si instalirao usb flash drivere ??? ako jesi pokusaj ponovo sa nekim drugim!!!
a znam ja sta si ti rekao... ali ja kazem da pogleda da je mozda otiso konektor za display!!!
si instalirao usb flash drivere ??? ako jesi pokusaj ponovo sa nekim drugim!!!
a znam ja sta si ti rekao... ali ja kazem da pogleda da je mozda otiso konektor za display!!!
Možda ti baterija nije dobro sjela
ma nevjerujem da mu baterija nije dobro sjela...
jesi li instalirao ponovo usb flash driver.... najcesci problem bude taj sto se ne instaliraju dobro usb driveri!!!
ma nisam ja sjebo ni konektor za disp ni ništ to...sve je ok...sad sam malo ispitao mob...imam aparat za ispitivanje napona...dok provjerim napon na njemu sve je ok,ali dok mjerim napon dok ga palim padne na 0,00...negdje dobije kratki spoj...ma jebe mi se za njega!!! ja ću prodat sve mobitele koje imam i kupit neki pošteni...već mi je dosadiolo se zajebavat oko toga...ali ipak hvala na pomoći...
e baš to!!!!zarazno je !!!dok počneš nemoš prestat sve dok ne ujebeš cijeli mob!!!i oslje ti je žao(ko meni)...i saću ih sve 4 prodat(3 k750i i 1 s700i)da se ne zajebavam oko toga...
daj carbon ili blizz recite koji hex editor vi koristite,pa da i ja malo probam radit patcheve...
ida pro ;carbon koristi win hex,to je za jednostavne patcheve ;D
opet mi ne zeli flashati a instalirao sam drugi usb flash driver. imate li vi link od nekog dobrog drivera i sta da radim
probjeri jel ti dobar cid...customizacija mora biti točna...
nije ti do drivera ak ti hoće prepoznat mob u xs-u,ak neće onda traži drugi driver...
@blizzard: GDJE MOGU SKINUT IDA PRO???
daj mi link ak nije problem...
Robby14, ja ti savjetujem da ne isprobavaš radit patcheve, jer tko zna kakva se ovisnost krije iza toga.
ne znam bas,nije to nikakva ovisnost jer to samo malo ljudi radi,zamisli da svako drugi covjek koji moda se zna pravit patcheve pa kolko bi ih bilo!nije to tako jednostavno......= Citat =:
Robby14, ja ti savjetujem da ne isprobavaš radit patcheve, jer tko zna kakva se ovisnost krije iza toga.
robby
ne sjecam se negdje sam nasao na nekoj ruskoj stranici link prije god dana
našao sam...aoli to je meni prekomplicirano jebote!!!!koliko tu ima tih brojki...ima da se ubiješ od toga...daj mi malo objasni kak sad da napravim neki patch sa ida pro???ja to ništ ne kužim...na se-nse forumu je to premalo objašnjeno...
IDA Pro:
http://www.programmersheaven.com/d/click.aspx?ID=F37637
@blizzard
malo prije si rekao da patcheve kakve ja radim zna radit svaka budala, a sad kažeš da to nije tako jednostavno....
EDIT:
@robby
sorry, sad sam vidio da si već našao program...
@blizzard
Po čemu se razlikuje Ida Pro od Win hexa? Da ne skidam bezveze 11MB
d750 i w800 imaju identično kućište,je tako?
k750 i w800 nemaju identicno kuciste,krivo si razumio.
w800 i d750 imaju identicno kuciste razlite boje.
@carbon
ida pro je dissambler,a winhex je obicni hex pretrazivac.
Evo jedno konkretno pitanje u vezi ovih kučišta.
1.Mogu li je koji imam k750i staviti kučište od w800i.
2.Mogu li je koji imam k750i staviti kučište od d750.
Naravno,
znam da je najbolji pa ga zato i koristim.
@blizzard
Što je dissambler?
Upomoć,
Flashao sam mobitel i nakon toga mi više na radi punjenje.