pozdrav svima...
koji kiša se spustila danas...
taman prekinula posao poslije gableca... :D
spremam se pa odo u grad malo... neznam kad sam zadnji put bio u gradu... :-/
Printable View
pozdrav svima...
koji kiša se spustila danas...
taman prekinula posao poslije gableca... :D
spremam se pa odo u grad malo... neznam kad sam zadnji put bio u gradu... :-/
Nakon obuke,prakse,prakticnog rada i seminarskog rada,postadoh faca... ;D
Naime,sad imam jos jednu srednju skolu u radnoj knjizici... :)
Uz zanimanje Elektrotehničar,postao sam Elektroenergetski tehničar - Specijalist za brojila.. Sad mogu brojit ovce kad legnem... :jump:
Znaci ti si onaj sto ce nam doc ocitat brojilo. :D
pozdhrav...došo s posla....hebo ježa po ovoj kiši...zbog nekog bedaka...i sad ću da ljubim majku ovom stolcu na kojem sjedim a nikak ga složit......
smuc, cestitam. fraer s dva zvanja u radnoj.
;D
Eh...ljudi moji,al ja mislim da nitko od vas,kao ja,nema tečaj za šopanje gusaka! Ali za stvarno......Neznam kak,ali imam....
a da? kaj tocno polozeno? kakav je to ispit, kak se tocno zove? jer moj neno sad bas ide na ta neka predavanja preko dvd-a. reko, ocel' i njemu to u knjizicu??
A za sve imas skolu? Ili je nesto samo iz prakse? ;)
Pf, da sam znao da takvo sta postoji, mozda bi i imao... ;D
Ide na predavanja o sopanju gusaka?!
Am I missing something? :hm:
EDIT: aha, za vatrogasce... :D
I sta sad radis? Sopas guske doma? :D
Ako za vatrogasce pitas,ovako ti je kod mene to islo:
Dakle tecaj s predavanjima od strane vatrogasnog drustva,uz teoriju i praksu izvrsenu u vatrogasnom drustvu od strane zapovjednika vatrogasnog drustva. Takoder smo imali neku vrst zastite na radu,i ljecnicki pregled. Neznam tocno koliko je sati oslo u sve to,al sve u svemu,na kraju svega,doso je zupanijski zapovjednik i odradili smo cjelodnevnu vjezbu gasenja pozara na jednom dosta nepristupacnom brdu. Bilo nas je 50-ak. Nakon toga par pitanja iz teorije,i imas diplomu ukoliko si zadovoljio. Odtad sam dvije sezone radio kao vatrogasac,i nakon toga postao Ispitani vatrogasac prve klase (tako to pise) a sto znaci da me ubijes... Sto vise imas staza s tim,imas i vecu titulu...
yup, za vatrogasca sam pitala a ne za guske. lol ;D
a ne znam, nis ti ja to ne kuzim. samo znam da sad ima te neke visinske vjezbe i da se mora spustati s treceg kata. a ovaj neki koji ide za visi cin se mora spustati s petog kata ;D po uzetu ;D
napokon se malo naspavao za razliku od narednih nekoliko dana . . . ;)
jebote već je mrak :cry:
Pa da, nighttime, iliti party time. :D
jadan,, pretvorit ćeš se u čovječu ribicu :D
Lezim na krevetu,stara mi maze ledja s alpskom kremom,a ja crkavam... ;(
Neki vrag mi se desio,i svaki put kad se idem nagnut naprijed,ko da mi netko zabio noz u mozak... Katastrofa... Drzi me jucer i danas,a posto ja odem prekasno kod doktora,najvjerojatnije cu krepat... ;D
Oh well... Hoce tko bit novi moderator? :D
loool
hajt, rav, pokreni akciju trazenja novih modova.
mene vec vise od tjedan dana kolje lijevi zglob na stopalu. nit sma se udarila, nit sam krivo stala,a boli k'o sma vrag i poceo je naoticati. ajm gona daj. vec mi je na um pala tromboza i plucna embolija, iako nikada kontracepciju nisam pila ;D
Luna,od*ebaše nas lagano... Ajmo mi napravit kafe.mobil.hr... ;D