bit ce samo na trgu ne vjerujem da ce biti guzva u okolnim ulicama...samo ce se malo promet zaustaviti...
onda kaj bumo?
Printable View
bit ce samo na trgu ne vjerujem da ce biti guzva u okolnim ulicama...samo ce se malo promet zaustaviti...
onda kaj bumo?
I ja dolazim na meeting, ak idete...al nisam u toku kad i gdje se nalazimo? :thumbup:
Huh...Opera poludila. BD briši ovo ;D
Ajd objasni zašto ne bi trebalo biti mirno kod Cibone? Što će otići puno ljudi na koncert pa će se razočarati pa se sjatit prema Ciboni? Ili ti ne želiš da "dođe puno ljudi iza 20:00" ;D ;D ;D
Nalazimo se najvjerojatnije kod Cibone, ali to treba još vidjet u 20:00h večeras :)
Šta onda na kraju?
Danas u 20h, kod cibone? Meni odgovora, makar neznam di je "stars cafe"...
A ziher će biti gužva i u tkalči zbog koncerta...
Nije bitno. Mislim da će nam to reći na vrijeme, ak se dogovorimo tamo ;D
OK, u 20h kod Cibone, kod Subwayja, može? To nemreš fulat...
Misliš onaj zatvoreni izvana ili onaj unutra u hodniku?
@ BlueDevil: A stravote, zar nemaš Mobilni Internet ;D
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
bum ti ja javila ;)
pa onda nekaj izvan centra.....
A onda ja znam gdje je...
LOL. A kad smo već tamo, možemo fino otići do Zlatnog Mede. Tamo ima puno više mjesta nego u kafiću, a bo'me ćemo se i bolje napit ;D
subway više nije tamo gdje je bio...sad je unutra... tamo gdje je NOKIA= Citat =:
Izvorno postao El Niño
OK, onda unutra kod Subwayja...onda je to u 8 ziher?
lol,kaj nije vise tam na uglu sabvej? de je sad???
OK, onda kod Sabveja tj u blizini Nokie danas u 20h...
Ajde da se sad dogovorimo, pošto krećem malo ranije, pa a neznam koga bi pito di se nalazimo (kad nemam borjeve, tj neke sam imo ali sam previše mobova promjenio pa neznam di su mi brojevi, ali na SIM_u nisu)... ;D
hahahhahah a covjek se treba skoncentrirat da bi vas polovio
i gdje je meeting????:rolleyes:
onda brojeve na PM
Pošaljem ti svoj u PM ;D Šta komplicirate. Nađemo se kod tramvajske stanice i nema nikakvog ulaženja unutra u hodnike jer ono što tražimo je vani ;D
I možemo baš fino otići do Zlatnog Mede...tamo će biti puno ugodnije :spin:
Ja više niš ne kužim, ni di ni kad...ko bu opće sve došao?
al ste zakomplicirali hehehe,jos cemo se u novom zg nac heheh
Kad i di na kraju onda?
= Citat =:
Izvorno postao El Niño
u 20h doci ce BD,WB,t-maca,trapavi,peky,vertigo,ti,ico,ja...ak sam koga zaboravila ne zamerite,sve mi se pobrkalo,a mjesto jos nije definirano
Jednostavno nemaš što kužit...
NAĐEMO SE U 20:00H KOD CIBONE U HODNIKU GDJE JE SUBWAY (NE ONAJ IZVANA)
Zaboravila si Zerobravoa :)
pročitavši ovo sve, došao sam do zaključka da moram doči negdje u zagreb :p
Ma na kreju se nađemo kod Cibone! u 20h, najbolje unutra kod subveja, jer su 2 stanice vani, pa da se netražimo...
@Turbo-maca: ajd pošalji svoj broj na PM, pa da ti se mogu obratiti ako bi bilo kakvih promjena da mi možeš reć... ;D
ok, može onda na toj stanici...