dogovoreno ;)
Printable View
dogovoreno ;)
E al tamo su ona dva znaka za stanicu (ona dva stupa). Kod kojeg onda??? ;D ;D :spin:= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
da,brojeve na PM ak se zgubim da mogu nazvat... kak su mi ukrali mob,nemam vise broj od tebe ico,el nina ni zera...
Već poslao. Ajt dobro. Kod Subwaya onda ;)
= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
se seri kvake:evil:
Hebo vam zakon... i sve rupe u zakonu...
na stanici di staju ti tramvaji što je Maca rekao... u 20h... a di će mo, to će mo se dogovoriti... i gotovo... :spin:
OK, znači u 20h...na stanici ili kod Subwayja? Ajme, koja komedija ;D
Ja budem Zerou poslao poruku, a ostali updateajte svoje (BlueDevil ti updateaj WB-a) ;D
Ček, kaj nismo rekli kod Tkalče?!?? :rolleyes:
= Citat =:
Izvorno postao El Niño
fakat!! :lmao: sad sam sjetila onog dana kad nas je milijun igralo karkie lool;D
Ajd odj*** Xymeq, nije bitno gdje ćemo se naći pobogu...dođite, pa ćemo vas pokupiti sa obje lokacije, pobogu radi se o par metara ;D
No dobro, di onda u 20h?
OK. subway
Q: kak se zove ta ulica???
moze ovak onda u 20h na stanici tramvajskoj kod cibone???
ili ko sabveja? :cry:
hehe, a ko je taj Xymeq... ajd ajd.
Pusa svima i uživajte.... :-/
Nea ime... Cibonin toranj! A možeš se jako blizu sprakat... (ili na parkiralištu iza Cibone ili kod keruma)= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
crap, blizu čega je taj toranj, koji dio zagreba?
Jao bože mili. Koja ste vi komedija. Od stanice do Subwaya je jebenih 5 metara. Ispričavam se na lošim riječima. Ne možemo se fulat ni da hoćemo. Dođite svi tamo :) I oni koji ne znaju nikoga, nek traže mob od nekoga za kog znaju da će doći tako da ako ih ne pronađemo da nas mogu nazvati...
@Vert: Na parkiralištu iza Cibone uvijek imaš mjesta...
na kraju kod SABVEJA, topilije je pričekati nego vani kod stanice... gad demit... dajte da se više dogovorimo... :spin:= Citat =:
Izvorno postao mala
Ja se idem sper...ovaj spremat. Provjerit ću stanje kasnije na mobu...Čujemo se.
To ti je kod SC-a :) Blizu je Trešnjevka (jedna stanica tramvajem).
Kod SC-a, kranjčevićeve.... tam gdje vlak prelazi preko..... more hints??= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
cibonin toranj ti je nekih 500ak metara od mimare
aaaa.znači brm brm po vukovarskoj, pa na savsku, pa u kranjčevičevu...ili?