Pokoj mu duši :) To je sad malo teže dijagnosticirati. Možda je i NAND čip otišao, tj ima bad sektora uslijed pisanja/brisanja što se znalo događati na Nexus One/Desire modelima. Samo i tu si trebao flešati masan broj romova... Tko će ga znati.
Printable View
Pokoj mu duši :) To je sad malo teže dijagnosticirati. Možda je i NAND čip otišao, tj ima bad sektora uslijed pisanja/brisanja što se znalo događati na Nexus One/Desire modelima. Samo i tu si trebao flešati masan broj romova... Tko će ga znati.
Što je najbolje, flešao sam oxy prije godinu i kusur i otad ga čitavo vrijeme koristio. Oh well.. stiže jiayu g3 u zamjenu :)
Koji kernel koristiti za ICS AU rom na Desireu? I kako se ono mijenja kernel, zaboravio sam proceduru, da li se samo instalira iz recaverya ili treba još nešto?
Samo flešaš kao rom, ništa drukčije. Za preporuke pričekaj nekog drugog.
Zašto nemogu naći na forumu ništa o vezi HTC Desire X mobitela? :sos: Ili još nije otvorena tema o njemu? :gimmebeer: HTC Desire X :google:
Nema teme koliko znam, nisam vidio ništa vezano za njega. Morat ćeš otvoriti jednu :)
Lijep pozdrav!
Zanimaju me dvije stvari.. ovako, jucer sam fino na gmailu uredio sve svoje kontakte, fino dodao gmailove uz kontakte i napokon uredio tu listu kako Bog zapovijeda :D E sad.. obrisao ja kontakte na mobitelu sve i sada se spojim na net i cekam da napravi sync sa gmailom. i cekam. i cekam. i nista. gledam u people aplikaciju i nista. sve prazno. nista mi nije jasno. zasto ne zeli jednostavno povuci kontakte sa gmaila? guglao sam i kao kazu ako brises nesto na mobu ili samom gmailu da ce automatski se brisat svugdje gdje se goristi gmail kontakt. ali po tome trebali bi biti obrisani svi kontakti u samom gmailu no oni su i dalje tu. napravio sam export u sva tri oblika i ubacio na karticu i preko kartice ubacio kontakte tako da ih sada imam u mobitelu, no i dalje mi ne da mira zasto jednostavno ne zeli povuci sa gmaila kontakte kad radim sync preko neta..? :/ eh da, sve opcije prikaza gmail kontakata su ukljucene tako da do toga sigurno nije..
i druga stvar vezana uz to; sad kad sam ih ubacio na gore opisan nacin ("rucno" :D), svi kontakti koji pocinju sa +385 imaju fino spojene znamenke tipa +3859x1234567, dok oni koji su tipa 09x imaju crtice, u primjeru 09x-123-456-7. kako podesit da nestanu te crtice? :S probao sam u gmailu u postavkama kontakata prebaciti u hrvatski kod no ista stvar je ko i prije..
HELP!
How to rip DVD to MP4 for Mac
Možete pretvoriti DVD filmove u avi ili bilo koji drugi format datoteke za gledanje na HTC Desire X.
Molim pomoc
Imam htc desire android 2.3.3 i odjednom mi je prestala raditi vibracija sve je normalno ukljuceno proba sam resetirat mobitel ali nikako da proradi...u cemu je problem dali neko zna ili je imao isti problem i sto mi je sad ciniti....unaprijed hvala.....
Tema otključana.
Kvar je vjerojatno hardverske prirode.
Ako si na custom romu mozes probat flashat rom opet, ako nisi omda na servis odnesi.
e da ja znam flashat rom..nisam to nikad radija...ali probat cu nac negdje na netu kako se to radi..
hvala ti puno pozzz...
Ma nije do toga onda. .islio sam ako imas custom rom da je neka greska u radu pa zato.
Posto nemas, onda je crkla vibra, treba ju zamijenit. Servis, ili doma sam da ju s ebaya ili odnekud narucis i zamijenis.