Pozdrav,znači imam dva iphonea..
4 i 4s
Na 4 slabo radi zvucnik i sve ostalo radi ,a na 4s mi je otisla maticna ploca i sve ostalo radi
pa me zanima da li mogu prebaciti sa 4 maticnu na taj 4s ?
Pozdrav,znači imam dva iphonea..
4 i 4s
Na 4 slabo radi zvucnik i sve ostalo radi ,a na 4s mi je otisla maticna ploca i sve ostalo radi
pa me zanima da li mogu prebaciti sa 4 maticnu na taj 4s ?
Pitanje
Znaci prvo mi je pocela stekati sim kartica (kao da ju ne prepoznaje) i onda se odjednom mob ugasil
Dolazim doma, stavljam ga na punjac, vidim da se puni
Ocu upaliti i mob samo vrti jabuku, pa restarta, pa jabuka, pa restart i tak u nedogled
Spajam sa itunesom i on mi baca gresku da mob ima sifru, da ga trebam otkljucati i da se ne moze upaliti
Skidam tiny umbrellu (da ga probam upaliti), ne prepoznaje ga
Ne radi mi tipka za paljenje, pa fizicki ne mogu probati reboot
Neke preporuke ?
Hvala
Na navedenom telefonu ne mogu upaliti wi-fi.
Sve je bilo uredu do prije par minuta. Kada sam došao kući vidio sam da nije spojen na kućnu mrežu.
Kad odem u postavke i želim kliknuti wi-fi, uopće ne želi prihvatiti tipku, kao da ne postoji. Gasio sam nekoliko puta uređaj ali ne pomaže, pa tražim vašu pomoć.
Uređaj je 4S.
Hvala!
Vjeovatno wifi chip otisao. To se na njima dogada cesto (i meni je isto bio otisao, ali je uredaj bio pod garancijom i dobio sam novi).
Provjerio danas, nažalost si u pravu. Mob nije više u garanciji. Kontaktirao sam 10-ak servisa, samo jedan od njih popravlja, cijena je 450kn i nema garancije na popravak.
Većina nazvanih zna o čemu se radi i prije su popravljali chip za wi-fi, ali to je bilo kratkoročno. Više se time ne bave.
Prema većini popravak je jedino moguć ako se zamjeni matična, a to je neisplativo.
Ako netko zna nekoga tko bi to popravio bio bi zahvalan.
Saznao da u jednom servisu uzimaju stari mob i za 1400kn dobijes novi 4S koji ima garanciju 90 dana, s tim da novi mob dolazi zapakiran u nekakvu vrećicu-foliju bez punjača i ostalog. Na pitanje da li je to reparirani mobitel, dobio sam odgovor da nije. Kao to je novi mob i takva je politika Apple-a.