dobro je,cekao sam ko ce nastaviti pjesmu :respect:
samo nisam siguran odakle je znam,stalno sam prije gledao vasu neku emisiju na nekom hrvatskom,sada ne znam kako se zvala ta :D mozda jutarnji program,
Printable View
dobro jutro rvacka
jutro Luna!
Mario sad možeš staviti 3.12.2008.
Ekipa, evo prijedloga za unaprijeđenje foruma i uveseljavanja forumaša... :D :D :D
auuuu,kako bi ovo bilo dobro. samo sto mi nemamo prevelik broj zenskih jedinki na forumu,a sta mozemo, vidi se da ne vole tehnikalije,bitno je da je mobitel lijep,nije bitno kako radi : podlo se smije :
a da je forum "www.prasak-za-ves.hr bilo bi ih pregrst :klap::belj:
obzirom da su tu zene u manjini, a sto nebismo njih uveselili? ajmo napravit izbor za najljepsu musku guzu :p
iksfjužn, zloban komentar. nemamo sve propuh u glavi. iako, dam se kladit da ti ne bi znao oprat ves kak se spada, dok ja eto znam baratat sa simbijan fonom :p ups, a vidi, zensko sam
o.O
a evo cistim sve,pp,tkz. prijatelje i ostalu gamad,jer nema smisla da imam toliko smeca,stvarno mi to netreba http://www.clicksmilies.com/s1106/sp...ckepieksen.gif
Dobar jutar pospanci!! :)
Jedem palacinke
dobro jutro . . .
došao maloprije sa posla . . .
sad lagano za italiju . . .
idemo kolonizirati udine . . . ;)
javim se kad se vrati . . .
pozz svima . . .
bye :wave:
Jutro....svima.....Vidim sinoć su bile neke perverzije ovdje......:deadthread:
Odo radit......
hahhaha,bez ljutnje luno naravno da je bila sala,sto bi mi vez vas. a to za NMG (najljepsu musku guzu) pa neeeee znam,mora neko probiti led deffinitivno... :cool:
a to za ves... pa jucer sam bas flashao perilicu, sada radi bolje za 2000 obrtaja uz manju potrosnju praska i brze pred pranje :D
Haha, ja sam baš juče komentarisao na onu temu o guzama na forumu.hr, jedna 'Ruža' ima sjajnu guzu ;D
Vidim da je riječ i o pranju veša... Juče sam baš oprao jednu turu (odnosno mašina je). Jbg, kući nisam bio mjesec dana, zar da hodam prljav? :notooth:
Isuse, pa to su gole ženske guze...
I ne znam, kakav muškarac moraš biti da javno eksponiraš svoju guzu :D
OK, jel, osim Ice :njanja: :respect:
;D Hahahahahaha
Jutro!
Opet radni dan... Idem jos malo odspavat. :)
Nekako imam filing da kad bi organizirali izbor NMG: ustrojstvo foruma bi naglo prestalo biti patrijarhalno, povećao bi se broj registracija od strane korisnica interneta te bi na kraju bili primorani promjeniti naziv foruma, izmjeniti njegovu podjelu što bi na kraju dovelo do gubitaka radnih mjesta (Ico više nebi bio smod), inflacije, gladi i siromaštva većine trenutnih korisnika foruma.. A da ne govorim kako bi ljudi u panici ispod cijene prodavali svoje ljubimce za koje su zarađivali cijelu godinu :rolleyes:
A da jednostavnije slikamo mobove u tangama ili futrolama? :notooth:
ne moze iks.guzicu na forum!!
nista... vi otvorite temu stavite na sticky,pa cemo da vidimo ko ce biti najveci muskarcina xD
Sutra imam kolokvij iz engleskog pa mi dosadno jer nemam šta spremati :p
Ako oce netko moju dlakavu guzu vidjet,saljem na PM... :lol:
Doso s posla i najeo se ribe... Nisam odavno jeo fiš... :) :fish: