Re: Samsung Galaxy S III - službeno, komentari, rasprava.....
Na koliko drzis svjetlinu ekrana?
E da, jel brzi net na H+ ili 3G? Stalno mi seta s jednog na drugi.
Odg: Samsung Galaxy S III - službeno, komentari, rasprava.....
= Citat =:
Izvorno postao
jurica_m
Nego, ekipa, dajte mi recite kako vi stojite sa softwareom-jel vrtite S3 na stock firmwareu ili imate neki ROM. Pitam jer vrtim neko vrijeme stock TRA ROM skinut sa Sammobilea i nisam bas nesto zadovoljan fluidnoscu. Smatram da bi trebalo to ici brze s obzirom na cetverojezgrasa. Zanima me ima li na XDA koji dobar ROM, ali da je bar ko stock battery friendly, a u isto vrijeme fluidan? Inace sam fan cistog Androida i zadnji telefon ni je bio Galaxy Nexus koji je cisti Android vrtio jako dobro. Koje ROMove koristite i koji biste preporucili? I da, je li ovaj neofficialni 4.2 ROM brzi od 4.1? Hvala
Moje iskustvo sa custom ROM -ovima s XDA a vjerujte mi, probala ja gotovo sve toplo preporučujem temesek.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1797109
i to verziju od 16/06 sa boefla kernelom bez ABB podrške iako ima čari i u najnovijem 19/06 RC5.6 s ugrađenim " halo " iako je tek u povojima lijepo radi no kao sto rekoh moj savijet za stabilnost , protočnost , bateriju i funkcionalnost je temesek R5.4 . + boefla 16/06 ker.
P.S.
priča o kernelima i ROMovima uvijek je nezahvalna stvar !
= Citat =:
Izvorno postao
marta06
Moje iskustvo sa custom ROM -ovima s XDA a vjerujte mi, probala ja gotovo sve toplo preporučujem temesek.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1797109
i to verziju od 16/06 sa boefla kernelom bez ABB podrške iako ima čari i u najnovijem 19/06 RC5.6 s ugrađenim " halo " iako je tek u povojima lijepo radi no kao sto rekoh moj savijet za stabilnost , protočnost , bateriju i funkcionalnost je temesek R5.4 . + boefla 16/06 ker.
P.S.
priča o kernelima i ROMovima uvijek je nezahvalna stvar !
I koliko ti traje baterija - screen time?
Ja sam trenutno na cm loquidsmooth v.2.7 (danas update izašao) i stvarno sam jako zadovoljan kako sve funkcionira, nema štekanja, sve ide jako glatko.... Preporuka :-)
= Citat =:
Izvorno postao
debeliz
Godinu dana imam s3, sad me vec kopka da li ici na full reset i instalaciju od 0.
Da li se može očekivati kakav benefit.?
To i mene zanima.. Dosta mi se sve usporilo u odnosu na novi uređaj :)
= Citat =:
Izvorno postao
jurica_m
Ako je još jedan 4.2.2 testni firmware to što su grandiozno najavljivali, I am disappoint :/
http://www.sammobile.com/2013/06/21/...-galaxy-s-iii/
Navodno tek za mjesec-dva ide the real deal.
= Citat =:
Izvorno postao
vwgolf3
Sorry ali ništa nenađem u vezi mog "problema"
prodo sam iphone 4 i sad bi probao malo s3, do sad imao samo iphone unazad 6 godina...
gledam sad te modele, 9300, 9305, ima i nekih dual core, kakve su to fore, ako ima netko da mi da link ili objasni glavnu razliku između modela, dali još neki "valja" ili da gledam isključivo 9300 i 9305?
i vidim da ih je 80% na vip-u, a meni treba t-mobile, postoji li metoda za otključavanje ili piši propalo ko sa iphone?
i u vezi hr meni-a, dali se može ubaciti u bilo koji ili ne?
sorry, znam da su početnička pitanja, al jbg, totalno mi ovo drugi svijet, a vrijeme je da i samsung malo probam, zadnji sam imo d900 :)
Ukratko i nadam se jasno , sve što pitaš ti je kod androida
(bez obzirai9300/i9305, razlika je u podrsci mrežnim brzinama 4/2 jezgre)
sve puno jednostavnije i dostupnije , pa tako bez problema možeš otključati i ili debrandati mob. čak i sam a što se jezika tiče situcija ti je još i jednostavnija utoliko što tvoj matični sim bez obzira na operatera uglavnom sam povuče jezične postavke tj. hrvatski .
Pitanje za vlasnike s3. Gasi mi se radio i mp3 player. Aplikacije ostanu upaljene al kao da stisnem pauzu....probao sam pogasiti one sugestije al ne pomaze. Netko ima savjet?
Rijeseno sve nakon vracanja na tvornicke postavke. :D