Halou svima! :wave: Points,pa gdje te voda odnjela a...?
Printable View
Halou svima! :wave: Points,pa gdje te voda odnjela a...?
Hehe, evo me. Moram s mamom u tržni centar :(
pa kaj je opet bilo? Ovaj t.com je u totalnom raspadu.Nemres se spojit na nist,osim na icq... szk neradi..:notworking: .i sad opet vidim da mi brzina na 1.0 aaaaaaaaa:evil:
biti ce pakleno
http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...vo/367431.aspx
A ne možeš vjerovat... Trebalo je to davno i do korjena sredit. Do zadnjeg gena u vatru pobacat, sve, bez obzira na dob i spol...
No nećemo o politici... Evo me na poslu, radim...
to i ja kazem...Bas su gamad..
jumpstyle for the win !
http://www.youtube.com/watch?v=tyAvaLsLFl8
:D
= Citat =:
ALEKSANDAR SIMIĆ, savjetnik srpskog premijera, na nacionalnoj televiziji RTS izjavio je kako je rat legitimno pravno sredstvo u slučaju da ne postoji druga alternativa, prenosi Kurir.
koja ***** alternativa??ista ona ko i 90ih kad su napali drzavu koja je imala legitimno pravo za otcjepljenjem?
:top: :ljut:
:rifle: :rifle: :rifle:
...kvragu, gladan sam...odoh večerat...
Evo upravo jeo palačinke sa nutellom....:licklips:
Miiiiiran Stamp1, miiiiiran! Ne o politici - i ja sam začepio ;)
politika?
tko je spomenio politiku?!
evo Lune, kakva politika?
:jump:
hello Luna :wave:
Ma nikakva, neka bzvz... Malo se spominjemo i tak... Kaj ima?
Stiže večer i evo lune ;D
Ne znam zašto svi toliko piz*ite oko Kosova. To je ko da nama Istra kaže da se želi odcijepiti. Nitko ne bi bio baš presretan s tim,jel da? Ne kažem da je sadašnja situacija na Kosovu OK,samo stvari treba sagledati iz malo šireg kuta
aha, vanjska politika ;)
ja sam jos uvijek okupirana unutarnjom, tak da se necem mesat na Kosovo ;D
poz Blue, poz Sljaka, poz svima..
ne bijah neko vrijeme u cetaoni ;) malo lijecenja, doseglo je ovisnicke razmjere.
kaj ima? ima novi posao. na kojem je super.
@Balkanac, velis, Istra da se oce odcijepit? hmh, cek, cek, sad ce nam xlr doc.. ;D
ja ću biti prva predsjednica republike hrvatske :notooth:
nego, došla doma.bila kod frenda kartali loru (zarazila sam se s tom igrom ;D ) čekam da mi dođe dečko i pomažem mami da se lijepo sredi, ide na večeru u peoples, fensiii :notooth:
zakaj si presla u drzavni?
gledam BB :notooth::wall:
para mexico...mucas gratzias...milic je zakon!!:jump: