Ne prvo će se izmesarit nožem, pa će se istuširat kavom ;D
A Windowsi...to je trulo u jezgri. Svaki OS koji ne želi otkriti svoju jezgru, bit svog postojanja, taj je truo kao nešto u državi Danskoj :D
Printable View
Ne prvo će se izmesarit nožem, pa će se istuširat kavom ;D
A Windowsi...to je trulo u jezgri. Svaki OS koji ne želi otkriti svoju jezgru, bit svog postojanja, taj je truo kao nešto u državi Danskoj :D
ja ipak dobio 4 iz zemljopisa...trenutno se ponosim novopecenim statusom mali od foruma...xDD
Neko mu obriso post haha..
Sad vidjeh da nam je T-maca diplomirao, pa čestitam :beer:
Evo gledam ne zaboravi stihove :notooth:
došao s posla . . .
hvala bogu, trajalo je kraće nego je trebalo . . . ;)
lagano na spavanje . . .
noć :wave:
Ah...znači nisi na Fejsu pratio onu euforiju koja je pratila moje pisanje Završnog rada :D Hehehe ;D
Ma vidio sam euforiju, ali ne i epilog! :)
Igrao NFS MW volanom- dosta je teško.
Jutro!
Eto me na poslu, bolje da nisam, bolje da se oporavljam doma...
Tip of the day: nikad ne ici piti na prazan zeludac, cak ni kad je cuga besplatna. ;)
@georgy,
Je li? A bas sam razmisljao da si pribavim taj volan, reko mozda ce mi onda bolje ici... :)
Ma, kad se ispraksa, moralo bi ići bolje nego tipkovnicom.
Jer, tipkovnica do kraja stisne gas (kočnicu,skretanje), a volanom možeš kontrolirati male pomake.
A i doživljaj je bolji. :)
Najbolje isprobaj kod nekog.
Ni ja nemam volan, ovo mi je frend posudio.
Volan je dobar, makar treba izdvojiti malo više para za kvalitetniji. Ja sam uvijek naginjao kvalitetnijem joypadu s dvije analogne gljive, upotrebljiviji je u više igri, a dvostruki analog može poslužiti kao papučice i volan :)
Odo tipkariti diplomski..
Bio na poslu,pa pobjego na darivanje krvi. Sad sam rucao,pa cu jedan komp sriktat ako ne zaspem jer mi se strasno spava...
Gledam Inspektora Rexa i slušam album grupe koja je u mojoj ulici već 8 godina, ali nikad nisam poslušao ni pjesmu. ;D
A dobar je album i saznao sam da su oni i popularni (na nekoj top 40 ili nečemu- uglavnom, dobro im ide).
xlr- imam i joystick, istina neki jeftiniji, i s njim sam igrao nfs i isto mi je super išlo kad sam se isprakso.
Ali volan i papučice daju osjećaj i čine mi se preciznijima.
A i nije loš taj volan koji mi je posudio frend.
Thrustmaster Enzo Ferrari Force Feedback.
Oho, znaci Ferrarija vozis... ;)
dobro jutro . . . ;)
ubrzo na posao, ali me probudila divna vijest za petak . . . ;)
weeeee :bigjump:
Moj brat je luđak za F1 i bilo kakvim trkama, tako da vozi te igre na volanima već godinama, a i dosta ih je izmijenjao :notooth:
Ja se evo nakanjujem da odem u teretanu.
slusam cajke woouuauauau
jedem čips od čokolade.. i ponovo sam mali od foruma...xDD....i danas sam saznao da ce mi prosjek biti..4.0
Čips od čokolade??:crazy:;D
Gledam vijesti, ovi Korejci nisu normalni...
Dogovaram se preko MSN-a da oraganiziramo doček negdje....
došao s posla . . . ;)
mrtav umoran . . .
spavanje, sutra opet na job . . .
see ya . . .
noć :wave:
Fuck, opet sam promašio predavanje :angry:
KAko možeš promašiti predavanje? :confused: Možeš ga jedino propustiti.