Re: Samsung Galaxy S III - službeno, komentari, rasprava.....
jesi ti siguran da certifikati uopce trebaju za eduroam? meni radi bez njih na filozofskom i u sc-u, mogu ti napisati kako je kod mene postavljeno ako te zanima
= Citat =:
Izvorno postao
Stile
Ajmo pitanje. Moj S3 se inače napunio do 100% za nekih cca. 2,5h. Jučer sam ga stavio puniti u nekoj drugoj kući (imaju trofaznu struju) te mi se mobitel preko noći (za cca. 7 sati) napunio samo 50%. Da čujem stručnjake što se to događa?
Samo provjera, u settings - battery pise da se svih 7h punio, ima ona zelena crta na charging kada kliknes na graf potrosnje baterije?
Gdje se u postavkama moze dodijeliti funkcija dvostrukog pritiska na HOME button, odnosno skinuti S voice i dodijeliti nesto drugo?
= Citat =:
Izvorno postao
Stile
Ah, kada sam ga skinuo s baterije, graf se resetirao te mi pokazuje samo potrošnju od kada sam isključio mob s punjača. Zašto pitaš?
Mislio sam da se mozda uopce nije punio iz nekog razloga.
= Citat =:
Izvorno postao
Mr.Bean
Jeli naden fix za media server s tim da root ne dolazi u obzir?Sve zivo sam probao i svakih nekoliko dana (ili kada gledam slike itd) se pocne trosit baterija i onda ga moram izgasit.Probao sam i Android tweaker gdje postoji opcija za gasenje tog scan-a ali nocas mi je opet pojelo nekih 15% baterije.Ovako svaki dan moram provjeravati bateriju:rolleyes:
jok... nista ne pomaze...jedino sto sam skuzio da se proces upali samo kada napunim bateriju do 100% pa ju sad vise nikad ne punim do kraja kad mogu i to je to... :D
Možda sa atk staviti da automatski gasi..