - vrlo ugodna Božićna romantična priča. Za lagano opuštanje s voljenom osobom, bez pretencioznosti... :) Usput, frendica mi veli da taj film spada u 'fantasy' kategoriju. ;D Vjerojatno je u pravu, no single je pa ju je film malo isfrustrirao i nije čudno da tak razmišlja... ;)
"Klik"-ok komedija sa dosta dobrim forama 8/10
Apocalypto
http://bilder.filmstarts.de/thumbs/f...PosterGer1.jpg
Film je nešto potpuno novo i drugačije od svih silnih sada u kinima. Film je vrlo kvatetno i u detalje napravljen, u početku mi se nije činio kao nešto ali kad sam prespavao shvatio sam da je film vrlo dobar!!
Ocjena: 8/10
-------------------------------------------------------------------------
Borat
http://www.blitz-cinestar.hr/filmovi...umbs/Borat.jpg
A kaj da vam kažem ;D ;D . Smijeh totalan. ;D Mislio sam da neće bit nešto, al fakat, mora se pogledat...
Ocjena: 8/10
jackass 2
nemam komentara
nemas pozitivnih ili negativnih komentara ;D= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
Vjerujem, ni jednih, ni drugih... :klap:
Pirati s kariba 8/10
"Omen 666" (Omen 666) - možda neki ne znaju, ali dio ovog filma je trebao biti sniman u okolici Solina, ali se prvo crkva pobunila, a na kraju je čak i jedan set pripremljen za snimanje bio i zapaljen... Pa neće se sotonski filmovi snimati u Lijepoj našoj... Ts! Anivej, original ako sam gledao, gledao sam ga toliko davno da ga se niti ne sjećam, a ovaj remake se zapravo po ničemu posebno ne ističe... Niti ima neku atomosfru, niti je nešto strašan, niti mali ne izaziva neki strah... Samo je korektno snimljen. I to je to.
5.5/10
United 93,preporučam pogledati,sasvim ok film koji vješto dočarava atmosferu 11.9...7/10
upravo gledao sin city odličan film, sve strip:thumbup: :thumbup:
---dupli post---
I ja upravo! Super su mi boje u filmu a i glume sve dobri glumci. Iako ne volim filmove stripovskih junaka, ugodno iznenadjenje. 8/10= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
kaj nije taj sin city malo stariji filmić?
evo nakon duugo vremena apstinencije pogledao
borata: neznam 8/10..nije mi nesht....special...
Children of Men 5.1/10 podsjetio me na 28dana...super mi je film ali mutava priča kaj je da je...
tko je smjestio crvenkapici...7/10 mogao biti i bolji...super bakica :thumbup:
apocalypto.... 4/10..ne sviđa mi se film...
Je, ali tema je zadnji pogledani film. Pa po tome i Tko je smjestio crvenkapici sam gledala davno, a ti tek sad.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
I da ne idem skroz u offtopic...
Apocalypto... prenaporan mi je film. :-/ 4.5/10
Crank (Adrenalin) - dobar večernji akcić, profešnl ubojica mora konstantno radit "sranja", jer ak mu padne adrenalin, srce će mu stati :D
Noel - lijepa i topla Božićna priča. Preporuka! 8/10
Vidio foršpan i čini mi se zanimljiv film, baš sam ga planirao ić gledat...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Napad na policijsku postaju 13 , dobar akcijski film, kako preživjaeti napad korumpiranih policajaca...
ocjena 9,2/10 :D ;D