meni je to isiti kua.. al nek bude donna da ne trkeljamo o tome vise..
Printable View
meni je to isiti kua.. al nek bude donna da ne trkeljamo o tome vise..
onda sutra u 20h u donni u tkalcicevoj
can't wait ;D
M'Kay ;D I'm okay with that ;D
di cete svi stat tamo, izgleda da ce ovaj x bit pravi miting a ja ne mogu doc :rolleyes:
nda...tak i meni , kad god se nalazite ja nemrem ,pa tako ni sutra....:spin:= Citat =:
Izvorno postao malena01
kakve obaveze mladi i nadobudni ljudi poput vas imaju iza 8 navečer? :P
ja nebum bil u ze-gej-u:) lol nekaj me sve na pedere podsijeća danas;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
seks do jutra :D
salim se, idem u kino! nek mi neko javi na mob do kad bute bili pa mozda i dodem.
Tantra ne nikako, bio sam tamo nedavno i baš je nekak jadno i hladno... a i čaše baš ne peru kak spada... :fuj:
Može Bonn ili Donna, ne znam koji je od njih onaj koji ima onaj kauč u separeu i onak udobne stolce? E ak netko zna nek napiše pa tam idemo. I da, tam je toplo. :) (Da, zimogrozan sam... ;D).
@Vert: Donn i Bonn su oba u Tkalči, blizu Krvavog mosta i Skalinske (dakle blizu početku Tkalče, prema trgu). Jedan su do drugog.
@Malena: pa daj molim te, u kino možeš svaki drugi dan, nije to nešto što se planira danima unaprijed, premjesti to i nacrtaj se na mitingu... ;)
donna ima kauc ;)
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Znam da bi me volio vidit ;D ali sutra u kino jednostavno MORAM (oklada :D)
Pa oklada se može i drugi put realizirat... no dobro, mala bu me utješila ak nebu malene... ;D= Citat =:
Izvorno postao malena01
hehehhehhe,bit ce ti BD :D
Radi njega mi i treba utjeha! ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
:D
još nas budu izbacili lol
Zar si sumnjao ;D
lol,sve me strah...hehehhe
da nam razerviram mjesto tam skroz iza da stanemo svi?
pa daj..zašto ne:thumbup:
Može, samo ti rezerviraj! Znači sutra u 20:00. Tko kasni *****. Znači ja i BD bumo došli malo kasnije... ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
heheheh,ok.budem probala.:thumbup:
zakasnit?....
rezervirat.nisam ziher
Ja ću doć u 20:00 i 56% LOL ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
brijem da ce nas dosta kasnit jer bu guzvara u gradu...
neka krenu ranije. ja sam prosli put zakasnila 10-15min,a ovi mene na trgu cekali ;D sad cu doci ranije :)