Imala sam problem sa "budenjem" telefona (u BBS mi je prikazivao AudioOut_2 - wakelock), ubacila stariju verziju Vibera (v2.3.2) i već par dana nemam problem.
Printable View
Imala sam problem sa "budenjem" telefona (u BBS mi je prikazivao AudioOut_2 - wakelock), ubacila stariju verziju Vibera (v2.3.2) i već par dana nemam problem.
Bilo je price da znaju zezati i neke memorijske kartice....
Što nitko ne piše o novom OTA nadogradnji S3 preko VIP mreže? Stigo danas al ne volim ništa instalirat prije nego netko ovdje iskomentira svoja iskustva :)
što se dobije tim updateom?
Meni nigdje ne nudi update,ni OTA niti preko sammobilea.
Ja se ispricavam, al zaboravio da sam napisao post, a Tapatalk me iz nekog meni cudnog razloga nije obavijestio o novom postu...
@segregator kolega, upravu si :) imam otkljucan i na VIPu sam...
Stigao novi update i danas mi se slucajno sam instalirao (vjerojatno dok pricao kliknuo na Yes) i ode root na kratko :)...
Ali uglavnom, ne vidim nikakve promjene naspram proslog izdanja, al i ovaj je jos uvijek 4.1.2 tako da, nista novog...
Nista novog osim maltretiranja da sam morao opet rootat (ako netko vidi neku novost, zamolio bih ga da napise)
jel možda znate neki trač kada će na s3 doći 4.2.2? I koje će funkcije imati sa s4?
U zadnje vrijeme mi se pojavio lag kod otvaranja/zatvaranja aplikacija (chrome je bio ekstra spor) i bilo je nešto trzanja. Nekima od vas je ovo vjerojatno no-brainer, ali nekome će možda pomoći: redom sam brisala cache za pojedine aplikacije i nakon toga nema više nikakvog laga :)
...a oslobodila se bome i skoro giga prostora, nije za bacit :D
Jeli se sto zbrka u appovima ako izbrises cache?
Nope, sve ostaje isto. Save gameovi, downloadani sadrzaji, history u browseru itd.
Može li mi netko reći kako da se riješim one proklete media-e koja mi cucla bateriju! Mob sam upalio u 8 sati i sada imam 76% a nisam ga niti taknuo. Svakih par mjeseci moram napraviti factory reset jer mi media unistava bateriju. :mad:
Samsung trenutno testira 4.2.2 za S3, službeni update bi trebao izaći za mjesec dana ako je vjerovati sammobile-u :D
http://www.sammobile.com/2013/05/20/...-galaxy-s-iii/
Pogledao sam malo i vidio da su neki deinstalirati viber i da im se onda to smirilo. Kada to napravim meni se ništa ne poboljšava.
Kako da pregledam dali su mi fileovi ok? Ima neka aplikacija za to?
Meni se problem s mediaserverom popravio nakon što sam napravio update Vibera (prije cca. 10 dana). Probaj to, možda pomogne
napravi update vibera i onda restartaj mob! nekad mi se zna opet pojavit, najcesce kada mob napuni na 100%, ali cim skuzim samo opet restart i to je to...
ne znam dal je netko imao slican problem... naime kad mi se zaglavi taj mediaserver obicno je to popracebo da mob vise ne zvoni tj ko da ne zna di su mu melodije pa ih stalno trazi-vjerojatno zato i je taj proces mediaservera... narano restart rjesava sve...
Imam S3 star godinu dana. Primjetio sam zadnjih par dana da kapacitet baterije drastično opada a ništa mu ne radim? I evo neki dan mi više ne prepoznaje memorijsku karticu. Jeste vi imali sličnih problema? I da, uključeni su mi mobilni podaci, skinuo sam automatske GPRS i MMS postavke (i provjerio sam ih tražeći i ručni unos i sve se poklapa) međutim svejedno ne mogu primiti MMS. Zašto?
Jesi li pročitao sve o zloglasnom media scanneru? Nekako mi zvuči kao da bi moglo biti to.
Da, pisalo bi Media server
Nekoliko postova iznad je bili govora o tome i rijesenju.