nema, obrisali su je, tj. link. ako je netko uspio skinuti hoce li biti toliko dobar da je uploadira na rapid ili neki slican servis.
hvala
Printable View
mozda pomogne
http://forum.dailymobile.se/index.ph...c,23448.0.html
http://forum.dailymobile.se/index.ph...c,23964.0.html
http://forum.dailymobile.se/index.ph...c,25315.0.html
ima sa raznim skinovim :)
enjoy
Pozdrav, ima li netko ideju zašto na ovome telefonu ne radi više flash? - ne čita više .swf i .flv fileove koje je prije bez problema pokretao? firmware v50.0..005
Jel je moguće i na koji način posložiti kontakte iz Trake kontakata da budu posloženi jedan ispod drugog?
i ja imam pitanje u vezi nokie, ugl dok zastekam na PC suite imam problem da mi komp neće instalirat nikak "MTP device" , ugl malo googlao i našao da treba izvadit mem karticu van i onda upalit i sve prolazi. I to sve radi uredno prođe instlalacija, i onda dok zastekan stavim nuttra karticu mem i sve super....al poslije opet ista priča...pa mozda ima ko kakvo rješenje. windows je Xp pro geniue. hvala, samo da napomenem da prije to proslo neznam od v40 mi to steka v50 trenutno gore
Ja sam ti rekao kako da obrišeš loše MTP postavke u mobu, ti bi trebao obrisati i one loše u kompu. Uninstaliraj Suite i sve njokine drajvere. Instaliraj Suite, očisti mob kako sam rekao, pri instalaciji Suita će ti tražiti da ukopčaš mob, onda će instalirati dobre MTP drajvere.
Obrisao sve kaj ima veze s nokiom znaci sve fajlove od Suitova, Cable drivera, pa i ono kaj mislil da nije potreebno brisat tipa map loader...jer prvi put samo suite i drivere obrisao ...al jednostavno neće ..dobio ovaj prozor ..ugl sve obrisao suite me pitao za mob , spojio prepoznao i onda eror , i opet odstekao zastekao kak piše al .... http://img443.imageshack.us/img443/2172/problemf.th.jpg
EDIT: al dok naravno idem bez mem kartice prođe sve kaj švicarski sat...tak da mislim da valjda bi trebao formatirat mem karticu, jer očito nešt u njoj joj ne paše
Pozdrav imam problema sa slusalicama od nokije tj, sa onim daljinskim ne znam sta cu stalno gubi kontakt na jednu slusalicu... Preporuke / Savjeti, rastavio sam "daljinski" i skuzio da se konektor odvojio. Odlemio od plocice. :((
Pa zalemi ga natrag, minuta posla...
pozdrav.. imam problem sa nokiom ne mogu primati dolazne pozive(kaze da sam nedostupan) i poruka mi dode samo kada uplaim ugasim mobitel... probao sam i hard i soft reset i stanje se ne popravlja, probao sam ocistiti utor sim kartice ali nista...kada stavim karticu u drugi mob sve radi ok, znaci da bi trebalo biti do mobitela... normalno mogu zvati a kada posaljem poruku, poruka dode ali meni izvjesce ne... ljudi pomazite!!
Nešto ti je s čitaćem SIM kartice, probaj ponovno očistiti.
Jel se jos kome nokia 5800 svako malo restarta, bez razloga? verzija softa je 50.xxx. mobu sam na nekoliko dana izvadio memorijsku karticu, radio soft reset, ali sve isto. ide sam u restart kad god imam pokrenuto nekoliko aplikacija, a cesto i bez razloga.
e ovak, ja sam svoj telefon prodao frendu (nokia 5800), i njemu se stalno resetirao a meni nije uopće. On je u mobu koristio VIP karticu a ja Tele2 i T-mob, to je jedina razlika u samom korištenju jer nema te stvari kaj ja nisam isprobavao s tim mobitelom. Stavi najnoviji soft v51.00.06...
Zanima me,zna li itko kako napraviti foldere na N5800 u koje bih mogao staviti različite aplikacije?Jednom sam napravio folder u koji sam stavio sve igre ali se ne mogu sjetiti kako sam to napravio.Mobitel nije hackiran.Unaprijed hvala!Pozdrav!
Misliš u File Manageru? Ako je odgovor da, onda možeš preko Options > Organise > New Folder > upišeš naziv foldera > OK i tako za svaki sljedeći.
Options > Organise > Options > New Folder
Nitko nije skužio da je novi firmware vani? :D
= Citat =:
Nokia 5800 XpressMusic software version 51.2.007 released
This software release comes with an improved browser, improved video calls, and a new version of Mail for Exchange. There are also general performance improvements. To get this software through your device, type in *#0000# on the home screen or go to Device Manager. Select Options > Check for updates and follow the on-screen prompts. Alternatively, this software release is available through the Nokia Software Updater.
Ovdje još ništa ne piše o novom firmwareu.
http://hunajatehdas.net/nokia/firmwa...-1_XpressMusic
Ma kakvi novi FW, to je za američku ediciju mobitela RM-428! Podržava druge GSM frekvencije pa zahtjeva drugi FW. Imaš ga u Navifirmu, nije za naš RM-356.
Pozdrav svima !
Na mojoj Nokii 5800 nakon 8 mjeseci korištenja se stvorila sitna prašina ispod ekrana .
Probao sam otvoriti mob sa onom trzalicom sta je dosla uz nju , ocistio sve i jos uvijek je tamo .
Jel ima tko kakav savjet u vezi toga ?
Uf, teško ćeš se toga više riješiti jer ipak je prašina svuda oko nas. Jedino da ga obrišeš recimo magičnom krpom, ispušeš kompresorom, sastaviš tako da ima mali otvor i onda kroz taj otvor izbaciš preostale dlačice. Za taj posao moraš imati bolji kompresor koji ne "pljuje" ulje. Možeš se poslužiti i sprejem s kompresiranim zrakom, dođe 50-ak kn...