Prodajem mlado tele, staro 2 mjeseca...ups, ovo nisu oglasi :D :D :banme:
Printable View
Prodajem mlado tele, staro 2 mjeseca...ups, ovo nisu oglasi :D :D :banme:
Ma neeeeee :)
Mea culpa...
Nisam htio da izgleda da je bilo k'o još jedno okupljanje forumaša :)
veče svima....
došao sa sljemena... odo spavati...
Gledam CSI. Opet se smijem- stave blackberry na stol i u sekundi im se na stolu pokazu folderi u mobitelu, otvori im se onaj folder koji trebaju, pokazu se osobne...
Dnk amaliza gotota u 3 sekunde, imaju alat za promjer cahure bas tog promjera kao i nadena cahura...
Ma, kao i uvijek ;D
dobro vece ece ce eeee. jel to onaj matori Dorijan lol, OT doso s polja fino bilo :)
yup, kavica je nadasve bila obrzavonog karaktera!
fris je naucio sve o alpskom skijanju i skijaskim skokovima, zatim nas je te ket sve kolektivno obrazovao o stambenoj stednji i stambenim kreditima.
da te ketov trud ne bi bio uzaludan, dragi i ja smo od kave pa eto sve do sada na netu trazili montazne kuce, kalkulirali cijene, pribrajali, oduzimali, mozili, dijelili..
i na kraju zakljucili da sa stednjom od 2 godine + 12 godina kredita mozemo dobit 50 iljada ojra i divnu malu kucicu! i kucicu smo si nasli, sve sve ;D
zakljucak ovog nadasve teskog dana po mozdane vijuge jest: rvacka je fakat zemlja zaku*ac. izuzev ako imas bogatog cacu. ili si anormno glup. da. takvima je super u zivotu.
Jbg, ja se mislio pojavit, ali eto uletilo mi neplanirano drustvo, a i mislio sam da je kavica otkazana...
(Ustvari, drustvo je bilo planirano, ali mislio sam da ce prije otic... ;) )
Nemoj tako, ima i onih sa niskim standardima i ocekivanjima, njima je isto super. ;)
Ajd vi koji kenjate po rvackoj odite živiti u Sloveniju jer Vam tamo bude full bolje!
I imate hrpu istomišljenika tamo, a nije Vam ni daleko. :p
meni opce nije bitno di zivim! isla bih i u afganistan, samo da znam da cu imat posao i da cu od svog posla moci normalno zivjeti! nista spesl, samo krov nad glavom i pare dovoljne za zivjeti, a ne zivotariti od prvog do prvog! kako god da okrenem, i kombiniram, i kemijam i planiram, ja u hrvatskog zivjeti ne mogu. zivotariti da, zivjeti ne. 'djenja.
evo slučajno otvorih temu i gle čuda..... ...nema ga
da ne duljim idem spat, sutra počinjem radit nakon ljepim božičnih praznika (imao godišnji)
e sad ne čitajuči postove unazad, mogu reći samo da dijelim mišljenje s kolegicom forumašicom La_LuNa
Jes vala si mi jadna, uboga i sirota pa eto rvacka ti nije dala ni slobodni internet kao Kina!
Spavaš ispod mosta i spajaš se prek Wlana.
Ma dajte nemojte pljuvati po onome što nekoga čini ponosnim!
Borim se sa svih deset prstiju za svoju porodicu i kredite za stan, auto, kozu u špajzi(upsss) - ispravak netočnog navoda ;D
Šta Vam fali, al ozbiljno? Ma dajjjj........novaca nikada dosta ali suva topla čista postelja na kraju dana ipak te čeka! Zapamti netko nema ni to!!!
LOL= Citat =:
Jes vala si mi jadna, uboga i sirota pa eto rvacka ti nije dala ni slobodni internet kao Kina!
Spavaš ispod mosta i spajaš se prek Wlana.
Slažem se, mnogo ljudi nema ni toplu postelju... Ni struju, plin . Treba biti sretan s onim što imaš... Bez WLAN-a možeš živjet, a viš, jadna rvacka ti je to pružila.
pa vidi, ja u biti nemam suvu i tolu posteljinu na kraju dana. imam je treutno! ali ja sebi sa svojih 25 godina u guzici, zavrsenim fakultetom i poslom na odredjeno jednostavno ne mogu stvoriti svoj zivot i svoj dom, i svoju posteljinu! sta ce mi fakin velan (kojeg btw ne koristim) kad nemam kucu nit svoj prikljucak! nije bed, idem spavat pod most s muzem si i buducim djetetom, al bitno da cu na mobitelu vatat ve lan. jer eto, rvacka ga ima. mda. a crkva i desnica samo vice plodite se, mnozite se, kontracepcija krsi ljudska prava, fali nam malih rvata. a jel, nije bed sto cemo bit socijalni slucajevi u 20 kvadrata neke supe, bitno da rvacka ima malih rvata.
debilizam.
http://slike.hr/slika.php?z=untitled170.gif
Ej nemoj s¤¤t, jer kukaš kao da sutra nemaš za kruh i misliš dali ćeš imati djetetu za vrtić 500 kuna mjesečno dati (u ZG jeftinije čujem).
A živiš ko bubreg u loju i zabranjivaš budučem da ti kupuje veliko kamenje za prsten! HA-HA-HA
KAKO VI ŽENE IMATE SMISLA ZA KUKATI PA TO NEMA NIGDJE, A JADNI ONI KOJI NASJEDNU NA VAŠU PRIČU! ;D ;D ;D
Ideš! Kao klinac sam znao glagoljicu, danas sam malo manji geek i sve što znam su slova S i D :-/
Idem v krpe, slušat mjuzu.. na slušalice! Kud idijoti i bandiera rossa :D Jer mi je to Lijepa naša dala http://www.imagesforme.com/out.php/i295634_NNmosh.gif
Ode spat jer sutra u ranu zoru (čitaj 4.45 :)) treba se dići i na posao za uzaludne dane života u rvackoj!
pa gle, upustim li se u kredite za jadna i bijedna 72 kvadrata nad glavom s nasim mjesecnim primanjima koja su zajedno nesto malo vise od 8k kn, da, sasvim je lako moguce da necu imati za kruh i djetetu za vrtic. a druge opcije nemamo, nit imamo mjesta i mogucnosti zivjeti kod mojih, niti kod njegovih. niti nam starci mogu isfinancirati zivotni prostor. a da ne pricam o kreditima za auto i tome slicno. ja zaista, ali zasita ne vidim kako da zivim, a ne zivotarim. nismo svi te srece da nam nakon vjencanja roditelji daju stan. a tako je najvaznija i najkljucnija stavka za zivot.
da znam da mogu dobit posao primjericu u tvom Osijeku, ma sutra bih otisla tamo, natucala za zemljiste u bilju ili tenji pa nek mi drzava digne nekih jadnih 50ak kvadrata. al znam da posao necu dobit, jer ga niz u zagrebu nemrem dobit. zato mi molim te, ne pametuj, lako je tebi pametovat kad imas krov nad glavom za svoju obitelj. ja ga nemam. i trenutno ne vidim kako da ga smognem :p i baj d vej, kamencuga kosta ciglih 4k kn. kuca 50k eura. go figure
Canada: A Land of Opportunities :D
ma samo si mi falio.
sol na ranu ;D
apetiti su se prosirili, i te ket bi u kanadu ;D
i tako je svizac... :)
sta sta sta sta sta?