te ket. fraeru!! bravo, bravo!
sad predaj to i naspavaj se! ;D
Printable View
te ket. fraeru!! bravo, bravo!
sad predaj to i naspavaj se! ;D
Čuda, Mujo, čuda.....
Dobar dan svima...
odvezao auto na servis, smrzo se na putu nazad...
hladno je vani...
malo sam "obnovio" avatar... :D
Eto i mene na poslu.
@T-Maca:
Bravo, cestitam! :)
Sad jos javi (pozitivan) rezultat, da znamo kad je konacno to okupljanje forumskih pijanaca (ocigledno treba neki povod...). ;)
idem šetat pesonju svog pa na učenje..hm.. :)
Popio neke danas,pa me malo ljullja,al bit ce dobro... :)
Danas otvaram privatnu igraonicu. Stigla aparatura... :) Doma necu ni dolazit... :)
Privatna? Znaci samo za tebe? ;)
Zdravo...došo s posel.....I idem kobaje radit....Počela su kolinja i svinjarije!:banme::banme:
Varim ručak.. :buco:
Jel plinskom ili elektricnom varilicom? :p
došao doma . . .
išao po staru na posao, obavili kupnju, po buraza na trening, platiti račune i sad malo odmaranja . . . ;)
poslije na kavicu . . .
Evo mene...
Bio roditeljski, još sam živ...
Ajd pozz...
Cuga je u planu. E sad, cekat vikend ili napravit pijanku odmah nakon polaganja. Ili mozda opijanje prije obrane, jer koji pelin bi mi dobro dosao da razbijem tremu :D hehehe.
Rad je bio na temu, koristenje bezicne mreze 802.11n za stvaranje multimedijalnog doma. To ti je ona spika da kad se probudis uz stanje dionica da te to prati ak odes u kupatilo pod tus. Ili da umjesto novina na wc-u gledas "zabavne" sadrzaje, jel :D
došao s kave . . . ;)
usput bio do frendice vidjeti kaj si je tetovirala, a ona me iznenadila predivnim poklonom . . .
narukvica na kojoj je na jednoj strani moje, a na drugoj njeno ime . . .
zakašnjeli rođendanski poklon . . .
inače, znamo se još od vrtića . . .
i tako, još jedan predivan dan u mome životu . . . ;)
btw, gorivo je opet pojeftinilo, svi na benge . . . :notooth:
Pozdrav...
Učim latinski, djubre...
jutro . . .
danas radni dan . . . ;)
a do odlaska na posao je još puno, stoga, uživanje i odmor do tada . . . ;)
ako netko ima kakvu playlistu našeg trsha, trebala bi mi, pa je svaka pomoć dobrodošla . . . ;)
Jubito? :)
pogledaj grupu Ultimate Croatian Dance Trash na Fejsu :)
te ket! riport molim! si predao diplomski?
Sve pisalo na Faceu.
Završio jučer u 6 ujutro sa radom. Otišao u 7 do tokofopiraonice koja se otvarala u 8 (došao 10 minuta prije, ali su me svejedno pustili). Rekli mi da će tvrdi uvey biti gotov tek sljedeći dan (znači danas). Ali su mi napravili spiralni uvez. Otišao sam na faks i predao to predsjedniku odbora i rekao mu za problem sa tvrdim uvezom. Rekao je da nema problema da mu donesem sljedeći dan (znači danas).
Danas sam se našao i sa mentorom. Rekao je da je rad super - da sam pogodio u srž problema (jedino da ima pravopisnih pogrešaka, ali što je tu je) i da je zadovoljan zato što sam to testirao u praksi. Kaže da neće biti problema ni sa praktičnim prikazom kak to bude radilo na obrani, ako naravno bude moguće. Štoviše, rekao je da je oduševljen kako sam to napravio (naravno, izostavio sam činjenicu da sam to napravio u 2 i pol dana :D). Hehehe :D