mogu ja? mogu ja?:) :kitty:
Printable View
mogu ja? mogu ja?:) :kitty:
probaj....
afskroz :D
a ja se bojim WB:-/
ne trebas se njega bojat bit ce njemu BD ;D
hmm...:-/ evo frend mi sad veli da radi ujutro... da je popodne onda bi nam sacuvao mjesto..ovak nemre :-/
i da,rekel je da bu rekao ovima sta rade popodne al se boji da ce zaboravit jer je guzva ovih dana, pa je rekao da ja dodem kojih pol sata ranije pa sacuvam. valjda ovi kaj su popodne nece zaboravit :)
Nema veze...kad bude prebukirano prebacit ćemo se u drugi kafić ;D LOL
@ Jana: Samo ti dođi i ne trebaš se bojat WB-a ;D Ja ću valjda ići negdje od Jaruna ili tako neš pa ne bi trebalo biti problema...
to nije dobro.. mislim da cemo na kraju od birtije do birtije, pa di ima slobodno...
Na kraju ćemo u Tantri završit ;D
a budemo vidjeli hoce li ovi zaboravit ili ne.
bus ih ti podsjetila;D
jos bum ovom na kraju njegovog radnog vremena javila da im kaze pa mozda fakat rezerviraju :D
tak treba:thumbup:
Ja nebudem došao (fakat nemrem) , a ono jučer na gabbly-u je bila zayebancija... nemorate svi glumit anđele :thumbup:
Ljudi, sad sam skužio da je večeras na Trgu onaj koncert i žrijeb za trku na Sljemenu. Ja bih odgodio meeting, jer će bit takva gužvetina da to neće bit normalno. DA ne spominjem specijalnu regulaciju prometa, nevoženje tramvaja itd.
hehe.. jeeeee ;D
To ide meni u korist....
Ah sad...onda ne moramo u centru. Ima šta dobro kod Cibone, to je udaljeno od trga 5 minuta tramvajem...
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
daj ne! mozemo u cinestar
smrc :(
vozit ce tramvaji ali ne preko trga
kaptol centar. daj pa napokon smo se dogovorili i ja odj neke ljude zbog toga...samo ce trg biti natrpan,tkalca ne...i tramvaji voze svuda samo ne preko trga .ionako vas je vecina s autom...
ma znas da na tv i radiu uvijek hiperboliraju
Vrlo je vjerojatno da će se obuhvatiti, ali i do Trga i do Cibone je vrlo lako i brzo doći od GK-a, a tamo imate alternativni prijevoz, vi koji ste udaljeni ;D
A ne vjerujem da će na Ciboni biti teška gužva, ako je koncert na trgu, nego će vjerojatno samo promet bit zagušen.
da..sastanak vrijedi???:kitty: :kitty:
Ja bi kod Cibone....
HAHA, samo se nadaj :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao mala
eto i peky bi dosla.onda kod cibone?
Meni isto paše kod Cibone. Glavno da ima mjesta, a kod Cibone, a i na Tkalči, kao što Mala kaže će ga gotovo sigurno biti. Bit će samo prometni kolaps, ali to se lako riješi.