mozes ga promasiti,tako da zabunom odes na neko drugo,a ne na to doticno...
Printable View
mozes ga promasiti,tako da zabunom odes na neko drugo,a ne na to doticno...
I onda je nakon što ga je odslušao do kraja, shvatio da je bio na krivom predavanju ;D
Sad još kad promaši i potpis ;D
Htjedoh reći, propustio. Pravopisci ;D
otišo mi skrol na MS-ovom mišu...
a račun nigjde ne mogu naći... :-/
za ubit se...
sad treba novi miš naći... :cry:
LOL...pa kaj ako si propustio jedno predavanje :D Bude ih još dosta :p
Ja si idem kupiti novi disk, da backupiram podatke sa rikavajućeg diska i da mogu odnijeti ovaj disk koji rikava na servis. I da, idem rezervirati stol. Nego ljudi koji idu, hoćemo i večerat i cugat ili samo cugat, da znam napomenut :)
Ma baš sam htio ići na Stojanovića. To mi obično bude zabavnih sat i pol :) Što se mene tiče, ak se jede, neću gladno gledat sa strane :)
Profulao si Stojka...
strašno...
meni je OK profesor... :)
tražim neki miš do nekih 200kn (može i manje), da je laserski, i da ima one tipke back/forward...
imate neku preporuku?
Onaj MX Laser ili Revolution :D
I mislim, koje svetogrđe...reću mu da si se smucao po Fejsbuku dok je bilo njegovo predavanje :D Hahaha
@T-maca: a jesi mogao predložiti neki skuplji miš??
rekao sam do 200kn, ne do 500 ;)
slazem se..mx revolution...fuckas razliku od 350kn...:D
Pozdrav ekipa...
Gotova mi je škola...
3 tjedna slobode...
Danas imamo koncert u Petkovom Bregu, kraj Samobora (čini mi se)
KAsnije jesti i piti kolko 'oćeš...
Živio HKUD Petar Zrinski, Petkov Breg... ;D
Tko je dodao kindergarten pod tags?
@Ico
thrust gm-4200
Ja došo od frenda, instalirao mu GTA4.
aa to si me sad pitao na emesenu..xDD... trenutno mi je dosadno pa se sa frendom natjecem ko ce prije izbrojati do 1000 na msn...xDDD
georgy, dozivi invite na fejsu :p
Luna, i ti dolazis danas naravno? :)
A poslije pakujes kofere, pa za Pulu? :belj:
yup, dolazim..
i bas sad preko peemova pokusavam ustanoviti tko ce uopce doci..
brojka je 4. inkluding me.
:(
Uhh kako mi je dosadno... A ovdje nitko ne želi pričat sa mnom :(
georgy: ma nebi trust...
mislim da ću piknuti MS MM-804WL
btw: pozdrav svima...
@Luna,
Including i x? U nekom trenutku se spominjalo da samo treba organizirati neko okupljanje i eto njega, ne znam jel to jos uvijek vrijedi... :)
@.:TailS:.,
Polako, doci ces na red. Tu ionako pricaju svi sa svima.
Tag je dodao netko nadobudan ocigledno, potaknut raspravom od prije nekog vremena...
nope, not including iks. nece gad. cupa se da nema para. a i vjerujem da nema, obzirom da samo meni duguje vec galone pive, ne znam kako stoji s ostalima.. nije se dobro zaduzivati, ne ne ;D
taj broj 4 ti je te ket, ti, balkanac i ja. nitko drugi se nije izjasnio da zaista dolazi, dvoje mi je potvrdilo da ne dolaze, a upisani su da ce doci na fejsu..
go figure..
nvm, vise te ketovih para nama za oblokavanje. lol ;D
idem. na domjenak u kindergarten.
e, da, sto se taga tice, ne znam tko ga je dodao, al meni pase. jos bi bolje bilo da je tag "lunin kindergarten"
lol
Koliko ja znam, doci ce Luna, Ravilov, Ico, me, Malena, Balkanac i mozda Rospaya te Vert. Ostali? Mislim, rezervirao sam 12 mjesta, nemojte me razocarat ekipa.
Ja još nisam siguran dal ću doći...
potrudit ću se, ali nemogu ništa obećati... :-/