gledo i ja hoču neču pa ajde staviti ću...
Printable View
gledo i ja hoču neču pa ajde staviti ću...
pozdrav svima...
bio na poslu, lagano nisam ništa radio zbog kiše...
odo sad spat...
Ja s 9 god bio na svadbi :S :P :D
Igram se na novom lapu :)
Aj super...
A ja još uvijek pišem završni...dobro je...imam već 7 od 50 stranica :) Hehehe :D
Koju si temu uzeo, ako se smije znati :)
ima deadline..
ponedjeljak ;D
ponedjeljak, 29.12 nadam se za njegovo (psihičko i fizičko) dobro :D
Evo, spremam se igrat PES 2008...
Jesta ga nadrobili....
xlr, šta radiš onda tu ak trebaš pisat? ;D
nope.. ovaj tu ponedjeljak, sada ;D
moj deadline je trenutno u ∞ pa si mogu priuštiti taj luksuz ;D
@xlr,
Da je taj tamo ponedjeljak, ne bi se sad toliko patio. :rolleyes:
OT: Probudio se prije nekih sat vremena, sad progledavam lagano.
E da, dobro jutro! ;D
Ne...nego ponedjeljak 8.12. :D
Evo napredovao sam na 13 stranica...bit će to...Očekujem do 18 sati 20 stranica, do 22 sata 24 stranice...a onda već bude išlo sporije :) Danas sam mislio riješiti onaj full lagani dio, a onda sutra onaj teški dio koji traži puno razmišljanja i mozganja...
Jel'da, baš ću fino opisati svoj faks ako kažem da sam napisao završni ispit za 2 i pol dana i još k tome prošao :D
A tema je iznimno zanimljiva - Kućna bežična mreža 802.11n kao osnova multimedijalne infrastrukture u domu :D
Isuse dok sam ja napisao svoj odgovor, već 30 postova ispred mene kaže isto :D
Istina...Da sam na FER-u radio ovaj rad, nema šanse kako bih mogao testirati svu tu opremu u praksi i donijeti neke zaključke koje sam zaključio ovdje...jer je FER teorijski, dok sam ovdje kao TVZ-ovac i uposlenik renomiranog informatičkog magazina imao pristup finoj 802.11n opremi i mogao testirati kako to sve izgleda u praksi :D
Mislim ne očekujem sada da mi rad bude savršen, trebao sam barem dva tjedna uzeti za ovo, ali i ovo će biti dovoljno da prođem. Nadam se :D
Čitam da Bandić ima nove ideje kao se provozati po ZG a da mu murija ništa ne može! ;D ;D ;D
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/p...6/0030006.html
dobro jutro . . .
napokon se odmorio kako spada . . . ;)
i meni radna subota . . . ;)
i jedva čekam da odem na posao . . . :notooth: :banme:
radim nista,jedem dorinu (mlijecnu)
Nego si ponudio... :belj:
Nerviram se............... I to kako....... :)
Buhahaha koji car
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60046
Joj da mi ga je zmoderirat malo, al prvo bi mi trebao odgovorit na neka pitanja ;D
Relax odi na pivo, pusti ga nama :D
edit: waaa partibrejker :p
Rijesio sam ja to prije 17 sekundi... :) Sad pijem pivu,al za kompom... :)
Meni ne treba odgovarat na pitanja,jer ja znam odgovore... :D
17 stranica. Malo sam podbacio jer sam išao pisati neke svoje teorije :) Ajd neka...bar mi neće Završni izgledati kao da ga je kriminalac koji piše ucjenjivačko pismo pisao :D Ono malo copy ovoga, malo copy onoga...
Issss, ubit ću se...već mi se oči sklapaju. Dosta mi je ove fuckin teorije...Bwaaaa...imam još hrpu toga za napisat.:comp: