...dobraaa... ;D
Printable View
došao prije sat vremena s treninga, sad se malo relaksiram na kompu . . . ;)
Almost certainly sjeb'o ispit i godinu...evo mene opet na drugoj. Weeeee!!!
Maca,jbte,pa za koju godinu ćeš ići sa mnom na predavanja ako ovako nastaviš. Jel to stvarno želiš? ;D
idem polako . . .
pozz i laku noć :wave:
LOL, riiiiiight. Nastavim kako? Ovo mi je prvi pad ispita u proteklih 4 godine (ok 3.5 godine). Sljedeće godine riješavam to sigurno, a ionako specijalističkog na računarstvu neće biti do sljedeće godine. Jedino eto za posao i diplomski i sve...što će se malo rastegnut :p
gledam trek i jedem chinu pashtetu ;D
ajte odoh u krevet
noč
Ođo i ja... ;D
Ajmo ustajanjee!
Treba kruh zaradit, a ne spavat do 12.
Evo, ekstrahiram Stargate film (Director's Cut) u 720p izdanju i mučim se sa ograničenjima FAT32 sustava...
ustala nakon burne noći...
zlo mi je :spin: :(
a tak je to...zakaj pijes kad ti skodi;):funny:
ne škodi mi ;D ;D ;D ;D
našla modela,odo klikat fotićem :respect:
pozzzdravljam ;D ;D :crazy:
pozdrav svima...
uskoro moram nešto jesti, gladan sam.
jutro ponts! evo ti jedna za dobro jutro:beer: :hrv:
jutro svima
Jutro :coffee: Balkanac ispija kavicu i lista gadgete po eBayu.
@T-Maca:ajd,bockam te malo,NHF ;D
Jutro narode....
Uči se latinski.....
Poslovice, riječi i rimska povijest.....
Joooooooooooooooooj........... :wall:
Ponavljanje je majka znanja....znam to, ali meni je repetitanja dosta!!!
http://www.wulffmorgenthaler.com/str...4-e7da4050c91a ;D
Zdrmo jogobelu, nije zdravo al ima proteina :p (rajt!)
moželi mi neko pomoći naći p2k tools 3 za Motorolu K1
majketi, jes ti svjestan kolko to E brojeva ima u sebi!! brzo sad, iskopaj pakovanje iz smeca i cekiraj sto si sve prozdro, tko da ti nikad vise ne padne naum jest to ;D
Weeee, agonija se produžila. Ipak sam prošao pismeni. Sad me čeka usmeni i skripta od 400 strana :p
o super.. opet me isti profesor potirao.. budala..
govori još mome razredniku da sam mu rekao nešto što nisam (psovku)
Haj! :wave:
points voli jogobellu :) in fact, skoro da ne prođe dan a da ne pojedem min. jedan voćni jogurt :notooth: am I gonna die? :D
..points ...budes jednog dana ,ko i svi:)
1. Koristi search
2. Google is your friend
3. Promasio si temu skroz
4. Evo ti link OVDJE
5. :adminrulz:
6. :tclosed:
7. NHF
8.Ljep pozdrav forumu...
odo ocistiti snijeg :(
http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-511.gif da ti posaljemo grtalicu??:)
Dobar dan svima......
pozdrav druze... lili posalji neku solidnu.. dobi zuljeve od lopate vise
evo bio na slavi, pa se vratio... najeo se sarme i fine prasetine ;)
BROĐANII!!!
kaj ima za ubiti vrijeme u brodu navečer???????
Tri trojčice mm... ;D;D;D
***** ti sve, mora bit sranje kad sam redar,raska nam valjda ima pun ***** macica doma, i neko napiso na ploci "mrtvi macici" i butra pita ko je napiso, mi ono nemamo pojma (ko da bi druko i da znam) i butra veli redari imaju kazne, ma steram ju u kur*c...:angry:
Ima pravo, da je taj koji je to napisao frajer sam bi se javio. Bar je tako kod nas bilo :) A i šta bi mu napravila da je priznao?? Napisala jedinicu? Mislim wth!
Ma daj, kakva mi korist od zahvala, preračunaj to u pive, adresu imaš, poštanski broj imaš :) np
ne, u danasnje vrijeme nisi frajer ako priznas profi da si ju zajebavo, frajer si ako razbis trojicu likova i tak ;D
da je prizno zvala bi mu starce, rekla bi voditeljici smjene( onda si najebo) i upisala 1.
ja neznam sta cu, reci cu joj da napravi anketu anonimnu (vec je to jednom napravila i urodilo je plodom :) )ili cu rec starom da joj ide srat, jer butra veli redari moraju paziti, ok to mi je duznost, ali koji kur*c onda kad nema krede na satu kaze da nema krede da sam moro otici pod odmorom...ok jedan redar ode po kredu, drugi je osto, e pa nije osto jer je on npr otiso oprat spuzvu...i kaj bi sad ona da pod jebenim odmorom od 5 min tajmiram ko ce kad otic i gledam ko ce kaj napravit...
