dakle u 20h kod ciboninog tornja,kod subwaya
radujemo se vasem dolasku ;D
..................
Printable View
dakle u 20h kod ciboninog tornja,kod subwaya
radujemo se vasem dolasku ;D
..................
Ne baš. U Savskoj će ti biti kolaps...probaj skrenut u Miramarsku ili neku tamo sporednu uličicu i doć do Koturaške i tamo se uguzit u Savsku i onda skrenut do Kranjčevićeve...To bi ti bilo najlakše.
= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
spremat??? sad u 3?? lol ;D :lmao:
Da, tako, savskom prema Vukovasrskoj onda skreneš tamo prema kranjčevićevoj i imaš pored stanice parking...
Evo slika, označio sam ti! Sa plavim... ;D
http://img384.imageshack.us/img384/7...tledkp6.th.jpg
jel treba donesti kaj??? sira? vrhnja? vina??? :D
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
...speka,luka....odojka....;D
zezam se ;)
Kajmaka bi bilo poželjno donijeti za perverzne igrice ;D
Ma moram još nešto u gradu obavit i šmugnut od kuće ;D LOL= Citat =:
Izvorno postao mala
iz vukovarske nemožeš skrenuti u kranjčevićevu...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Ako ideš vukovarskom, onda prođeš križanje sa savskom, produžiš prema T-mobovoj gradi, pored nje skreneš desno i tamo imaš park-plac i negdje se sparkaš...
Da, ali problem je što će Savska vjerojatno biti u kolapsu, pa će ti trebati onako, pola sata da pređeš onaj mali segment puta u Savskoj, zato je bolje da uzmeš alternativnu rutu.
siromak,jos bu se i zgubil ;D
Ne bu...sigurno. Pomaže navigatorska služba VIP-a :)= Citat =:
Izvorno postao mala
= Citat =:
Izvorno postao mala
.....................
Na koji kajmak misliš ;D= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Ovaj, ja cu kasnit :D, idem prije s frendicom na cugu, pa bi molila ako nije bed da mi neko posalje poruku u koji birc ste sjeli...(hvala:))
E a u koji birc se ide? Ak slučajno zakasnim do te stanice...
pa ako se nevaram, nezna se... ili Star cafe ili pivnica (savska+vukovarska)...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ljudi će na cesti mislit da ste Poljaci na maturalcu u Hrvatskoj!! ;D ;D ;D :spin: :spin:
Nek mi netko PM-a telefon da mogu saznati di ste kad se smjestite...
Gle, najvjerojatnije Star Caffe, ali možda i Pivnica Zlatni Medo...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Evo budem ti ja PM-ao broj ako netko već nije...
@ SymbianFAN: Na kajmak koji se dobiva od trave i krave tj. mlijeka ;D No pun intended :)
Evo par lošijih slika ;D
EDIT: Slika maknuta na zahtjev misice
http://img49.imageshack.us/img49/498...e034pd8.th.jpg
hocemo jos :jump:
ko je ovaj prvi lik lijevo:bunny:
To je sigurno blue devil.Vidiš da je plavušan, a ono do njega je vjerojatno bolja polovica.;D
Ne...bolja polovica je sa desne strane; Whiteboy...Onaj u crvenom je Trapavi, a na vrhu stola je Vert. Jedino se ne vide Mala i Chellex...
Eh da...ispričavam se još jednom Peky :-/
Na zabavi, ajmo reć da to je, bilo nas je dosta. Nažalost još uvijek vidim gorak okus u ustima BlueDevila i Whiteboya zato što nisu dobili svoju dozu (ludi perverznjaci nije to što ste pomislili ;D)...kuhanog vina.
Vert nas je full razočarao, jer il je dost popio prije nas, ili stvarno nema kapacitet za pijaču, il je čovjeku do***dilo ;D Uglavnom, nije se napio baš. Doduše nitko od nas se nije napio, čak ni Beli-Boy. Ali svejedno bilo je fora, zabavno i naravno, moramo ovo ponoviti, a ja se nadam da ću biti pozvan i sljedeći put ;D :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao madDogg
zgodan neki lik :)