Koi isus još delam ovdi?
Mora da me kofein drži
Printable View
Koi isus još delam ovdi?
Mora da me kofein drži
kaj radim budan ovak rano?
ne znam ni sam . . . :D
ajde, moram na posao, a poslije na jednu kavu . . . ;)
pozz
Je... te facebook, navukel sam se na njega :D
došao s posla . . .
sad odmaranje, pa na jednu kavicu . . . ;)
Bwahahahahaha...
We got another one...Resistance is futile :D :D :D
;D
A jbga...ja samo gledam slikice :p
Do sad spavao :)
Ipak cu se sutra osisat...
Bok. .koB
Meni je jako dosadno. .ondasod okaj ej ineM.
Igram se s riječima. .amičejir s es margI
Otorinolaringologija. .ajigologniralonirotO.
Skidam CoD5 i Crysis Warhead. .daehraW sisyrC i 5DoC madikS
Pozz... ...zzoP
mario, zaboga, de mi reci, kak je tebi dosadno kad svaki dan skines jednu do dvije igrice?
il si lumen za igrice, ili si antitalent za njih. u protivnom nemoguce da ti toliko brzo dosade.
ajde bezi igrat igrice
;D
salim se malo
došao s kave . . . ;)
bilo jebeno, a nastavak će nadam se ubrzo slijediti . . .
i baš me iznenadila visina ceha na kraju, naravno, pozitivno . . . ;) :D
Mario- evo ti još nešto za iskazivanje dosade ;D
Ja pogledao drugu sezonu Dextera- meni uopće nije dosadno. ;D;D
Sutra je blagdan- pa ću poštediti kompjuter gledanja. :D
gledam operaciju trijumf i mislim da bolje pevam od svih tih štagod :D
ajme kuda ide ovaj svjet ako je pobjedio na operaciji trijumf covjek koji nezna engleski..xDDD...a lik je stvarno lošššš,,,,xDDD...ajme meni je tako dosadno da pokusavam napisati svoje ime na tipkovnici glavom...... <Łjjkswaq...ovo je bilo skoro luka...xDDD
compov, znas kako se kaze, misliti je..
;D
vuki, brate mili, ako si obrnuo slova to ne znaci da mo's psovat k'o kocijas. nema autocenzure, ali ima MOD cenzure
i da, zenski spolni organ ne podlijeze pravilu palatalizacije (k,g,h u c,z,s)
;D
a sto se malog babajica tice.. a lol ;D mislim, momak zaista nije los i ima glas - al za cajke! ne za zapadno europsko trziste. lol nad lolovima svih lolova
;D al sta's. glasala citava bosna, glasalo pola njemacke, austrije, svicarske.. sve samo da se moze rec' da je bosanac pobijedio ;D a sta's..
Lezim.....
Ne još jedan kaladont dohh! ^^,
Hehe, zafrkavam se i ja... A u vezi igrica... sve ove nove u zadnje vrijeme i nisu dobre... Sad je postalo važno da je grafika takva da možeš vidjeti dva mravca kak se yebu.... Od igrivosti ni 0.5%... Najbolje kaj sam igral su CoD2, NFS Underground 2 i Porsche Unleashed, Starcraft...
Luna, šali se kolko hoćeš, ne trebate vi meni pisat "NHF", "šala", "nemoj se ljutit" itd. ... ne srdim se ja... :D
Sad me pustite, idem se igrati... ali ne na kompu... ;D
Idem se igrati van...
E moja sestro cijela bit te rečenice i je u zadnjem pogrešnom naglašavanje "ženskoga organa" jer tako su to radili u Top Lista Nadrealista čudim se da nisi upučena u to!
Kao recimo ova poznata: "J¤¤o ti mater svoooJu!"
Kod nas neke psovke uopče nisu psovke nego su legendarne poštapalice, ali to znaju samo oni do ´75. godišta ;D
Heba te narod samo neke kritike po meni, konda stalno samo ja pizdarije radim a baš sam dobar, HRKLJUŠ!
Možda treba upotrebiti HEPEK na ovom forumu.http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon10.gif
probudio se, idem riješiti neke stvari za posao . . . ;)
pozz :wave:
Jutro svima...
˙˙˙ɐɯıʌs oɹʇnɾ
:D
˙˙˙oɐɾɐʇsopǝu ɯɐsıu ɯɐʌ ɐp ǝs ɯɐpɐu ˙˙˙ǝuǝɯ ı oʌǝ
Otišao se Mario igrat u pjesku... :D