@drug - tak je, ti si uvijek za mene ;D
Al na osnovu čega bi dobio jedinicu? :) Di? U HJ pod vladanje? :D
Ma nije bitno, samo pitam jer mi nije jasno, al ajd... I btw frajer uvijek prizna djelo, zbog njega ne ispaštaju drugi ;)
Druže, tečaj ti je u k* da izvineš :-/ 0,25?? :D bolje da skupim još malo bodova i to pretočim u pola litre (ako ovim tempom ikad stignem do njih) ;)
:respect: ;D :banme:
Pod zalaganje u OE, ma nebi mu bila problem jedinica, nego to sto bi ga imala na piku (a ova nije normalna sto se tice toga),voditeljica smjene, starci itak...
u tom si u pravu , frajer prizna da drugi ne ispastaju, ali vjerojatno bi prizno da su neke drasticnije mjere (bilo je situacija), ovako mi je nes upisala u imenik i ******...al skuzio sam ko je nakraju i lik je sam dobio sulju jer se zajebavo ;D
dobar daaaann :wave:
tj večer
veče...malo prije mi je kom reko da sam INVALID...maumu mu.....jao kako smo se posvadili...
Ma profesorica ti je u banani onda :yawn:
Dobar večer, doviđenja, moja smjena je završila :coffee:
zamolio bi prvog Purgera da mi kaze kak najlakse doci do ulice Ante Topica Mimare (???) to je negdje na Malesnici..mislim..hvala! :respect:
evo sad bas gledam na "karte gradova" i vidim da je to u PM!! ;D
ha ,nisam purger,ali ulica je dugacka ide od smoborske pa skoro do oranica. e sad ovisi s koje strane dolazis. Slikat cu ti
Najeo se palacinki... :licklips: :p
http://img338.imageshack.us/img338/4...marafv3.th.jpg
evo , dole je spansko ,a desno su oranice
pa musterije sedmice su 99% veterinari (studenti veterine) ;D :hrv:
bas mi i nije usput...:funny:ja sam kod space shuttla lol;D
Zadnji Warhammer stavio skidati i odo leći!
ok..navrati ponekad,i predsjednik tamo obitava.. ;)
nego,ona ulica,ide koji tram do tamo..? il bar blizu...
ok..thx :)
došao prije sat vremena iz koprivnice . . . :wave:
ludo i nezaboravno . . . ;)
a jebemti barca valencia 0:0, 55min
kladio sam se :angry:
ma daj koji seljaci, jos dobiju gol...:angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
barca popusila, :angry:
i DANAS NEMA REPRIZE TREKA, PA KOJI JE NJIMA *****!!! :angry:
sto nemaknu jeb*ne sapunice nego trek :angry:
pocela me glava bolit, idem spavat prije nego me jos nesto naljuti ili napisem 5 post zaredom :cry:
Opet ja moram trubiti budnicu?
Dobro jutro svima :)
Odo ja na posao.
Dobro jutro Vuki, i ostali.
Odoh u Banjaluku na pripreme iz finansijske matematike :wave:
http://www.wulffmorgenthaler.com/str...b-3a8b28ccaa46
kafe, neka muzika i WM :coffee:
not baaad, samo da ne moram i na faks uskoro bilo bi još bolje http://img52.exs.cx/img52/8605/h9yboredom.gif
dobro jutro . . . :wave:
:lol: :lol:
...jutro...:crazy: :crazy:
opro suđe...:crazy: :crazy: idem si skuhat kavu....:crazy: :crazy: :banme:
jutro :hrv:
Morgen....
Papa se pašteta, i onda gledat TV...
Ništa mi neće ovaj dan pokvarit...
upravo sam fino papala... a nije mi do života :( :Puke: bolest me hvata
Book!
Evo došLa s faksa i idem si napravit nesicu
i odmaraat.. :)
Dobar dan ljudi,stigo from work,"nedo mu bog sreće"-rekla bi moja pokojna baba....
@Smuc,kućo stara...neću editirat onaj post,baš mi je fora kak sam to napiso......:respect:
Oooovaaj... može mi netko reć kako promjenit avatar?
A da ne bude onaj neki pokemon naravno :D