tnx
mislim da 20 trosi bateriju, nisam siguran u kojoj je ispravljeno, 30 ili 40, dodali su u meniu gasenje pozadinskih procesa, uglavnom neces pogrijesiti ako stavis zadnju verziju
izvinjavam se na pitanju, koristio sam pretragu ali nisam skonto, naime imam problem kad spojim nokiu n95 8gb na laptop, on mi prepozna i preko bluetoota i preko usb, ali kad pokrenem instalaciju garmina on napise da treba da stavim karticu ili card reader a ja to nemam, nedaje mi drugu opciju, a 8gb ima internu memoriju.Sta da uradim da bi instalirao na mobitel.Unaprijed zahvalan
pozdrav
Koja je zadnja verzija Garmina?
Dali ikome sve radi bez problema na N82?
Na memori kartici imam instaliran Garmin i u E65 radi uredno,a kada istu memorijsku karticu prebacim u 6220 classic nemogu pokrenut Garmin. Zašto???
Zbog izrazito slabog interneta skinuo sam dve IMG mape a ne ceo Garmin City Navigator Europe NT 2010.10 . Pokusao sam da ih importujem u Mapsource pa da od njih napravim jednu mapu ali nisam uspeo da ih otvorim preko Mapsource-a.
Kada ih prekopiram na mob radi samo jedna.
Da li postoji nacin da u isto vreme Garmin prepozna obe mape?
Prvo vam moram zahvaliti na jako dobro manualu i svemu što je potrebno da se program instalira i pokrene na računalu i mobitelu. Sve mi radi bez greške i jako sam zadovoljan.
No, postoje neke rute koje imam na računalu i koje uspješno učitam u mapsource, no kada ih uploadam na mobitel (piše mi da je sve uspješno prošlo), ne mogu ih nikako naći nigdje na mobitelu niti ih garminxt pronalazi.
Isto vrijedi i za rute koje sam složim u mapsource-u.
Znate li kako rute pokrenuti na mobitelu?
Hvala!
A sta bi trebao, jer ubacio sam iz adria route kartu bih slovenije i hr. i kaze mi ovako --- Ne mogu otkljucati karte putem ID-a jedinice 571******, dok sama bih radi bez problema. hvala
na nokia n95 8gb instalirao sam garmina milion puta i sve mi je super radilo...
juce sam kupio novi tel. "Samsung S8300 UltraTOUCH " i pokusah d ainstaliram garmin 5.00.40 i nisam uspeo...
naime,dobijem garmin folder na kartici,ali kada pokusam da pokrenem fajl garmin.exe dobijam infomraciju da fajl nije podrzan...
pitanja:
1.da li u opste moze da se instalira garmin na ovom telefonu(Samsung S8300 UltraTOUCH )
2.ako moze gde gresim,i ako ima neki savet...
hvala...
neće ići na Samsung S8300 UltraTOUCH pošto se ne radi o Symbian modelu. Tako da ništa od Garmin navigacije.
zadnja verzija kao i sve verzije mozete direktno skidati sa garminovog sajta i evo link
:
http://www8.garmin.com/support/downl...ls.jsp?id=3939 verzija 5.50
Što se tiče mape one se uvjek arhiviraju na memorijskoj kartici tako da ta kartica kad se premjesti mora da radi ne nekom drugom telefonu osim da se upgraduje nova verzija garmina ako je staije od 5.030 kako bi radila na novije telefone ali ja uvjek biram i preporučujem najnoviju verziju i instalacije i mape
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969 ovdje je na hrvatkom i sve moze otud da se skuži i uradi koliko želite puta :hrv:
U changelogu ti pišu razlike u odnosu na prijašnje verzije, a prednosti izvuci sam :)
= Citat =:
Changes made from version 5.00.40 to 5.00.50:
* Provide 'Exit' option to the Activate Software page.
* Correct the turn preview page in landscape orientation.
* Correct an error that occurs when the 'Arrival' button is selected.
* Correct the text color of the main map page when displayed in night mode.
molim za pomoc
naime od kako sam instalirao garmin v5.00.04 (četvorku) a sad i na petici čekam po desetak i vise minuta da N 78 uhvati satelit(signal)
prije je to bilo skoro pa trenutno,da li neko nesto zna,mozda neki file obrisati ili tako sto?
radio sam i hakanje moba,ali prije garmina,i radio je garmin ko sat,a ne k'o sada,cekam vjecnost
skinuo sam city nav nt 2009
i sad imam img file i sta sad da radim s njim???
kako ga ubacit u mapsource
dali netko zna kako to da citynav. 2009 ima 3.6 GB a 2010 1.95 GB,koja je razlika jer malo je puno 3.6 GB
Lijep pozdrav.
Imam N95-I, i instalirao sam garmin.
Sad sam krenuo u instalaciju mapsourcea, i kaže mi da nemam prijašnju verziju.
Skinuo sam onu stariju, koja je preporučena ako se to desi, i opet ista stvar.
Dali mi možete dati link od još starije verzije, ili možda znate u čemu je kvaka?
Hvala
EDIT: Našao riješenje.
Prije instalacije mapsourcea je potrebno instalirati AdreiaRoute2.20.exe, i poslije toga mapsource, i to je to.:crazy:
Potpisao sam aplikaciju killme. Instalirao sam ju, pokrenuo Garmin i izašao, otvorio Killme, i onda sam otišo na TSRAutoStart.exe i "Terminate"
Jesam li uspio "killat" TSRAutoStart.exe?
Baterija će duže trajati?
Tih 3,6GB se odnosi na instalacijske fajlove, tako možeš birati na kojem jeziku želiš instalirati kartu europe na komp.
Dok je u tih 1,95GB vjerojatno ponuđena samo instalacija na Engleskom, Njemačkom i možda još kojem jeziku
da, ubio si TSRAutostart i baterija bi ti trebala duže trajati
Kad odaberem adresu gdje želim da me navigacija vodi, prikaže se označeni put kojim bi trebao ići i glas me navodi. Zanima me dali je moguće provjeriti kolika je duljina tog puta u km? Znam da ima procjena vremena kada bi trebao stići na odredište.
I jel mi može neko pojasniti što znači ovo zaokruženo na slici?
http://www.imagesforme.com/out.php/t...enshot0002.jpg